Λάκης
AVClub Fanatic
Σου εβαζε μεταλλικο σκουφακι η μαμα σου;Τέτοιο σκουφάκι με κυνηγούσε η μάνα μου να φορέσω κάθε χειμώνα.
Η ταινία 300 είναι βασισμένη στο κόμικ του Frank Miller και έχει αποδοθεί πάρα πολύ σωστά.![]()
Σου εβαζε μεταλλικο σκουφακι η μαμα σου;Τέτοιο σκουφάκι με κυνηγούσε η μάνα μου να φορέσω κάθε χειμώνα.
Η ταινία 300 είναι βασισμένη στο κόμικ του Frank Miller και έχει αποδοθεί πάρα πολύ σωστά.![]()
Και τους στρατιωτες του που ειδα με παντελονια "φουφουνες" πανω απο τις κνημιδες, κατι οπως οι Γερμανοι στον ΒΠΠ πανω απο τις μποτες......Εδώ όμως έχουμε τον Batman στην Τροία ..
Μέχρι τελείας. Κι ας με κυνηγήσουν όλοι οι οργισμένοι αναλυτές αρχαίου οπλισμού.
![]()
27K views · 990 reactions | Εσείς τι περιμένετε απο την νεα εκδοχή του ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΥ ΕΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΖΖΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ηρεμα το λεω. Αν διαφωνείς, οκ εχεις το δικαίωμα να κανεις λαθος 😜) Ε; τι περιμένετε; πείτε μου στα σχόλια. #archaeostoryteller #archae
Εσείς τι περιμένετε απο την νεα εκδοχή του ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΥ ΕΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΖΖΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ηρεμα το λεω. Αν διαφωνείς, οκ εχεις το δικαίωμα να κανεις λαθος 😜) Ε; τι περιμένετε; πείτε μου στα σχόλια....www.facebook.com
θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα, ένας πολύ καλός μου φίλος είναι ηθοποιός, ήταν συντελεστής σε θεατρική παράσταση, το έργο ο "Γλάρος" του Τσέχωφ, συζητήσαμε λοιπόν μετά την παράσταση για την προετοιμασία, μου είπε μεταξύ άλλων, "έχω αποστηθίσει όλα τα έργα του Τσέχοφ, δεν γίνεται αλλιώς μονόδρομος..."Εγώ είμαι 99% σίγουρος ότι δεν έχει διαβάσει το έπος αλλά μια περίληψη του ή μοντέρνα απόδοση του .
Ήδη πάντως έχει πάρει δημοσιότητα η ταινία αλλά όχι για τους λόγους που θα ήθελε ο Νολαν![]()
όταν ήμουν μικρούλης έβλεπα φανατικά το Ulysses 31 "Η Οδύσσεια του Διαστήματος" ένα πάρα πολύ ατμοσφαιρικό animation για παιδιά, σκοτεινή διασκευή της Οδύσειας,
με χαρακτήρες όπως ο Νονό το ρομποτάκι, το κοριτσάκι, ο αδερφός της ο Νουμαγιος, η Συρκά... κι ο όλα αυτά στο διάστημα, η σειρά έμεινε στην ιστορία και στις παιδικές μας αναμνήσεις, για μένα μπορεί ο Νόλαν να κάνει αυτό που θέλει, το αν θα το δω και αν θα μου αρέσει είναι άλλη ιστορία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.