The Odyssey (2026)

Όλες οι στολές δεν είναι σωστές. Ειδικά με την αποκάλυψη των ασημενιων στολών πολλοί ξενέρωσαν αισθητικά ακόμη και αυτούς που δεν νοιάζονται για μαύρες Ελληνίδες.

Στο cast έχει επιβεβαιωθεί ότι η Αθηνα θα είναι μαύρη και το ίδιο η Ελένη και η Κλυταιμνηστρα.

Αν σας αρέσουν αυτά τότε δεν έχετε απλά αγάπη για τον Νολαν αλλά και έλλειψη γούστου 🫢
Θα μου επιτρέψεις να δω πρωτα την ταινια κι επειτα να έχω αποψη αν μου αρέσουν οι επιλογές στο καστ..
Οσο αφορά τις στολές, μου ειναι αδιάφορο διοτιι ΔΕΝ ειναι ιστορική/βιογραφική/ντοκιμαντερ η ταινία.

Ο Νολαν εχει καταφέρει να παίζει αυτο το διάστημα ολη την υφήλιο στα δάκτυλα του με την ταινία.,Το όνομα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΟΜΗΡΟΣ η έννοια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ακούγονται απ άκρη σ' άκρη οσο τίποτα άλλο κι εμεις μιζεριάζουμε αν ειχε 5 τρίχες παραπάνω η περικεφαλαία του Οδυσσέα.... που ουτε εμεις δε ξερουμε καλα καλα οχι πως ήταν, αλλά αν ηταν και όντως υπαρκτό πρόσωπο.

Sit back and enjoy ενα δημιούργημα 7ης τέχνης, με ότι συνεπάγεται αυτο, η ζωή ειναι ωραία παιδιά, απλά θα δούμε ενα depiction της Οδύσσειας οχι το ιδιο το έργο, τιποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Η οδός της ιστορικής ακρίβειας ειναι άλλος, οχι τα μουβις.

• Like
Reactions: klamia71