The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Η συνδεσμολογία είναι ακριβώς ίδια, εξηγήστε πως να κλείσουν τα sense δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός...

Οκ λειτουργεί τώρα άψογα...

Τελικά ήταν ένα από τα μοσφετ βραχυκυκλωμένα στο σασί... γ@μW την γκαντεμιά μου, αλλά και τυχερός που δεν κάηκε το σύμπαν...

Να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Δημητρακούδη που με πήρε βήμα βήμα τηλεφωνικά...

Όλα καλά λοιπόν εν αναμονή ακροάσεων απόψε το βράδυ...

Τελικά ήταν ένα από τα μοσφετ βραχυκυκλωμένα στο σασί... γ@μW την γκαντεμιά μου, αλλά και τυχερός που δεν κάηκε το σύμπαν...

Να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Δημητρακούδη που με πήρε βήμα βήμα τηλεφωνικά...

Επίσης μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις την Χ302 και να την αντικαταστήσεις με jumper ή να αλλάξεις τον ηλ/κο C303 σε πλαστικό.. -bye-

Απάντηση: Re: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Νάτο, υπήρχε θέμα. Σέ έσωσε ή πηγή ρεύματος. Αυτό τό τμήμα εκτός από απομόνωση κατά τό δυνατόν από ότι υπάρχει πρίν τήν είσοδο βάζει καί περιορισμό ρεύματος όπως στά τροφοδοτικά πάγκου. Σημαντική ασφάλεια.

Λοιπόν... έβγαλα την R302 και στην θέση της έβαλα jumper.

Άνοιξα τις τρύπες στο σασί πιο πολύ και πέρασα πιο μακρυά πλαστικά προστατευτικά και ξαναβίδωσα με προσοχή τα μοσφετ στον πάτο του κουτιού όπως πριν... διπλοτσέκαρα όλες τις συνδέσεις και μείωσα λίγο την τάση ώστε όταν να κατέβει και σταθεροποιηθεί να είναι στα 5,10V για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αυτή την στιγμή ακούω τα πρώτα flac 24/96...

Τυχεράκιας που ακούω τα φλακάκια μου με απίστευτη ποιότητα, ή τυχεράκιας που δεν έκανα το Salas barbecue? :flipout:

Σε πρώτη φάση (δεν έχουν ζεσταθεί ενισχυτικά κλπ...) ακούω περισσότερο και βαθύτερο μπάσο, περισσότερη λεπτομέρεια, και αυξημένη στερεοφωνική εικόνα... νομίζω ότι είναι MUST...

Θα σας πω και άλλα σχόλια μετά από μερικές ώρες ακροάσεων...

Άντε Αντώνη ετοιμάσου. Έρχεται και η δική σου σειρά. Θα ετοιμάσω το καλώδιο σήμερα και κανονίζουμε να έρθεις ή να έρθω

Στιγμιότυπο από τις κολλήσεις στο ODAC για όσους ενδιαφέρονται. Το μπλε είναι το - και το διάφανο το +.

Attachments

• corel.jpg
    corel.jpg
    41.5 KB · Views: 126
και μετα λες για τις δικες μου κολλησεις:))
παντως χασαμε τον Χρηστο και ανησυχω...

Να μην ανησυχεί κανένας... εδώ είμαι... και κάνω ζάπινγ σε όλη την μουσική συλογή μου...

Αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Αλλά για να πω εγώ κάτι ακόμα... ο ήχος είναι πιο λεπτομερής και πιο ανάγλυφος... αλλά έχουν αυξηθεί λίγο τα πρίμα (και τα μπάσα...)... μπορεί να φταίει και ο ενθουσιασμός που ακούω σε τσιμπημένες στάθμες...

Έχει γίνει ταχύτατο... στακάτο... πολύ καλύτερος διαχωρισμός οργάνων...

Χρειάζομαι ακόμα χρόνο όμως... αλλά όπως είπα είναι μεγάλη η βελτίωση...

Σε μένα όλα μεγεθύνθηκαν Χρήστο.
Δε θες να δώσεις σημασία σε επιμέρους συχνοτικές περιοχές. Μόνο μουσική, είτε flac είτε από YouTube.
Μία χάρη (μιας και έχεις τα μεγάλα B&W):Όποτε μπορείς επικέντρωσε σε παρακαλώ την προσοχή σου στην περιοχή 40 - 60 Hz και πες μου τι παρατηρείς σε σχέση με άλλα usb DACs. Ένα κατάλληλο κομμάτι είναι το Lord's Tundra του Dean Peer.