Οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται ασταμάτητα!
Το σαλεμένο ODAC δίνει ρέστα με εκρηκτικά δυναμικά (το είπαμε), αληθοφάνεια άνευ προηγουμένου,μεγάλο βάθος εικόνας και ΠΟΛΥ περισσότερες (μουσικές) λεπτομέρειες.
Π.χ. το κλασσικό άλμπουμ Paris - Texas του αγαπημένου Ry Cooder δεν το έχω ξανακούσει έτσι στο χώρο μου. Η κιθάρα τεράστια, γεμάτη αρμονικές και απίστευτη!
Τα μπάσα σε όλους τους δίσκους των Pink Floyd και αυτά απίστευτα. Χαρά που θα κάνουν οι κάτοχοι μεγάλων ηχείων!
Γι' αυτό λοιπόν θα το πάμε μέχρι τέλους (Caddock 5ohm + Nichicon KG Gold Tune 10mF/50V) για να μην κάνουμε και τσιγκουνιές (εκεί που δεν πρέπει)

Κατόπιν θα ακολουθήσει μέτρηση σε παλμογράφο και τέλος!
Μέχρι στιγμής το Salas ξεκινάει στα 5.13, και μετά από 1 ώρα περίπου σταθεροποιείται στα 5.1 και μένει εκεί βράχος (διαπίστωση μόνο με πολύμετρο, προς το παρόν). Οι ψήκτρες ζεσταίνονται σχετικά λίγο. Σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι, αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε...
Ερώτηση: αν μπορώ να πετύχω αυτόν τον ήχο με 170e (σύνολο),
τι πρέπει να προσφέρουν σήμερα ΟΛΕΣ οι ακριβότερες συσκευές???
ΥΓ. Όσοι φτιάξουν τον Salas για τον ODAC και είναι κάτοχοι των 650, ας επανεξετάσουν και τις δυνατότητες των συγκεκριμένων ακουστικών. Μπορεί να αναθεωρήσουν. Μπορεί να είμαι και λάθος...