The Objective DAC (ODAC)

άσε... ακόμα να το φέρουν... παλιότερα το είχα παραγγείλει και από το eshop και μου είχαν αναφέρει ανικανότητα παράδοσης παρότι το είχαν σε φυλλάδιο προσφοράς λόγω έλλειψης. Θα ξαναπεράσω μέσα στη βδομάδα από τα public που τα έχουνε παραγγείλει και καλά... Όσο για τον καφέ θα το κανονίσουμε για Σ/Κ καλώς εχόντων

Φίλοι συμφορουμίτες,

θα παραγγείλω σήμερα το odac και τον Ο2 και αναρωτιόμουν να τα παραγγείλω στη μορφή combo ή σε ξεχωριστά κουτιά?
Υπάρχει καμιά διαφορά ως προς την ποιότητα?

εγω μαλλον θα τα επαιρνα ξεχωριστά
για μεγαλύτερη ευεληξια.. συν την ημιφορητοτητα του όλου σετ απ...
βγαινει πιο ακριβα ομως ε;

Εντάξει η διαφορά στην τιμή είναι 10 ευρώ οπότε είμαι σε δίλημμα :)

Το έχω ποστάρει και εγώ στην diy (ODAC τροφοδοσία) ενότητα... ο υπέρηχας μου συνέστησε να μην ασχοληθώ... αλλά με 200 δολάρια έχεις καλή τροφοδοσία σε ωραίο κουτάκι... και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια... δεν μένει παρά να το δοκιμάσει κάποιος...

Σορυ δεν το είχα δει...
οπως κ να έχει ειναι ενδιαφέρουσα εταιρια γενικώς...
δεδομένης της πορωσης μας μπορείς με τέτοιου τυπου συσκευες να μεταφέρεις ενα ολοκληρο συστημα μαζι σου σε διακοπές πχ, σε πολύωρα ταξιδια κλπ κλπ χανοντάς ελάχιστα σε ποιοτητα... άλλωστε όλα αυτά χωράνε σε μια τσαντα laptop!!

ο εσωτερικός του κόσμος
457390_490388604330220_623625141_o.jpg

Η απορία πολλών είναι τι κάνει ακριβώς το ground management... κανένας ηλεκτρονικός μπορεί να μας πει?

ΥΓ... βέβαια και αυτό θέλει το Salas του...:flipout:

Χαιρετώ το φόρουμ, μου ήρθε μετά από καιρό το odac, και έχω πρόβλημα με τις υψηλές συχνότητες που είναι πολύ ενοχλητικές -τσιριχτές, λέτε να χω πρόβλημα τροφοδοσίας? ένα usb hub θα βοηθούσε?

Ταπαμε αυτά δεν τάπαμε?

Ναι θα βελτιωθεί με ενεργό hub, αλλά καλό θα είναι να είναι σταθεροποιημένη η τροφοδοσία... αν έχεις θύρα USB 3 δοκίμασε εκεί (Πριν πας σε hub) επειδή έχει καλύτερη τροφοδοσία...

Τα Salas θα έρθουν είπες ότι ήθελες... αν ισχύει αυτό και θες ακόμα τότε κάνε υπομονή... το ODAC αποτελεί για μένα πια reference...

Χρίστο φυσικά και ενδιαφέρομαι για το salas :)
Απλά μέχρι τότε κάτι πρέπει να κάνω γιατί οι ψηλές που βγάζει το odac παραείναι ενοχλητικές, για την ώρα ακούω με το sansa clip συνδεδεμένο με τον O2 επειδή όλη αυτή η βαβούρα στις υψηλές συχνότητες εξαφανίζεται.

Χαιρετώ το φόρουμ, μου ήρθε μετά από καιρό το odac, και έχω πρόβλημα με τις υψηλές συχνότητες που είναι πολύ ενοχλητικές -τσιριχτές, λέτε να χω πρόβλημα τροφοδοσίας? ένα usb hub θα βοηθούσε?

Ταπαμε αυτά δεν τάπαμε?

Ναι θα βελτιωθεί με ενεργό hub, αλλά καλό θα είναι να είναι σταθεροποιημένη η τροφοδοσία... αν έχεις θύρα USB 3 δοκίμασε εκεί (Πριν πας σε hub) επειδή έχει καλύτερη τροφοδοσία...

Ρε πστ μου... ή το MacPro έχει γαμώ τις USB ή πραγματικά είμαι κωφΌς και δεν ξέρω από υψηλές συχνότητες ΑΛΛΑ ποτέ δεν άκουσα το ODac να "τσιρίζει"... :7SFGSFG:

Last edited:
Δεν ήθελα να το παραδεχτώ, αλλά ναι τα Mac υπερέχουν για μουσικά αναπαραγωγή, ακόμα και τώρα που τα win8 είναι καλύτερα από ποτέ, τα Mac εξακολουθούν και έχουν το πάνω χέρι...

Επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο anima, αν διαβάσετε τα αρχικά ποστ μου, θα δείτε ότι με έπιασε πονοκέφαλος από την τσιρίλα...

Αν έχεις ενεργό hub βάλτο εκεί αλλά προτίμησε μια φτηνή σταθεροποιημένη τροφοδοσία από τον Φανό... με καμιά 10ρια ευρώ... θα δεις μεγάλη διαφορά... μέχρι έρθουν τα Salas (γμτ ο Τσάγιας ακόμα να τα στείλει...)... το τροφοδοτικό δεν θα σου πάει χαμένο διότι θα βελτιώνει το χαμπάκι σου σε όλες τις συσκευές που θα συνδέσεις...