The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Και σε εμενα εμφανιζει το ιδιο μηνυμα απο tapatalk, αρχισε να το εμφανιζει λιγες μερες τωρα, αλλα μετα ολα δουλευουν κανονικα στο φορουμ

ναι, η τελευταία έκδοση του tapatalk client κάνει αυτό το έλεγχο πλέον. Εμφανίζεται μόνο μια φορά και μετά όλα δουλεύουν κανονικά, no worries.

Γεια σας,
θα ήθελα να βρω τα threads στα οποία έχω συμμετοχή.
Πάω στην εξελιγμένη αναζήτηση και βάζω στο όνομα χρήστη το δικό μου.
Το βάζω να ψάξει και μου φαίρνει μόνο όσα νήματα ανοίχτηκαν από εμένα.
Εγώ, εκτός από το να μου φέρει τα νήματα στα οποία είχα κάνει post, θέλω να με τοποθετήσει και στη συγκεκριμένη σελίδα που είχα το post.
Το τελευταίο είναι εκ των ουκ άνευ γιατί θέλω να βρω τα σχόλια που έχω κάνει σε ένα νήμα με 290 σελίδες...
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Αν πας στην προσωπική σου σελίδα, υπάρχει το "Find Latest Started Threads" στην αριστερή στήλη. Αν και λέει "latest" νομίζω τα βγάζει όλα.

Edit:Γράψε λάθος, άλλο ψάχνεις

Λοιπόν:

Advanced Search> Search Single Content Type
Βάζεις user name και επιλέγεις "Find latest posts by user" στη διπλανή λίστα. Σου βγάζει όσα threads έχεις συμμετοχή.
Αν τώρα κάνεις κλικ στον αριθμό των replies στη δεύτερη στήλη, θα ανοίξει ένα παράθυρο με όσους έχουν γράψει στο συγκεκριμένο thread. Με κλικ στον αριθμό δίπλα στο user name σου, βγάζει μόνο τα δικά σου.

@Kostas_Y, δε βλέπω να υπάρχει "Find latest posts by user" στο popup. Υπάρχει μόνο "Όλα τα μυνήματα του χρήστη" και "threads started by user".
Πήγα όμως στις προσωπικές μου επιλογές και πάτησα ""Find Latest Started posts" το οποίο με βοήθησε να βρω αυτό που έψαχνα (έστω και με λίγο κόπο...)
Ευχαριστώ

Αυτό εννοούσα:

search.jpg

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Κι εγώ αυτό εννοώ:

623f.jpg

Δοκιμασμένο με ie10, google chrome 27.0.... (latest) και firefox 20κάτι

Last edited:
ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθείς τα threads που συμμετέχεις ειναι να ενεργοποιήσεις τις αυτόματες συνδρομές στις ρυθμίσεις του προφίλ σου.

Μετά μπορείς να παρακολουθείς μονο αυτά που έχεις συμμετάσχει στο link (my subscriptions)

http://www.avclub.gr/forum/subscription.php?folderid=0

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθείς τα threads που συμμετέχεις ειναι να ενεργοποιήσεις τις αυτόματες συνδρομές στις ρυθμίσεις του προφίλ σου.

Μετά μπορείς να παρακολουθείς μονο αυτά που έχεις συμμετάσχει στο link (my subscriptions)

http://www.avclub.gr/forum/subscription.php?folderid=0

Ναι, το ξεκίνησα να το κάνω από χθες που δεν έβγαζα άκρη με τα posts.
Σ' ευχαριστώ

Δε νομίζετε οτι στον κατάλογο απεσταλμένων ΠΜ είναι πιο χρήσιμη η ταξινόμηση κατα παραλήπτη αντι για ταξινόμηση κατα αποστολέα που είναι τώρα;
Όταν βλέπω τα δικά μου εξερχόμενα, μόνο ένας είναι ο αποστολέας. :)

Γιατί, ποιος άλλος μπορεί να είναι ο αποστολέας και το μήνυμα να είναι στο δικό μου Sent Items; Μόνο εγώ.

Δε νομίζετε οτι στον κατάλογο απεσταλμένων ΠΜ είναι πιο χρήσιμη η ταξινόμηση κατα παραλήπτη αντι για ταξινόμηση κατα αποστολέα που είναι τώρα;
Όταν βλέπω τα δικά μου εξερχόμενα, μόνο ένας είναι ο αποστολέας. :)

Μα έτσι δουλευει.
Πάτα πάνω στο Sender να στα ταξινομήσει ανα παραλήπτη ή πάνω στο Date να στα ταξινομήσει ανα ημερομηνία.

Ποιο είναι το ύποπτο; Οτι στα μηνύματα που έστειλα εγώ ο αποστολέας είμαι πάντα εγώ; ;)

Σάκη, όταν πατάω "Sender", τα ταξινομεί...όπως του κατέβει!

screenshot_9.jpg

Ποιο είναι το ύποπτο; Οτι στα μηνύματα που έστειλα εγώ ο αποστολέας είμαι πάντα εγώ; ;)

Ενδιαφέρον... Και αυτό συμβαίνει συχνά; :chinscratch:

Καλά, δεν το συνεχίζω γιατί θα φάω και δεύτερο infraction για trolling σε αυτό το νήμα... :flipout: