The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Re: The Objective DAC (ODAC)

μετά από 45 λεπτά εντατικών κολλήσεων... έκλεψα στο ότι το κουτί ήταν προ τρυπημένο με το φίλτρο... εκτός αυτού... πήγα γρήγορα... σειρά έχει η εγχείρηση στα USB...

Uploaded with ImageShack.us

Τζίφος δεν αναγνωρίζει το ODAC το PC... θα δοκιμάσω να δώσω στο ενεργό hub...

είσαι πολύ γρήγορος!
δεν κατάλαβα τι θα κάνεις με το ενεργό χαμπ.
απόφυγέ το

Τζίφος δεν αναγνωρίζει το ODAC το PC... θα δοκιμάσω να δώσω στο ενεργό hub...

Που ακριβώς δίνεις ρεύμα;

Βεβαιώσου ότι έχεις συνδέσει τη γείωση του καλωδίου που έρχεται από το PC με τη γείωση του τροφοδοτικού σου..

Παιδεύομαι αλλά δεν παίζει... μάλλον ο μετασχηματιστής είναι πολύ μικρός... τεσπα αυτόν είχα αυτόν έβαλα... αλλά τώρα έχω έτοιμο το κουτί για το Salas... δεν μπορώ να συνεχίσω απόψε άλλο γιατί σε λίγο έχω απρόσμενους επισκέπτες φίλους από τα παλιά... αύριο πάλι...-bye-

οκ δες και μια φωτό τι έκανα που δεν παίζει... μάλλον δεν έπρεπε να κόψω το καλώδιο πέρα πέρα... η/και φταίει ο μετασχηματιστής...πέστε γνώμες...

Που ακριβώς δίνεις ρεύμα;

Βεβαιώσου ότι έχεις συνδέσει τη γείωση του καλωδίου που έρχεται από το PC με τη γείωση του τροφοδοτικού σου..

Το πράσινο και το άσπρο είναι σήμα και τα κόλλησα μεταξύ τους το άσπρο με το άσπρο και το πράσινο με το πράσινο.

Το κόκκινο και το μαύρο είναι θετικό και γείωση αντίστοιχα... τα σύνδεσα στις αντίστοιχες θέσεις του τροφοδοτικού...

Το μπλεντάζ το άφησα χύμα... μήπως αυτό παίζει ρόλο?

:bang:Α τώρα κατάλαβα ... όχι δεν το έκανα αυτό...θα το δω αύριο... ευχαριστώ Δημήτρη...

Το μαύρο (-V) είναι το μόνο καλώδιο που είναι κοινό μεταξύ του τροφοδοτικού, του DAC και του PC.
Το κόκκινο (+V), που έρχεται από τη πλευρά του PC πρέπει να κοπεί. Το + του τροφοδοτικού πρέπει να συνδεθεί στο DAC.
Μάλλον αυτό δεν έκανες. Το μπλεντάζ δεν παίζει ρόλο.
Το DAC δεν αναγνωρίζεται γιατί το DAC δεν τροφοδοτείται.

Να οργανώσουμε ένα power buy salas εδώ και τώρα.
Supersonic?

καθε τοσο τρεχει ενα.
γυρω στα 20 δολ για τρεις πλακετες για ενα απλο και ενα συμμετρικο
και μετα γυρω στα 10 δολ βασικα υλικα για καθε πλακετα.
δες στην diy το νημα που ειχα ανοιξει για σαλας και βουβαλι.
εκει εχει το λινκ για το powerbuy
εγω εχω φτιαξει μια τριαδα και εχω αλλη μια.
θα βοηθησει κι ο Νικος στα ζορια.

Αν αναλάβει να το υλοποιήσει και κάποιος για μένα (Αθήνα) και μπορεί να έχει περιορισμένο μέγεθος και όχι πλήρους desktop μηχανήματος, είμαι μέσα.

ΥΓ. Μεγαλύτερο μέγεθος από το UD-H01 της Teac δεν θα με βόλευε.
Μέχρι εκεί είμαι ΟΚ!

Να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηξης;
Γίνεται να βγεί και firewire έξοδος μιας και τα χεριάζετε του κερατά;
Ή είναι φύση αδύνατο ως έχει η κατασκευή;

Μέχρι να συνέλθω από χθές με πήρε μεσημέρι...:flipout:

Λοιπόν χρησιμοποίησα starquad θωρακισμένο 4χ24 νομίζω... δεν είχα Mogami έβαλα ένα περίσσευμα από Sommer.

Η διαφορά είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η.... ιδίως η στερεοφωνική εικόνα... η λεπτομέρεια, αλλά μαλάκωσε και δεν έχει κόκκο...

Από κάτω ο Κινέζος Lehmann Black Cube Linear στο κουτί του επιτέλους... ένας συνδυασμός που σκοτώνει, με τα HD800...

Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με SALAS... γιατί τώρα παίζει πολύ ωραία, υπό οποιαδήποτε κριτήρια...

Ευχαριστώ Σταύρο για την ιδέα και την αναθέρμανση της ενότητας!! και σένα Δημήτρη... θέλω φροντιστήριο στα ηλεκτρονικά...:ernaehrung004:

Last edited: