The Odyssey (2026)

Status
Not open for further replies.
Αν εννοείς το πρώτο Αβαταρ δεν γνωρίζω, δεν έμπαινα στο ιντερνετ τότε

Α πέστο ντε για να συστηνομαστε επαρκώς :p

Υγ

Ειμαι περίεργος πάντως αν λόγω θεματος θα έχει την ίδια εισπρακτική επιτυχία με την Τροία του Πέτερσεν η αν ο Νολαν θα την εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο ( 3 φορές τα λεφτά της είχε φέρει το 2004)

Γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο μια θεματολογία αν "σκίσει" να έχει και συνέχεια από άλλους παραγωγούς αν όχι τους ίδιους.

Α πέστο ντε για να συστηνομαστε επαρκώς :p

Υγ

Ειμαι περίεργος πάντως αν λόγω θεματος θα έχει την ίδια εισπρακτική επιτυχία με την Τροία του Πέτερσεν η αν ο Νολαν θα την εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο ( 3 φορές τα λεφτά της είχε φέρει το 2004)

Γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο μια θεματολογία αν "σκίσει" να έχει και συνέχεια από άλλους παραγωγούς αν όχι τους ίδιους.
Καλά θα πάει σε εισπράξεις, αν πάρει και καλές κριτικές θα σαρώσει!! Νόλαν είναι αυτός, πουλάει, ακόμα και το διφορούμενο, δύσκολο, ακατανόητο, με μέτριες κριτικές και ίσως και κουραστικό Τενετ, έφτασε σχεδόν τα 400εκ σε εισπράξεις.

Με τόσο ντόρο σχεδόν έναν χρόνο πριν να κλείνουν εισιτήρια, σίγουρα θα κάνει τον κρότο του. Τώρα, καλός κρότος ή κακός; Θα δείξει. Πάντως, ο Νόλαν είναι ένα από τα ελάχιστα δυνατά χαρτιά του Hollywood αυτή τη στιγμή, μιας και δεν έχουν μείνει πολλοί. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί γυρίζει πολλές σκηνές με αληθινά στάντς και όχι CGI.

Αυτό που δεν αντέχω πλέον είναι η «γεροντίστικη» εμμονή (πότε θα γεράσω να παινευτώ κι εγώ για ό,τι υπήρχε τότε) με τις παλιές ταινίες που θεωρούνται αξεπέραστες. Προσωπικά, κάθε φορά που κάθισα να δω παλιά ταινία με τα εφέ της εποχής εκείνης, έβαλα τα γέλια. Ακόμη και το acting ήταν υπερβολικό. Αν μας αρεσει μια ταινια η οχι ειναι αλλο θεμα . Οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία αλλάζει, η οπτική αλλάζει, οι εμπειρίες αλλάζουν. Για την εποχή τους ήταν καλές, αλλά καμία δεν μπορεί να φτάσει τις σημερινές (τις καλές εννοώ). Το σινεμά είναι οπτικοακουστική εμπειρία και οι περισσότεροι δεν είμαστε κριτικοί κινηματογράφου. Αλλιώς, θα βλέπαμε σε μια TV 25 ιντσών με ενσωματωμένα ηχεία και δεν θα δίναμε ένα σωρό λεφτά για να φτιάξουμε home cinema στο σπίτι ή στους κινηματογράφους θα υπήρχαν ακόμη μηχανές με πομπίνες και δυο ηχειάκια δεξιά κι αριστερά.

εντωμεταξυ εδω ο αλλος απο την Κατω Αλαμπαμπα στο X νομιζει οτι οι ελληνες πηγαν στην Τροια για την Ελενη...χαχαχα..

1778069285769.png

Last edited:
  • Haha
Reactions: Kosh
Oσο οι Αμερικανοι πηγαν στο Ορμουζ για τα δικαιωματα ολων στην ελευθερη ναυσιπλοια και στο δικαιο της Θαλασσας :p

• Like
Reactions: protrudi
Oσο οι Αμερικανοι πηγαν στο Ορμουζ για τα δικαιωματα ολων στην ελευθερη ναυσιπλοια και στο δικαιο της Θαλασσας :p
και επισης οσο πηγαν στο Ιρακ γιατι ο Σανταμ ειχε βιολογικα οπλα, και οσο πηγαν στην Λιβυη για την δημοκρατια... και...και.... καλα κανει ο Νολαν μου φαινεται και δεν βαζει καποια πανεμορφη για Ελενη ισως για να δειξει οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος και πως οι αφορμες δεν ειναι αυτο που φαινεται... ισως καποιοι μπορει να το δουνε ετσι...

τα ομηρικα επη με την αλληγορια τους σου δινουν τοσα να πιαστεις και να πεις τη δικη σου ιστορια και να συνδεσεις το παρελθον με το παρον που ειναι αστηρευτα διαχρονικα και σημαντικα. γιαυτο και ειναι Επη!!

• Like
Reactions: Kosh
Ετοιμαστείτε...
Ελπίζω σε κανένα τρίωρο για να χωρέσουν όλα αυτά

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Όπως ανακοίνωσαν θα είναι λιγότερο από 3 ώρες.

Αυτοί οι ψηλοί με τις μεσαιωνικές πανοπλίες ποιοι υποτίθεται ότι είναι;
Εγώ θα έβαζα τα λεφτά μου στους Κίκονες.

• Like
Reactions: klamia71
Λαιστρυγονες ειναι με βεβαιοτητα μιας και ηταν γιγαντομορφη φυλη
Δεν ταιριάζει η σκηνη όμως .
Οι Κικονες έκαναν επίθεση στην στεριά , όπως φαίνεται και στο τρέιλερ , ενώ οι Λαιστρυγονες έριξαν βράχους στα πλοία του Οδυσσέα και έφαγαν τους συντρόφους του .

Πραγματικά θα μιλάμε για Οδυσσεια μόνο στον τίτλο. Το Ulysses 31 θα μοιαζει πιο πιστό στον Όμηρο
Τα έχουν κάνει μαντάρα..

Εμένα πάντως το τρέιλερ μου άρεσε Και επειδή το εμφανίζει με Ασάφεια Μου άρεσε ακόμα πιο πολύ

Κινηματογραφική μεταφορά είναι εάν θα το έβλεπα θα ήθελα να περάσω καλά. Με αφορμή την Οδύσσεια

Εγώ δεν ενθουσιάστηκα από το trailer, από την άποψη ότι δεν θέλω να δούμε ΑΚΟΜΑ μια επική ταινία με περικεφαλαίες και σκοτεινές μάχες. Ήθελα το κάτι παραπάνω, λίγο φιλοσοφική διάσταση, λίγο auteur επιπέδου πλάνα. Που δεν αποκλείω καθόλου να τα έχει τελικά όλα αυτά, απλά τέτοια πράγματα δε φαίνονται κατ'ανάγκη στα trailers.

Εμένα δε με ενθουσιάζει ο Νόλαν γενικά Αλλά αυτό που κάνει το κάνει καλά Είναι θεαματικός

Τελικα αν ρωτησεις 1001 αποψεις για το πως θελουν την Οδυσσεια παιζει να παρεις 1001 διαφορετικες εκδοχες προσμονης.

Status
Not open for further replies.