The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Να ρωτησω κατι, το tapatalk μου βγαζει μυνημα οτι εχω γινει banned, ενω μπορω και στελνω μηνυμα οπως τωρα. Bug λογικα;

Εμένα μου ζήτησε ξανά κωδικό, ενώ σε άλλα φόρουμ συνδέεται άμεσα.

Τελευταία πολύ συχνά δεν γίνεται ανανέωση της ιστοσελίδας και κολάει, πρέπει να κλείσω το tab και να το ξαναφορτώσω.

το tapatalk γενικά με το που έβαλαν το tapatalk id εχει αρκετα προβληματα με το login.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Τελευταία πολύ συχνά δεν γίνεται ανανέωση της ιστοσελίδας και κολάει, πρέπει να κλείσω το tab και να το ξαναφορτώσω.

σου εμφανίζει κενή σελίδα? αν κολλάει ο browser σου, τοτε το προβλημά σου ειναι αλλού οχι στο site.

και εγώ έχω ψιλοθέμα εδώ και καιρό με firefox και explorer
όταν μπώ σε σελίδα του forum δεν σταματάει να φορτώνει...μπαίνει αλλά όποτε κοιτάξω το tab, φαίνεται πως ακόμα φορτώνει την σελίδα

Δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί εδώ και καιρό έχω πρόβλημα με κολλήματα όταν βρίσκομαι στην επεξεργασία μηνύματος πχ δε μπορώ να κάνω αντιγραφή επικόλληση ή να προσθέσω ένα smile ή ένα σύνδεσμο σε μία λέξη.
Πριν λίγο ήθελα να δημιουργήσω ένα νέο θέμα και στην επεξεργασία του με δυσκόλεψε αρκετά και το άφησα.
Έχει καιρό που μου συμβαίνει αυτό.

Κατ' αρχάς δες στα settings σου το menu general settings. Βρες την επιλογή Miscellaneous Options -> Message Editor Interface και επέλεξε την "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing"

Ακριβώς έτσι είναι όπως μου τα έγραψες.
Για να γίνω πιο κατανοητός παράδειγμα αυτό το μήνυμα αν το τελειώσω, και πατήσω απάντηση εαν θέλω να το διορθώσω μετά ζορίζεται και κολλάει ο κέρσορας. Γίνεται πιο βαρύ και δεν υπακούει σε κάποιες εντολές, πχ bold,smile ή να κάνω μια αποκοπή επικόλληση κλπ .
Μήπως είναι πρόβλημα στο laptop αν και γρήγορο είναι.
Το αντιμετοπίζει και κάποιος άλλος αυτό?

Last edited:
Για να γίνω πιο κατανοητός παράδειγμα αυτό το μήνυμα αν το τελειώσω, και πατήσω απάντηση εαν θέλω να το διορθώσω μετά ζορίζεται και κολλάει ο κέρσορας. Γίνεται πιο βαρύ και δεν υπακούει σε κάποιες εντολές, πχ bold,smile ή να κάνω μια αποκοπή επικόλληση κλπ .

Δεν δοκιμάζεις και με έναν άλλο browser?

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Ακριβώς το ίδιο και εγώ σε IE μόνον.

Δοκίμασε να κάνεις "remote format" (δεύτερο κουμπί πάνω αριστερά στον "επεξεργαστή κειμένου") και πες μας.

Last edited by a moderator:
Με remote format πήγε να κάνει κάτι αλλά με άφησε στα μισά, δηλαδή κάνω´edit και πατάω remote format, διορθώνω μία φράση σε ιτάλιαν (το έκανε) αλλά στο καπάκι πήγα και να την μικρύνω χωρίς όμως αποτέλεσμα. (μόλις την σκίασα, μου την εξαφάνισε όλη)

Αυριο θα δοκιμάσω σε άλλο browser

Οχι Remove Format..... Θέλει πάτημα το πρώτο κουμπί πάνω αριστερά -> switch editor to source (WYSIWYG) mode. Τότε δουλεύει καλά το edit και στον ΙΕ......

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Οχι Remove Format..... Θέλει πάτημα το πρώτο κουμπί πάνω αριστερά -> switch editor to source (WYSIWYG) mode. Τότε δουλεύει καλά το edit και στον ΙΕ......

test test test

edit test με switch editor

αυτό ήταν thanx Κώστα!
και δεν χάνει γράμματα πλέον στη πληκτρολόγηση! Τα μισά απο αυτά που πάταγα γράφονταν!

:ernaehrung004:

Last edited:
κανε clear cache & coockies για το avclub.gr

και επίσης

κανε απο command line:

ping avclub.gr και πες τι ip βλεπεις

ping www.avclub.gr και πες τι ip βλεπεις

αν και στα 2 βλέπεις 5.79.71.8 τοτε εισαι ΟΚ απο θεμα dns.

Ναι, το προβλημα εξαφανιστηκε :p .... (οσο συντομα εμφανιστηκε)
Δεν ποσταρω το δευτερο ping (αφου βγαζει την ιδια ip).

Ping status.png

Thnx bro -bye-

Last edited:
μια μικρή ευκολία που προσθέσαμε ειναι το νέο μενού "My Posts".
Απο εδω μπορείτε εύκολα να δείτε τα μυνήματά και τα thread που εχετε ανοίξει από τη πρώτη μερα... (πλάκα εχει να διαβάζεις τα post που έγραψες πριν 5 χρόνια :p )

2014-07-02_20-28-09.jpg