The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει όλο και πιο συχνά το παρακάτω σενάριο:

- Κάνω πολλαπλή παραθεση για να απαντήσω σε 2-3 μηνύματα.

- Την επόμενη φορά που θέλω να γράψω απάντηση με απλή παράθεση στο ίδιο θέμα, εκτός απο το μήνυμα στο οποίο απαντώ, εμφανίζονται στον editor και μερικά (ή και όλα) απο τα μηνύματα της προηγούμενες πολλαπλής παράθεσης.

Σχεδόν ποτέ δεν κάνω logout και το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και αν κλείσω την καρτέλα του φόρουμ στον Firefox.

Τι συμβαίνει άραγε; :chinscratch:
Κάνε QUOTE κάθε μήνυμα σε ξεχωριστά παράθυρα και ένωσε τα στο τέλος (c/p). Εγώ έτσι τα κάνω.

Re: Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Κάνε QUOTE κάθε μήνυμα σε ξεχωριστά παράθυρα και ένωσε τα στο τέλος (c/p). Εγώ έτσι τα κάνω.

Πάει που πάει αργά το forum στο laptop μου, αν κάνω κι αυτό θα ξημερώσω! ;)

:grandpa: Στο black theme όταν πατάς στο notifications κατεβάζει ένα τεράστιο div!

Το ξέρω είμαι κάφρος αλλά ήταν το όνειρό μου να κάνω post εδώ... :flipout:

:grandpa: Στο black theme όταν πατάς στο notifications κατεβάζει ένα τεράστιο div!

Το ξέρω είμαι κάφρος αλλά ήταν το όνειρό μου να κάνω post εδώ... :flipout:

εχμμ..αυτό δεν ειναι bug...είναι feature...αποτρέπει accidental clicks! :rofl:

Έχω ένα πρόβλημα με τα windows 7. Όταν κάνω οποιαδήποτε αναζήτηση δε μου δείχνει τα αποτελέσματα. Πχ ακομα και στο What's new μου δείχνει μόνο τις 2-3 πάνω οριζόντιες μπάρες και αντίστοιχα τις 2-3 κάτω. Απο τα ενδιάμεσα τίποτα...Με λίγα λόγια δε μπορώ να διαβάσω κανένα θέμα!! Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Έχω ένα πρόβλημα με τα windows 7. Όταν κάνω οποιαδήποτε αναζήτηση δε μου δείχνει τα αποτελέσματα. Πχ ακομα και στο What's new μου δείχνει μόνο τις 2-3 πάνω οριζόντιες μπάρες και αντίστοιχα τις 2-3 κάτω. Απο τα ενδιάμεσα τίποτα...Με λίγα λόγια δε μπορώ να διαβάσω κανένα θέμα!! Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Μήπως έχεις AdBlock; Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις στο AVClub.

Παιδες αντμινς κατι δεν παει καλα με το multiquote....
Τσεκαρω ενα ποστ και με το που τσεκαρω το δευτερο μου ανοιγει παραθυρο με το πρωτο μονο σε quote χωρις να του πω να ανοιξει ακομα....και φυσικα χωρις το δευτερο μηνυμα.....

Ωραία :a0210:

Παιδες αντμινς κατι δεν παει καλα με το multiquote....
Τσεκαρω ενα ποστ και με το που τσεκαρω το δευτερο μου ανοιγει παραθυρο με το πρωτο μονο σε quote χωρις να του πω να ανοιξει ακομα....και φυσικα χωρις το δευτερο μηνυμα.....

Ναι ειναι στα υποψιν το plugin.

δεν βλέπω κάτι παράξενο. Εχεις adblock?

Εχμμμμμ

Τι ειναι το adblock (με Google chrome ειμαι)

Τσκ τσκ...μη μου πεις οτι βλέπεις όλες τις διαφημίσεις των διάφορων ιστοσελίδων; Βάλε ένα AdBlock να ησυχάσουν τα μάτια και τα αυτιά σου.

Δεν έχω πρόβλημα με το multiquote εδώ.

Τσκ τσκ...μη μου πεις οτι βλέπεις όλες τις διαφημίσεις των διάφορων ιστοσελίδων; Βάλε ένα AdBlock να ησυχάσουν τα μάτια και τα αυτιά σου.

Δεν έχω πρόβλημα με το multiquote εδώ.

Δυστηχώς δημιουργεί και πολλά προβλήματα!

Δοκιμαζοντας το ξανα στην παρουσα σελιδα κανει αλλο κουλο.... μου το δεχεται το τσεκ αλλα βγαζει navigation confirmation για το αν θα μεινω ή οχι στην σελιδα....

Επισης πατωντας το πρωτο check μου ανοιγει κατευθειαν παραθυρο με quote .....

Ελα ρε δε γινονται αυτα μου κανει πλακα η κονσολα.... ?

Το εκανα.

Εκλεισα ολα τα tabs.

Εκανα restart.

Tα εχω ολα κλειστα.

Τωρα μου κανει παλι την πρωτη μου αναφορα.

Στο δευτερο τσεκ στα multiquote , πεταει παραθυρο χωρις να του το ζητησω και κανει quote αλλα το πρωτο μονο μηνυμα και οχι και το δευτερο.