Τόσο ακριβό κουτί; ψάχνω τόσο καιρό ένα. Δεν έχουν καμία ειδικη κατεργασία γιατί τόσο ακριβά; σε ένα κατάστημα που πουλάει μεγάλα κομμάτια αν του πείτε να σας κόψει 4 κομμάτια ούτε δέκα ευρώ δεν θα πάρει, και τα χρήματα θα μείνουν εδώ, με τους κινέζους που μας κοροϊδεύουν.
Επειδή το δούλεψα το συγκεκριμένο κουτάκι, πρέπει να σου πώ ότι δεν έχεις δίκιο.
Τα αλουμίνια στο πλάι και μπροστά είναι τουλάχιστον 6-7 χιλιοστά, ενώ γενικά είναι πολύ καλά φινιρισμένα, με τις τρύπες τους ανοιγμένες με CNC πριν το τελικό φινίρισμα, ενώ είναι και ανωδιωμένα/βαμμένα.
Ομολογουμένως έχουν κάποια θέματα στις τελικές ανοχές τους, πχ αν βιαστείς και σφίξεις τα πλαϊνά το καπάκι μπορεί να μην μπαίνει και να πρέπει να τα ξεσφίξεις λιγάκι, αλλά σε παρόμοια ποιότητα δεν έχω δει τίποτε εδώ στην Ελλάδα. Κι όχι το να σου κόψουν 6 αλουμίνια δεν είναι καθόλου το ίδιο. Θα πρέπει να τα τρυπήσεις με ακρίβεια και να φτιάξεις πάσο στις τρύπες, να το ρουτάρεις ή να το βάλεις σε cnc για να βγάλεις τρύπες για ρευματολήπτη ή στη χειρότερη να φας τα χέρια σου στο τρύπημα και το λιμάρισμα.
Για μένα δεν αξίζει καν... Έχω φτιάξει διάφορα σε αλουμίνιο που έπρεπε να τα τρυπήσω εγώ (κυρίως κουτιά της Hammond) και πραγματικά δεν το ξανακάνω... Βέβαια τό χω γυρίσει στο ξύλο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Το μόνο που έχω βρεί σε αντίστοιχη ποιότητα είναι της modushop από Ιταλία, σε αρκετά πιο πάνω τιμές όμως μαζί με το ΦΠΑ και τα μεταφορικά
http://www.modushop.biz/ecommerce/cat123_l2.php?n=1#1
Από αυτούς έχω πάρει τις ψύκτρες για τον F6 μου και είναι πολύ καλή ποιότητα και αυτές, και αν θέλεις μπορείς να τους πείς να σου ανοίξουν τρύπες και να σου φτιάξουν σπείρωμα για 1 ευρώ την τρύπα αν θυμάμαι καλά. Έχουν και πολλά έτοιμα, και πολλά σε στύλ ανταλλακτικά. Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογό τους, αξίζει.