Χρηστο πρεπει να παρετε και τα σακουλακια
καθε πλακετα φτιαχνει 3 τροφοδοτικα δηλ δυο θετικα και ενα αρνητικο
αν θα φτιαξετε μονο ενα θετικο θελετε ενα +irf σακουλακι
και σντισοιχα αν θα φτιαξετε μελλοντικα και τα αλλα.
καπου υπαρχει ενα εξελ που το συπληρωνετε
όχι δεν το ξήλωσα μόνος μου... δεν σας φάνηκε αστείο πάντως...:joker:Δεν πιστεύω να το ξήλωσες μόνος σου..
Chris, οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται μετά την εγχείρηση (μάλλον, αν κρίνω από την κατάληξη του Μ1:a0210? Δώσε λεπτομέρειες.
Είχα αναφέρει προηγουμένως ότι μερικές φορές η εικόνα δείχνει να περιορίζεται γύρω από και πολύ κοντά στα ηχεία.
Νέα δεδομένα: οι διαστάσεις και το άπλωμα της εικόνας (που στήνει το odac) δείχνουν να επηρεάζονται και από το burn-in, όχι όμως το αρχικό (δηλαδή αυτό που μεσολαβεί μετά από μερικές εκατοντάδες ώρες λειτουργίας), αλλά από τη λειτουργία "εν θερμώ".
Μάλλον θα πρέπει να παραμένει συνεχώς on όλο το 24ωρο ώστε να μπορεί να είναι και ετοιμοπόλεμο.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Σε απάντηση στον Σταύρο για την στερεοφωνική εικόνα, θεωρώ ότι είναι ακριβώς εκεί που πρέπει, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει τα ηχεία μου, μονάχα με ακουστικά.
Την τροφοδοσία την έχω μονίμως ανοικτή, αυτό αρκεί ή πρέπει να είναι ανοικτός και ο υπολογιστής?
Μέχρι στιγμής έχω να πω τα καλύτερα...
Δημήτρη Δ. παράγγειλα 2 θετικά IRF και ένα αρνητικό, λες να αφήσω το αρνητικό IRF και να πάρω ένα θετικό BJT?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.