The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Για R303=240, θα δώσεις το 70-80% σε σταθερή τιμή και το λοιπό με περιστροφικό τύπου Bourns.
Με λίγα λόγια βάλε μια 180άρα και ένα περιστροφικό 101 εάν θυμάμαι καλά.

Για πες μου πόσα πράσινα led έβαλες πάνω, 3 ή 4ρα?

τελικά το τι λέει το εξελ απέχει από την πραγματικότητα διότι βάζει τιμές σταθερές για όλα τα λεντ.
επίσης χρησιμοποιεί κάποιες σταθερές τιμές για τα τρανζίστορ.
Οπότε σαν μπούσουλα γενικό το χρησιμοποιείς.
όμως κάνει δουλειά.

Έχω βγάλει από 9άρι με τρία πράσινα και δύο κίτρινα, τα 5 άνετα.
Επίσης από 9άρι μέχρι και 15άρι, έχω βγάλει στο τσακ 5άρι με 4 κίτρινα και 2 κόκκινα, αντίθετα με 4 κόκκινα και 2 πράσινα κάτω από τα 5,2 δεν κατέβαινε με το ίδιο σετάπ.

Άστο ως έχει προς το παρόν και όταν μαζέψεις τα λοιπά, βάλε σωστά ένα τεχνητό φορτίο 40-45 ωμ (I=Vout/R) άνω των 2-3W (I*Vout) και τα λέμε ξανά.

καλά....μη χαίρεσαι....Χρήστο
ακριβώς τις ίδιες τιμές με τον Σταύρο να βάλεις έχεις πολλές πιθανότητες να μην παίζει...!

Re: Απάντηση: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Έχω βγάλει από 9άρι με τρία πράσινα και δύο κίτρινα, τα 5 άνετα.
Επίσης από 9άρι μέχρι και 15άρι, έχω βγάλει στο τσακ 5άρι με 4 κίτρινα και 2 κόκκινα, αντίθετα με 4 κόκκινα και 2 πράσινα κάτω από τα 5,2 δεν κατέβαινε με το ίδιο σετάπ.

Άστο ως έχει προς το παρόν και όταν μαζέψεις τα λοιπά, βάλε σωστά ένα τεχνητό φορτίο 40-45 ωμ (I=Vout/R) άνω των 2-3W (I*Vout) και τα λέμε ξανά.

Δηλαδή καλά είμαι μέχρι τώρα?

καλά....μη χαίρεσαι....Χρήστο
ακριβώς τις ίδιες τιμές με τον Σταύρο να βάλεις έχεις πολλές πιθανότητες να μην παίζει...!

Δεν αγχώνομαι, είστε όλοι καλά παιδιά και τρελά μαστόρια, και θα με βοηθήσετε που είμαι άσχετος...-bye-

Θα σε βολέψω και με load res όταν έρθει η ώρα :)

Για πες λίγο τι τιμές κυνηγάμε? 5,15V και 300mA?