Αυτο να το πεις στον Μελ Γκιμπσον που εφτιαξε την ιστορια του Χριστου και το αλλο με τους ινδιανους.
στους 300 οι κοιλιακοι σε πειραξαν? ο 3μετρος queer ξερξης κ ο εφιαλτης σμιγκολ περασαν απαρατηρητοι...Δηλαδή στην ταινία 300, οι 300 του Λεωνίδα δεν είχαν τέτοιους κοιλιακούς;![]()
Στο μεταξύ ταινιάρα το 300, από τις αγαπημένες μου, το έχω δει 4-5 φορές τουλάχιστον!!στους 300 οι κοιλιακοι σε πειραξαν? ο 3μετρος queer ξερξης κ ο εφιαλτης σμιγκολ περασαν απαρατηρητοι...
οι 300 ειναι διασκευη απο κομικ δεν εχεις εκει κατι να προσαψεις
Μιλαω για τη προσπαθεια να ειναι οσο πιο ρεαλιστικα κοντα στην εποχη γινεται.δεν μπορω να πω οτι καταλαβα ποιο μετρο συγκρισης υπαρχει αναμεσα στο "Αποκαλυπτω" και τα "Παθη του Χριστου" (αυτες τις ταινιες δεν εννοεις ??
Μιλαμε για ταινιες που προσπαθουν να εντυπωσιασουν με την ωμοτητα και στην σκληροτητα και οχι με την σκηνοθετικη ικανοτητα (προσωπικα ξερναω και με τις δυο ταινιες δεν μπορουσα ποτε τετοια ωμη βια στα ματια μου )
Ο Νολαν τουλαχιστον εχει την ικανοτητα να σε βαλει σε μια ιστορια να σε ταξιδεψει και να σε κανει να ενθουσιαστεις μονο με την μουσικη υποκρουση που παραγγελνει και συνδυαζει με την εικονα .
Τι ακριβως συγκρινουμε δηλαδη ?
Τον σκηνοθετη με κατι @@ να με το συμπαθειο με τον Μελ Γκιμπσον που απλα σκηνοθετησε κατι συμπαθητικες ταινιες ?
Eτσι ακριβώς, συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα την βούρτσα με την π.....α. Ο Νόλαν για μένα είναι ίσως ο καλύτερος σκηνοθέτης εν ζωή, ακόμα και το Τένετ που αρκετοί το θάβουν προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό...τα δε Inception Και Interstellar, για μένα πάντα, ίσως είναι στο top2 των καλύτερων ταινιών που έχω δει...10αρια με τόνο.....βασικά ότι έχει βγάλει ο άνθρωπος είναι από κορυφαίο έως αριστούργημα..ο τρόπος δε που δένει την μουσική με την εικόνα είναι ποίημα από μόνο του...δεν μπορω να πω οτι καταλαβα ποιο μετρο συγκρισης υπαρχει αναμεσα στο "Αποκαλυπτω" και τα "Παθη του Χριστου" (αυτες τις ταινιες δεν εννοεις ??
Μιλαμε για ταινιες που προσπαθουν να εντυπωσιασουν με την ωμοτητα και στην σκληροτητα και οχι με την σκηνοθετικη ικανοτητα (προσωπικα ξερναω και με τις δυο ταινιες δεν μπορουσα ποτε τετοια ωμη βια στα ματια μου )
Ο Νολαν τουλαχιστον εχει την ικανοτητα να σε βαλει σε μια ιστορια να σε ταξιδεψει και να σε κανει να ενθουσιαστεις μονο με την μουσικη υποκρουση που παραγγελνει και συνδυαζει με την εικονα .
Τι ακριβως συγκρινουμε δηλαδη ?
Τον σκηνοθετη με κατι @@ να με το συμπαθειο με τον Μελ Γκιμπσον που απλα σκηνοθετησε κατι συμπαθητικες ταινιες ?
Αυτό λέω. Οι στολές είχαν μέχρι και πολύχρωμες φούντες για εντυπωσιασμο . Καρναβάλια κανονικά. Ενώ στις τοιχογραφίες έχουμε μεγάλη χρωματική παλέτα.
![]()
Στο μεταξύ ταινιάρα το 300, από τις αγαπημένες μου, το έχω δει 4-5 φορές τουλάχιστον!!
Στο μεταξύ ταινιάρα το 300, από τις αγαπημένες μου, το έχω δει 4-5 φορές τουλάχιστον!!
Δηλαδή στην ταινία 300, οι 300 του Λεωνίδα δεν είχαν τέτοιους κοιλιακούς;![]()
η ταινία ήταν Μεταφορά πορτραίτου από το κόμικ όχι η υποτιθέμενη ιστορική μνήμη (που δεν υπάρχει τέτοια αλλά τέλος πάντων ) από τις Θερμοπύλες και τον Ξέρξηστους 300 οι κοιλιακοι σε πειραξαν? ο 3μετρος queer ξερξης κ ο εφιαλτης σμιγκολ περασαν απαρατηρητοι...
οι 300 ειναι διασκευη απο κομικ δεν εχεις εκει κατι να προσαψεις
Λες δηλαδή ότι ο περισσότερος κόσμος είχε διαβάσει το κόμικ (εγώ πάντως όχι), οπότε θεώρησε λογική την υπερβολή;
Το παραμύθι του Ομήρου πάντως αυτά είχε. Τώρα αν ο Νολαν θέλει δικό του παραμύθι να κάτσει να γράψει άλλο...Έχοντας δει αυτό, πάλι καλά που δεν πηγαίνει για ρεαλισμό ο Νόλαν..
Είχαν γιατί ήταν βασισμένο στο comic του Frank Miller.Δηλαδή στην ταινία 300, οι 300 του Λεωνίδα δεν είχαν τέτοιους κοιλιακούς;![]()
Μιλαω για τη προσπαθεια να ειναι οσο πιο ρεαλιστικα κοντα στην εποχη γινεται.
Να ειναι ενα παραθυρο στην ιστορια και οχι φαντασια μου πλανευτρα.
Αυτο ακριβως που συζηταμε και μας λες οτι, δεν γινεται.
ειλικρινα και εγω δεν μπορω να καταλαβω την αποψη του "ρεαλιστικα'".Ποια προσπαθεια να ειναι ρεαλιστικα ρε συ ?
Οταν μιλαμε για καλλιτεχνες εχουν το ελευθερο να ειναι γκευ και με 20 ματια ο Κυκλωπας, να δερνει η Πηνελοπη τους μνηστηρες και να βαζει τον Οδυσσεα να σφουγγαριζει.
Ξαναλεω ψαχνετε ψυλους στα αχυρα για εργο που δεν εχουμε καν δει.
Οταν το δουμε θα εχουμε αποψη. Το τρειλερ δειχνει οτι θελει ο σκηνοθετης προς το παρον. Αν θελει να δειξει κατι τελικα απο την ολη εικονα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.