supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
@supersonic... η συγκεκριμένη υλοποίηση έχει τον σκοπό της, δλδ να εξαγάγεται όσο περισσότερη λεπτομέρεια, να είναι φορητός, και να μην κοστίζει πολύ... νομίζω ότι το πετυχαίνει χωρίς πολλά πολλά... τι θα ήταν άλλωστε να προσθέσει έναν τελεστικό... νομίζω ότι σχεδιαστικά αυτό δεν είχε νόημα, αλλιώς θα το έκανε και υπενθυμίζω ότι η τροφοδοσία του είναι αποκλειsτικά από USB bus... το ESS Sabre ES9023 είναι το τελευταίο τσιπάκι... μωρό... επειδή δεν τροφοδοτείται...αλλά με ένα ενεργό HUB και σταθεροποιημένη τροφοδοσία (5V) το ανεβάζει επίπεδο.
σαφώς και έτσι είναι και ήδη το μηχανάκι με τραβάει θετικά.
Όμως ειλικρινά δεν θα ήξερα τι χρησιμότητα θα είχε για μένα που δεν είμαι headfi τύπος on the go.
Από τη μέρα που γνώρισα τα ess και ήδη πέρασαν 3 χρόνια κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι.
Ναι ο χαρακτήρας της ανάλυσης εχει υπογραφή, αλλά πιστέψτε παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ το είδος του τελικού (τελικών) σταδίου, τροφοδοσίας εκτός usb -hub και φυσικά τα super duper τροφοδοτικά όπως salas.
Η τελευταία επιλογή ήταν αυτή που ανέδειξε όλες τις αρετές του dac που αλλιώς ήταν κρυμμένες, κι όμως εγώ θεωρούσα ότι ήταν κάτι εξαιρετικό.
Αυτά τα πράγματα δεν έχουν εφαρμογή σε ένα dac τύπου πιστωτικής.
Σίγουρα έχουμε ένα καλό εργαλείο για όσους μπορούν και θέλουν μουσική όπου να βρίσκονται.