The Odyssey (2026)

Κωστα,
κατι εγραψα για αισθητικη (εικαστικη) ικανοποιηση. Το τι λεει το κινηματογραφικο κοινο ...... ΕΧΕΙ σημασια.
Ποσταρα σε αλλο νημα (για Jurassic parks/worlds) την πιστοτερη αποτυπωση βελοσιραπτορα (μεχρι στιγμης)
με ΦΤΕΡΑ και ΠΟΥΠΟΥΛΑ. Σκανε .... στα γελια .... και οι πετρες ! 😄😆😄

Αρα αν εσυ ως σκηνοθετης πας να προβαλεις τα ανωθι ......... ΔΕΝ σεβεσαι ουτε τους επενδυτες, ουτε το κοινο !
Καλως η κακως, στο συλλογικο ασυνειδητο εχει παγιωθει και ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ η κορινθιακη περικεφαλαια.

Αρα αν εσυ ως σκηνοθετης πας να προβαλεις τα ανωθι ......... ΔΕΝ σεβεσαι ουτε τους επενδυτες, ουτε το κοινο !
Καλως η κακως, στο συλλογικο ασυνειδητο εχει παγιωθει και ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ η κορινθιακη περικεφαλαια.

Στο συλλογικό ασυνείδητο υπερισχύουν και άλλα...

480527736_1375601726965016_1775570986568549270_n.jpg

• Haha
Reactions: SR-71
Που να φας την γλωσσα σου ...... :LOL::ROFLMAO:
Αμαν καναμε να δουμε ομηρικο εργο ...... 20 χρονια περασαν απο το Troy.
Στην επομενη πατατα, συγνωμη ταινια, μπαινουμε στο μνημα (σιγα-σιγα). :sleep:

Ευχομαι να ειναι τρολαρισμα .............. ΑΛΛΙΩΣ 😞😔............. τα ομορφα ονειρα, ομορφα καιγονται. 😖

Δεν είναι. Είναι γνωστό πάνω από μήνα.
Οι Αμερικανοι διαβάζουν όπως φαίνεται αντί-επιστημονικά βιβλία αντί ελληνικού περιεχομένου όπως τα Black Athena και νομίζουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν έρθει από την Αιθιοπία....

Και δεν μπορεί να στηριχθεί ότι η Αθήνα ήταν θεα που πήραμε από την αιγυπτιακή κουλτούρα έστω ...

Last edited:
Το ανεκδοτο με τον γρυλλο το θυμαστε ε ?

Εχει αποκτησει το κοινο ψυχολογικα με την woke ατζεντα μου φαινεται.....

αφηστε να γυριστει κανα καρε.......και μετα θα δουμε τι και πως.

Ε δεν είπα "φέρτε μου να ψηφίσω κακή".
Θα περιμένω να μπει στο imdb για να φάει τον άσσο της.
Με τις ταινίες που βγάζουν κάνουν τον Ηρακλή και τη Ζήνα να φαίνονται σαν ντοκιμανταίρ μπροστά τους.

Ο αναχρονισμος στο κρανος του Ματ δεν με πειραζει, οχι μονο επειδη εχουμε ολη την αγγειογραφεια της Γεωμετριοκης και κλασσικης περιοδου που ετσι αναφερει τους πολεμιστες και τις μαχες, και ετσι πρωτο-γνωρισαμε εμεις της γεννιας μου την Ιλιαδα και την Οδυσεια σχεδον πριν να μαθουμε να διαβαζουμε απο τα Κλασσικα τα Εικονογραφημενα, αλλα και γιατι μεσα στο ιδιο το επος του Ομηρου βρισκεται αυτος ο ετεροχρονισμος οσον αφορα τα οπλα και τα σκευη.
Δε με χαλαει αυτο.

Αντιθετα βλεπω το κρανακι (που ειναι ενα αμαγαλμα κορινθιακου και Ιλλυρικου τυπου για να το βγαλουν τοσο "ανοιχτο") να ειναι απο συνθετο υλικο που στην καλυτερη το κανει να μοιαζει δερματινο.

Το φιλμ Τροια με τον Μπρατ Πητ ειχε φοβερες ανακριβειες οσον αφορα τον μυθο, αλλα ειχε φροντισει οι στολες των Αργειων να ειναι εποχης Μυκηναϊκης. Αντιθετα αυτες των Τρωων πολυ καλες αλλα... τυποποιημενες. ες και στην Τροια βγαιναν απο εργοστασιο. Και Φυσικα ο Μπραντ Πιτ ηταν ΤΕΡΣΤΕΙΟΣ ΑΧΙΛΕΑΣ. Και δοξα τον Θεο δεν ηταν γουωκια η ταινια. Οποτε την κραταω με ευχαριστηση στην βιντεοθηκη μου και μπορει να την ξαναβλεπω που και που.

Θα δουμε. Γουωκια να μη βγει κι αυτη, και τις καποιες ανακριβειες θα τις υπερβω οπως υπερεβην και τις τοτε (με πολυ δυσκολια βεβαια, κυριως τον θανατο του Αιαντα στη μαχη...ακομα δεν το εχω χονεψει αλλα τεσπα η ταινια μου αρεσε). Αν καταφερει τον σκοπο του, θα αρεσει.

Αν βγει γουοκια θα φαει την ψηφο και την κατακραυγη που θα του αξιζει.

• Like
Reactions: protrudi
Με αυτά που βλέπω πολύ φοβάμαι πως "300" θα λέμε και θα κλαίμε..

https://www.news247.gr/politismos/c...i-dorata-kateklisan-ti-methoni-deite-eikones/
Το ακριβώς αντίθετο από την εποχή του χαλκού. Βλέπουμε μουντες φορεσιές και πανοπλίες ενω η εποχή του χαλκού ήταν χρωματιστή και πομπώδης.

1743338299271.png1743338324213.png

1743338371622.png1743338425164.png

Ο μακρυμαλλης με το ασπριδερο μαλλι ειναι ο διευθυντης φωτογραφιας Βαν Χοιτεμα και το καμερακι κατω αριστερα η καμερα IMAX με την οποια ο Νολαν βασανιζει τον κοσμο:)