The Objective DAC (ODAC)

Από τα γεννοφάσκια είναι σχεδιασμένο για να παντρευτεί με τον O2 amp.
Οπότε εύκολα εξηγούνται οι όποιες ιδιαιτερότητες, μέγεθος, τροφοδοσία, usb.
Οπότε οι ακουστικάριοι κερδίσουν ένα thread για dac που δε θα μεταφερθεί στη hi fi hi end, Προίκα για το γάμο ένα πράγμα :D

άντε νάναι στην καλύτερη λίγο καλύτερο από το prodigy.

Αμα όμως έχεις συνηθίσει σε μεγάλα και καλοταϊσμένα ζώα...

Το αν είναι "λίγο" καλύτερο από Prodigy, δεν νομίζω να προκύπτει από πουθενά... ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον φωνάξαμε? δεν νομίζω ότι τα δύο προϊόντα έχουν απολύτως ΚΑΜΙΑ σχέση τόσο σε ηχητική ταυτότητα όσο σε λειτουργία... το ένα είναι ένα πολυμίξερ τα κάνει όλα και συμφέρει, ενώ το άλλο είναι ένα αποκλειστικό USB DAC με "no compromise design" στα λεφτά του.

Όσο για τα καλοταϊσμένα ζώα... δεν νομίζω να μπορείς να παίρνεις καλοταϊσμένο Βουβάλι μέσα στο σάκο για το εξοχικό Σαββατοκύριακο... άλλο το ένα προϊόν και άλλο το άλλο...

Το αν είναι "λίγο" καλύτερο από Prodigy, δεν νομίζω να προκύπτει από πουθενά... ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον φωνάξαμε? δεν νομίζω ότι τα δύο προϊόντα έχουν απολύτως ΚΑΜΙΑ σχέση τόσο σε ηχητική ταυτότητα όσο σε λειτουργία... το ένα είναι ένα πολυμίξερ τα κάνει όλα και συμφέρει, ενώ το άλλο είναι ένα αποκλειστικό USB DAC με "no compromise design" στα λεφτά του.

Όσο για τα καλοταϊσμένα ζώα... δεν νομίζω να μπορείς να παίρνεις καλοταϊσμένο Βουβάλι μέσα στο σάκο για το εξοχικό Σαββατοκύριακο... άλλο το ένα προϊόν και άλλο το άλλο...

Μια χαρά σχεδίαση ήταν το Prodigy.
tenor είχε, σχεδόν usb dac ήταν.

Δεν υπάρχει περίπτωση δε, το ΣΚ να κουβαλάω εξοπλισμό σε τέτοια ανάλυση και στήσιμο.
Ενα ipod φτάνει.

Να ρωτήσω κάτι πρακτικό...

Πότε αναμένεται να είναι διαθέσιμο το ODAC;

Αυτό θα είναι ιδανικό παρέα με τον Ο2, το λάπτοπ (ίσως αργότερα κάποιο tablet) και τα Κ240, γιατί όχι και τα Κ701 καμιά φορά... μιαμ...

Η προπαραγγελία έπεσε για το στανταλον λαστ Πέμπτη! :firstprize:
Το σεταπ για μένα έκλεισε. Ακουστικά/ενισχυτής/ντακ.
Τώρα μου μένει μόνο να ακούσω ξανα όλη μου την αγαπημένη μουσική.
Για καιρό με βλέπω να μένω σε αυτά τα μηχανάκια.

Ήμουν πάντα της άποψης ότι το ζητούμενο είναι οι ακροάσεις.
Τα μηχανάκια είναι απλά το μέσο.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους κ.κ. Οπτιμους Πραιμ, Κρισ1967 και ΝτομιΜικ για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους σε αυτή την καινούργια εμπειρία!

Last edited:
Χεχεχε... και εγώ έχω ρίξει προ παραγγελία... άντε με το καλό να μας έρθουν!

Προσωπικά αισθάνομαι χαρά να μοιράζομαι ότι ξέρω, και ακόμα περισσότερη χαρά όταν αυτό βοηθάει έστω και στο ελάχιστο... νάσαι καλά φίλε!

Άμα κανονίσετε καμιά συναντησούλα εσείς οι ακουστικάριοι... κάντε ένα κόπο βρε παιδιά να στείλετε και απο δώ κανά ΠΜ... ε? :grinning-smiley-043

Ψήνομαι για το odac κι εγώ... Το θέλω για να ταίζω ολοκληρωμένο ενισχυτή ο οποίος είναι στα 6 μέτρα από το pc άρα θα θέλω μεγάλου μήκους usb. Λέτε να δημιουργήσει πρόβλημα? Λογικά από την έξοδο του dac 3,5mm stereo με ένα μετατροπέα σε 2rca δε θα έχω θέματα. Σωστά?

Παρεπιπτόντως, έκανα την παραγγελία από epiphany acoustics μετά από έγγραφη (μέσω mail) επιβεβαίωση τους πως δε θα έχω θέμα με το εξάμετρο usb. Δυστυχώς (για μένα) τελικά αποφάσισαν να βγάλουν το edac σε μαύρο. Επίσης η παράδοση αναμαίνεται να γίνει καλό Ιούλιο...

Με τη JDS labs. Αμερική δεν είναι; Δε θα μας τον σφυρίξουν έτσι και παραγγείλουμε 200+ ευρώ πράματα;