The Objective DAC (ODAC)

πάντως η epiphany acoustics είναι αγγλική και οι τιμές είναι σε λίρες. Προφανώς περιλαμβάνουν και τελωνεία

Από Αγγλία δεν έχει τελωνείο.
Από Αμερική με USPS είναι πάρα πολύ πιθανό να το γλυτώσεις.

Ναι... με USPS (Αμερικάνικο Ταχυδρομείο) δεν πληρώνεις τελωνείο... από Αμερική αποφεύγουμε τα courier services (UPS FEDEX κλπ) διότι έχουν πάντα τελωνείο.

Αυτό το ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι χτυπά τελωνείο οτιδήποτε είναι πάνω από 100 δολλάρια, είτε USPS (πάντα με USPS παραγγέλνω) είτε κούριερ.

Θα δω από την epiphany acoustics, που λέει κι ο Panoramious.

Αυτό το ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι χτυπά τελωνείο οτιδήποτε είναι πάνω από 100 δολλάρια, είτε USPS (πάντα με USPS παραγγέλνω) είτε κούριερ.

Θα δω από την epiphany acoustics, που λέει κι ο Panoramious.

Όχι... έχω αγοράσει πάμπολα και με τιμές 800-1000 δολάρια και ποτέ τελωνείο.

Έχω μια μικρή αμφιβολία για τον Εγγλέζο... είναι 20 χρονών πιτσιρικάς που έχει φτιάξει ένα καλώδιο και έναν ενισχυτή με μόλις μερικούς μήνες στον χώρο... ο JDSLabs έχει άλλο κύρος.

Άποψη μου.

Κάποιο νεότερο;

Θα μας έκανε άραγε κάποια καλύτερη τιμή αν κάναμε καμιά ομαδική παραγγελία;

Απο ποιον παραγγειλες; Εμένα ο αγγλος μου έστειλε mail για τα μεσα ιουνη

Preorder από JDS Labs. Και είναι και πολύ συνεπείς στις προβλέψεις τους. Τέλη Μαίου-αρχές Ιουνίου έλεγαν κατά την προ-παραγγελία ότι θα είναι έτοιμοι να αποστείλουν, και έτσι έγινε.

Εγώ 2 φορές που είχα συναλλαγή μαζί τους, μόνο τα καλύτερα έχω να πώ.

Άντε βρε! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!

Περιμένουμε με τρελλή αγωνία!

Μερσί Σεντράλ... :a0210:

Να σας κάνω 2 γρήγορες ερωτήσεις:

1. Όταν συνδέουμε DAC σε υπολογιστή, πάντα παρακάμπτεται αυτόματα η κάρτα ήχου και όλα περνάνε από το DAC?
Αν όχι, τί ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν;
2. Τα DACs συνοδεύονται από κάποιους drivers ή όχι; Ή εξαρτάται από το εκάστοτε DAC?

Αυτά τα ολίγα εν μέσω ενθουσιασμού!!!! Εύχομαι επιτέλους να μοορώ να ακούσω πραγματικό 24/92! :firstprize:

Χααχχαχαχα... δεν είμαι και ο καταλληλότερος να βασιστείτε αφενός γιατί ειπμαι παντελώς πρωτάρης στα ψηφιακά τούτα κοκοκόψαρα, αφετέρου γιατί λόγω της παρθενίας μου δεν έχω μέτρα σύγκρισης.

Παρόλ' αυτά, θα προσπαθήσω... :afro:

Μερσί Σεντράλ... :a0210:

Να σας κάνω 2 γρήγορες ερωτήσεις:

1. Όταν συνδέουμε DAC σε υπολογιστή, πάντα παρακάμπτεται αυτόματα η κάρτα ήχου και όλα περνάνε από το DAC?
Αν όχι, τί ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν;
2. Τα DACs συνοδεύονται από κάποιους drivers ή όχι; Ή εξαρτάται από το εκάστοτε DAC?

Αυτά τα ολίγα εν μέσω ενθουσιασμού!!!! Εύχομαι επιτέλους να μοορώ να ακούσω πραγματικό 24/92! :firstprize:

Νομίζω πως πρέπει να ορίσεις στο player (πχ foobar) τη συσκευή ως κάρτα ήχου...

Drivers όχι. Θα το αναγνωρίσει μόνο του...

Αντε με το καλό να παραλάβεις ... θα πρέπει στον player που χρησιμοποιείς, (σε mac αν θυμάμαι καλά ναι; ) να το θέσεις ως εξοδο, με memory play, και exclusive access mode (αλλιώς hog mode)... απο κει και πέρα σε πρώτη φαση θα σου έλεγα να μην πειραματιστείς με upsampling για λίγο καιρό .. αργότερα οταν πάρεις μια γενικότερη εικόνα, παιζεις και με το upsampling!!!
A καιιιι ... 24/96 ε; Οχι 92 -bye-

δεν την γλυτωνεις θα σου ερθω για ακρόαση με τα ακουστικά μου κάποια στιγμή

Domie έλα... Θα σε ευγνωμονούσα!
Να φτιάχναμε και τα ακουστικά... Να ακούσεις μάλιστα και μόνος σου τη σαμπγουφερίλα που βγάζουν...
Θα το εκτιμούσα.

Ότι άλλο θέλεις, ΠΜ...

Domie έλα... Θα σε ευγνωμονούσα!
Να φτιάχναμε και τα ακουστικά... Να ακούσεις μάλιστα και μόνος σου τη σαμπγουφερίλα που βγάζουν...
Θα το εκτιμούσα.

Ότι άλλο θέλεις, ΠΜ...

Για τη μόντα στα ακουστικά σε μπέρδεψα με τον chris.... Σε εκείνον αναφερόμουν... :slapface:
Κατά τα άλλα, ισχύουν τα παραπάνω... 8-D