- 5 November 2007
- 2,695
Αν εννοείς το πρώτο Αβαταρ δεν γνωρίζω, δεν έμπαινα στο ιντερνετ τότε, με την συνέχειά του δεν είχα ασχοληθεί. Πέρα από τα διαφημιστικά παιχνίδια για την προώθηση οποιουδήποτε έργου, για το ελληνικό κοινό είναι φυσικό ένα δημιούργημα με ελληνικό θέμα να προσελκύει μεγαλύτερη προσοχή. Στην μεγεθυμένη αυτή προσοχή συμβάλλουν βεβαίως και παράγοντες όπως αυτοί που αναφέρεις, αλλά έρχονται δεύτεροι. Τί δεν καταλλλαβαίνεις;Με το αβαταρ γιατι ασχολιοταν ο κοσμος δηλαδη ?
Δεν ειναι ετσι καθε ξεχωριστο εργο ενος αξιολογου δημιουργου παντα μπαινει στο μικροσκοπιο και στην βιτρινα .
Αν εννοείς το πρώτο Αβαταρ δεν γνωρίζω, δεν έμπαινα στο ιντερνετ τότε
Καλά θα πάει σε εισπράξεις, αν πάρει και καλές κριτικές θα σαρώσει!! Νόλαν είναι αυτός, πουλάει, ακόμα και το διφορούμενο, δύσκολο, ακατανόητο, με μέτριες κριτικές και ίσως και κουραστικό Τενετ, έφτασε σχεδόν τα 400εκ σε εισπράξεις.Α πέστο ντε για να συστηνομαστε επαρκώς
Υγ
Ειμαι περίεργος πάντως αν λόγω θεματος θα έχει την ίδια εισπρακτική επιτυχία με την Τροία του Πέτερσεν η αν ο Νολαν θα την εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο ( 3 φορές τα λεφτά της είχε φέρει το 2004)
Γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο μια θεματολογία αν "σκίσει" να έχει και συνέχεια από άλλους παραγωγούς αν όχι τους ίδιους.
και επισης οσο πηγαν στο Ιρακ γιατι ο Σανταμ ειχε βιολογικα οπλα, και οσο πηγαν στην Λιβυη για την δημοκρατια... και...και.... καλα κανει ο Νολαν μου φαινεται και δεν βαζει καποια πανεμορφη για Ελενη ισως για να δειξει οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος και πως οι αφορμες δεν ειναι αυτο που φαινεται... ισως καποιοι μπορει να το δουνε ετσι...Oσο οι Αμερικανοι πηγαν στο Ορμουζ για τα δικαιωματα ολων στην ελευθερη ναυσιπλοια και στο δικαιο της Θαλασσας![]()
Όπως ανακοίνωσαν θα είναι λιγότερο από 3 ώρες.Ετοιμαστείτε...
Ελπίζω σε κανένα τρίωρο για να χωρέσουν όλα αυτά
Εγώ θα έβαζα τα λεφτά μου στους Κίκονες.Αυτοί οι ψηλοί με τις μεσαιωνικές πανοπλίες ποιοι υποτίθεται ότι είναι;
εγω στους ΛαιστρυγόνεςΕγώ θα έβαζα τα λεφτά μου στους Κίκονες.
Βουλλωμένο γράμμα διαβάζεις!Α πέστο ντε για να συστηνομαστε επαρκώς![]()
Δεν ταιριάζει η σκηνη όμως .Λαιστρυγονες ειναι με βεβαιοτητα μιας και ηταν γιγαντομορφη φυλη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.