Ψήφισα Εξαιρετική. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο
"Δηλαδή η σκηνή που του μίλησαν ελληνικά και χρειάστηκε μεταφραστή ήταν αναγκαία;"
Πάνε σε ένα χωριό της Κρήτης και αν δεν χρειαστείς μεταφραστή έλα να μου πεις..![]()
Έκανε πιο σταθερή πρώτη εβδομάδα από άλλες ταινίες ( toy story) και ας είναι πίσω σε εισπράξεις. Αν την δεύτερη εβδομάδα κρατηθεί πάνω από το 50% θα περάσει το 1 δις . Το Toy Story με 27 εκ περισσότερα την πρώτη εβδομάδα και -52% την δεύτερη εβδομάδα πάντως δεν το εχει περασει ακόμη και δεν ειναι R . Πάντως το 60% των εισπράξεων μέχρι στιγμής είναι από Αμερική και πιστεύω ότι παίζει ρόλο ότι εκεί είναι τα 25 από τα 40 15/70 imax...Το είχα γράψει σε κάποιο Post πριν αρκετές σελίδες, ίσως να σβήστηκαν κάποια, όταν μπουν και αυτές οι χώρες θα εκτοξεύσουν και άλλο τα εισιτήρια, ήδη κρατάει πολύ καλά, Παρασκευή εχτές 26εκ. Εισπράξεις στην Αμερική, φοβερό νούμερο για ταινία που παίζεται πατημένη εβδομάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η ταινία καποια στιγμή τον Οκτώβρη πατήσει και το 1,5δις σε εισπράξεις, σίγουρα πάντως θα γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του Νολαν. Απόλυτη επιτυχία το όλο Project και μπράβο στο Νολαν, που τολμησε και πέτυχε.
Η αίθουσα που πήγα εγώ ήταν γεμάτη κατά τ 2/3. Σάββατο βράδυ, 7, και στα Αγγλικά, όχι μεταγλωττισμένη, όπως είναι το σύνηθες στη Γερμανία.Πως πηγαίνει εισπρακτικά η ταινία στη Γερμανία; Γεμίζει ο κόσμος τις αίθουσες που παίζεται η Οδύσσεια;
Δεν είχαν τσιγάρο και και καφέ τότε.Εγώ ήθελα ναξερα.. είχαν μεθόδους λεύκανσης στην αρχαιότητα;; Έλα Χριστέ και Παναγιά..![]()
Πάνε σε ένα χωριό της Κρήτης και αν δεν χρειαστείς μεταφραστή έλα να μου πεις..![]()
Μεταγλωττισμένη;...στα Αγγλικά, όχι μεταγλωττισμένη, όπως είναι το σύνηθες στη Γερμανία.
Ενώ είχαν οδοντιατρική φροντίδα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, νήμα, μεσοδόντια βουρτσάκια κλπ!Δεν είχαν τσιγάρο και και καφέ τότε.
Βασικά είχαν λιγότερη τερηδόνα από εμάς σήμερα, έκαναν λεύκανση με σκόνες από όστρακα, φλοιους δέντρων κλπ αλλά είχαν πρόβλημα με την φθορά των δοντιών από τις σκληρές τροφές που έτρωγαν και αρρώστια των ούλων.Ενώ είχαν οδοντιατρική φροντίδα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, νήμα, μεσοδόντια βουρτσάκια κλπ!![]()
Βασικά είχαν λιγότερη τερηδόνα από εμάς σήμερα, έκαναν λεύκανση με σκόνες από όστρακα, φλοιους δέντρων κλπ αλλά είχαν πρόβλημα με την φθορά των δοντιών από τις σκληρές τροφές που έτρωγαν και αρρώστια των ούλων.
Παιδιά εδώ ο άλλος έγραψε ότι στην αρχαιοτητα οι γυναικες είχαν μέχρι και τρίχες στις μασχαλες από άγνοια.
Αρχαίοι ήταν οι άνθρωποι όχι υποαναπτυκτοι...
Δεν υπήρχαν τριηρεις στον Τρωικο Πόλεμο, απ οσο γνωρίζω ηταν πιο μικρά τα πολεμικά πλοια της εποχής. Αν εμφανιστηκε πλοιο βικινγκ πολυ πιθανο αλλα ΔΕΝ φανηκε κάτι...Όντως έβαλαν πλοίο Βίκινγκ στην Οδύσσεια; Τόσοι αμφορείς με αρχαία πλοία υπαρχουν και τόσες αναφορές και το πιο πιστό ήταν πλοίο Βίκινγκ;
Και άντε άσε τις φωτογραφίες από τους αμφορείς.
Ένας δεν υπήρχε να ενημερώσει τον Νόλαν να πεταχτεί μέχρι το Φάληρο να ρίξει μια ματιά;
![]()
Τριήρης - Δήμος Παλαιού Φαλήρου
Η τριήρης ήταν αρχαίο κωπήλατο πολεμικό πλοίο με τρεις (3) σειρές κωπηλατών, το οποίο, πλήρως επανδρωμένο, μπορούσε να πλεύσει σε πρωτοφανή, για τα δεδομένα της εποχής ταχύτητα και άγει την προέλευσή του από στην Κορινθο. Πρόκειται για εξέλιξη της διήρους, η οποία κυριαρχούσε, ήδη, στη Μεσόγειο...palaiofaliro.gr
Γαργαρα με υδραργυρο![]()
Ούτε ζάχαρη, ούτε γλυκά.Δεν είχαν τσιγάρο και και καφέ τότε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.