Βασίλης Α.
Supreme Member
Να ρωτησω κατι, το tapatalk μου βγαζει μυνημα οτι εχω γινει banned, ενω μπορω και στελνω μηνυμα οπως τωρα. Bug λογικα;
Τελευταία πολύ συχνά δεν γίνεται ανανέωση της ιστοσελίδας και κολάει, πρέπει να κλείσω το tab και να το ξαναφορτώσω.
Ακριβώς έτσι είναι όπως μου τα έγραψες.
Για να γίνω πιο κατανοητός παράδειγμα αυτό το μήνυμα αν το τελειώσω, και πατήσω απάντηση εαν θέλω να το διορθώσω μετά ζορίζεται και κολλάει ο κέρσορας. Γίνεται πιο βαρύ και δεν υπακούει σε κάποιες εντολές, πχ bold,smile ή να κάνω μια αποκοπή επικόλληση κλπ .
Μήπως είναι πρόβλημα στο laptop αν και γρήγορο είναι.
Το αντιμετοπίζει και κάποιος άλλος αυτό?
Ακριβώς έτσι είναι όπως μου τα έγραψες.
Για να γίνω πιο κατανοητός παράδειγμα αυτό το μήνυμα αν το τελειώσω, και πατήσω απάντηση εαν θέλω να το διορθώσω μετά ζορίζεται και κολλάει ο κέρσορας. Γίνεται πιο βαρύ και δεν υπακούει σε κάποιες εντολές, πχ bold,smile ή να κάνω μια αποκοπή επικόλληση κλπ .
Μήπως είναι πρόβλημα στο laptop αν και γρήγορο είναι.
Το αντιμετοπίζει και κάποιος άλλος αυτό?
Οχι Remove Format..... Θέλει πάτημα το πρώτο κουμπί πάνω αριστερά -> switch editor to source (WYSIWYG) mode. Τότε δουλεύει καλά το edit και στον ΙΕ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.