The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Να του βάλεις.
Πλερώνω.
Κάνε μπράτσα ρε και τρούπα!!!!

Σώκρατες στείλε κανά εργαλείο ρε!!!
:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Να του βάλεις.
Πλερώνω.
Κάνε μπράτσα ρε και τρούπα!!!!

Σώκρατες στείλε κανά εργαλείο ρε!!!
:violent-smiley-030:

Βρε έπρεπε να σας βάλω να τρυπήσετε 5 cm ατσάλι να σας δω.:flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα,αν θέλετε να τρυπάτε άνετα,πάρτε τρυπάνια καρβιδίου.
Φανταστείτε πως τρυπάνε ατσάλια κρούσεως.(Οκ,σε αυτά θέλει τέχνη,υπομονή και χαμηλές στροφές.)
Το αλουμίνιο πάντως το έχει για βούτυρο.

έπιασα πάλι σήμερα του Αντώνη...
Ηλεκτρικά είναι έτοιμο... Με ταλαιπωρεί αφάνταστα το κουτάκι...
Τρύπημα 5 χιλιοστά αλουμίνιο μου χει βγάλει την ψυχή... Και έλεγα να του βάλω και Neutrik RCA... Θα πεθάνει το ποτηροτρύπανο αμα του πω να κάνει τέτοιες τρύπες...

Από τον Μάρτη και ακόμα να τελειώσεις??? :violent-smiley-030: :flipout:

Που θα τρυπήσεις που είναι 5μμ το αλουμίνιο? στην πρόσοψη? γιατί?

Το καρβίδιο είναι από τον Κρύπτον;

Αχαχαχαχαχχα... Μητσάκο πετάγομαι να σου φέρω... :ADFADF1:

Απάντηση: Re: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Το καρβίδιο είναι από τον Κρύπτον;

Αχαχαχαχαχχα... Μητσάκο πετάγομαι να σου φέρω... :ADFADF1:

Να μην σου πω πως το λένε το καρβίδιο τα μαστόρια,είμαστε και κάποιας ανατροφής.
Υπάρχουν κι εδώ Ελλάδα πάντως,και τρυπάνια και ποτηροτρύπανα,κλπ..Βέβαια όπως ισχύσει σε όλα τα εργαλεία,ότι πληρώνεις παίρνεις.
Κάτω από 12-15 ευρώ για μικρά μεγέθη εγώ θα τα κοιτούσα ύποπτα..
Λύνουν χέρια όμως.

Πήρα step drill τελικά γιατί δεν την πάλευα άλλο με τα βρωμο-ποτηροτρύπανα...
Γερμανικό HSS της Mannesmann. Αλμυρούτσικο, αλλά ομορφιά.... τρυπάει σαν βούτηρο και καθαρότατη η τρύπα

Τώρα μπορώ με άνεση να του περάσω τα κάρμπον Γιοσιμούρια στο πλάι... κούκλα γίνεται... το ανάβεις και ξυπνάει η γειτονιά...

No Yoshies...

10.jpg

το τελείωσα πριν κανά 2ωρο και το δοκίμασα στο σύστημα συνδέοντάς το με RCA συνδεδεμένα στις υποδοχές της πλακέτας.

Παίζει και παίζει καλά, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο κάνει κάτι περίεργα παράσιτα... σα να πηδάει CD...

Στον παλμογράφο φαίνεται πολύ ήσυχο το ρεύμα του salas, αν και βλέπω κάτι περίεργα να ανεβοκατεβάινουν από 900kHz μέχρι 4Mhz. θα δοκιμάσω κανένα πυκνωτή στην είσοδο του ρεύματος αύριο... Είμαι κομμάτια τώρα και θα κάνω καμιά βλακεία...

Παίζει γνωστό θέμα με θωράκιση usb (και θωράκιση γενικότερα). Θα προσπαθήσω να επανέλθω αργότερα..

Είσαι τρισμέγιστος....

Είχα ξεχάσει να γειώσω το usb από τη μεριά του dac...

DIM_3542.jpg

Όλα καλά και η μουσικούλα ρέει άφθονη, τρισδιάστατη, σφιχτή, μπασάτη, αεράτη και πολλά άλλα...

Πραγματικά πολύ ωραία πλακετούλα για τα λεφτά της. Και πολύ ωραίο project για λάτρεις του DIY,... Σε ανταμοίβει πολύ καλά για την προσπάθειά σου...

Τελικά δοκίμασα και πυκνωτή πάνω στην είσοδο, αλλά ο ήχος χάνει πολύ. Το άφησα έτσι. Έτσι κι αλλιώς ούτε ζεσταίνεται ούτε τίποτα.

Αντώνη ξέρεις τώρα... :)

Δεν μπήκε πάνω ακόμα... Θέλω άνεση χρόνου και ριλάξ... που δεν έχω ακόμα...