The Odyssey (2026)

Πάρτε και μια από μπροστά για να μην έχετε απορίες
Της "βουρτσας" γίνεται
3890e234e95144f93d2ad04fc3b76474.jpg

Αυτο το συμπερασμα το βγαλατε απο ενα τρειλερ δηλαδη ? κρινοντας ενα κοστουμι ή κατι αλλο ?

ρε σεις καντε μας την χαρη και μην βιαζεστε.

Απο τετοιον σκηνοθετη ταινια κατω του καλου δεν υπαρχει ακομα και να μην μπορει να συνδεθει μαζι της το κοινο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ (THE ODYSSEY) | OFFICIAL TRAILER​

Tanweer

Αυτο το συμπερασμα το βγαλατε απο ενα τρειλερ δηλαδη ? κρινοντας ενα κοστουμι ή κατι αλλο ?

ρε σεις καντε μας την χαρη και μην βιαζεστε.

Απο τετοιον σκηνοθετη ταινια κατω του καλου δεν υπαρχει ακομα και να μην μπορει να συνδεθει μαζι της το κοινο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ (THE ODYSSEY) | OFFICIAL TRAILER​

Tanweer
Καλά... Πατάτα θα είναι αλλά κάνεις δεν θα το πει μπροστά του .
Στις καλές βαζεις και το Tenet;

Ταινια απο τρειλερ δεν μπορει να κριθει. Αν το κανει καποιος ειναι απλα ή ασχετος με το συμπαθειο ή προκατειλημμένος

• Like
Reactions: karamela
Interstellar (μέτρια) Dunkirk (meh...) tenet και Openheimer (μπαρούφες ολκής) βγήκαν μετά την τριλογία.
Ειδικά το Tenet είναι ότι πιο δήθεν έχει χαλάσει τον χρόνο μου.
έπαιζε στην Sony, που είχαμε στην έκθεση

Ταινια απο τρειλερ δεν μπορει να κριθει. Αν το κανει καποιος ειναι απλα ή ασχετος με το συμπαθειο ή προκατειλημμένος
Καλά... Τα memes άρχισαν πάντως και έχουμε μήνες μπροστά μας ακόμη
a7bd633248cb8b0029ccb62550c4b768.jpg

Νταξυ το έχετε τερματίσει αν δεν κάνετε πλάκα. Άπο το τρέιλερ βγάλατε συμπεράσματα κριτικοί από τα Lidl?... Χαχα. Tragic.

• Like
Reactions: karamela
Νταξυ το έχετε τερματίσει αν δεν κάνετε πλάκα. Άπο το τρέιλερ βγάλατε συμπεράσματα κριτικοί από τα Lidl?... Χαχα. Tragic.
Στο τρέιλερ δεν ήταν οι πανοπλίες από το temu ; Αυτές κρίνουμε. Που οχι μόνο δεν έχουν σχέση φυσικά με εποχή χαλκού. Δεν έχουν σχέση καν με Ελλάδα

• Like
Reactions: tiniakos and FINIX
Ρε καθιστε μη βιαζεστε. μπορει να βγει και κομμωδια.

Εγω θα εβαζα και ενα μεμε με Μπατμαν μπροστα του.

Εγώ πάντως δε χαλάστηκα από το trailer. Το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν έχει να κάνει, οι ταινίες του Νόλαν ποτέ δε φαίνονται από τα trailers. Μια χαρά το CGI, διακριτικό για Οδύσσεια με σημεία και τέρατα, άσε που από όσα ξέρουμε από το παρελθόν του συγκεκριμένου, παίζει πολλά από αυτά που θεωρούμε CGI να είναι και πραγματικά. Άντε, 7 μηνάκια έμειναν, τώρα που έχουμε και (ψεύτο)ΙΜΑΧ στην Αθήνα λύθυκε και το κλασσικό μου πρόβλημα κάθε καλοκαίρι που οι πρεμιέρες του με βρίσκουν Ελλάδα.

• Like
Reactions: takisot
Eμένα μου άρεσε το trailer, όχι ότι μπορείς να κρίνεις κάτι από αυτό βέβαια, μου έβγαζε μια ωραία ατμόσφαιρα, προσεγμένο CGΙ, όμορφα χρώματα κλπ...τα κουστούμια μια χαρά οπτικά, σκασίλα μου μεγάλη αν είναι ρεαλιστικά και αν στηρίζονται σε εποχές Χαλκού κλπ. Ταινία πάμε να δούμε και να περάσουμε καλά. όχι μάθημα ιστορίας που θα δώσουμε εξετάσεις.

Δεν βλεπω ποτε τρειλερ, αυτό το χαζεψα αδιάφορα.

(αυτη τη βλακόφατσα τον Spiderman για τα Αμερικ(λ)ανάκια, τί τον ήθελε.....)

• Haha
Reactions: FINIX
Εγώ πάλι Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ με τις ταινίες του, Παρόλαυτα της θεωρώ διασκεδαστικές, Με την έννοια ότι δίνουν κίνητρο Να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να πας σε μία κινηματογραφική αίθουσα,

Δεν έχει καταφέρει ποτέ όμως για μένα Να τρυπήσει την επιφάνεια Και να περάσει από κάτω

Ίσως και να μην είναι ο στόχος του Δεν τον κατηγορώ την γνώμη μου λέω, Το θέαμα πάντως το υπηρετεί.

Ρε παιδιά αφού παντού όλα τα μαγαζιά στην Ακρόπολη τα τουριστικά ΟΛΕΣ οι αρχαίες περικεφαλαίες είναι με σκούπα. Έχει γίνει benchmark.
Παντού στο εξωτερικό όταν θέλουν να ντυθούν αρχαίοι , τέτοιες περικεφαλαίες βάζουν.
Γιατί δηλαδή να τους χαλάσει τώρα το αφήγημα ο νόλαν και να κάθεται να εξηγεί γιατί δεν είναι το σωστό;
Αρχαιες περικεφαλαίες με σκούπα έμαθε ο κόσμος μια ζωή, ε δώσε στον λαό αυτό που έχει μάθει.
Εισπράξεις πάει να πετύχει όχι να μπει στο national geographic.

Δεν βλεπω ποτε τρειλερ, αυτό το χαζεψα αδιάφορα.

Εγώ τα βλέπω πάντα, αλλά ποτέ δεν κρίνω ταινία από αυτά, γιατί είναι ΟΛΑ στο ίδιο στυλ, ίδιος φρενήρης ρυθμός με γρήγορο μοντάζ, μπασίλα, σκοταδίλα, κλπ. Το οποίο ως συνδυασμός είναι διασκεδαστικός μεν (γι'αυτό και τα βλέπω) αλλά δε σου λέει τίποτα για το τι θα πρέπει στην πράξη να περιμένεις από μια ταινία.