Ωπ, τα γυρνάς σιγά-σιγα..Για τον ίδιο λόγο που βάλανε 10αρια έτσι κι αλλιώς αυτοί που την εκθειαζαν από τα τρέιλερ ή κοιτάνε πρώτα τι βάζουν οι κριτικοι
Αντε μπορεί να περάσω και στο καλή αν την δω με καλή διάθεση![]()
Ωπ, τα γυρνάς σιγά-σιγα..Για τον ίδιο λόγο που βάλανε 10αρια έτσι κι αλλιώς αυτοί που την εκθειαζαν από τα τρέιλερ ή κοιτάνε πρώτα τι βάζουν οι κριτικοι
Αντε μπορεί να περάσω και στο καλή αν την δω με καλή διάθεση![]()
Για εδώ μέσα λέω.
Όσοι έβαλαν εξαιρετική την υπερασπιστηκαν από τα τρέιλερ. Είναι διαφορετικό από αυτό κάνει κάποιος που έβαλε κακη;
Δεν είναι παιδαριώδες.Το παιδαριώδες έχει και μια αθωότητα. Είναι απλά εμμονικο.Δείτε και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Nolan στον Jon Stewart:
Δεν λέω αυτό. Λέω ότι ήδη την εκθειαζαν από τα τρέιλερ και εβαλαν το απολυτο. Γιατί δεν μπορεί να έχει την αντίθετη άποψη κάποιος από τα τρέιλερ και να βάλει κακή ακόμη και αν την δει . Περι προκατάληψης μιλάω και double standards . Το ένα δεν μας πειράζει, το άλλο δέχεται κριτική.Εγώ βλέπω ότι το ένα τουλάχιστον 10άρι προέρχεται από συμφορουμίτη που όντως είδε την ταινία (karamela).
Ξέρεις ότι το άλλο 10άρι μπήκε από άτομο που δεν την έχει δει;
Αμφιβάλεις ότι μπορεί να γίνει μόνο και μόνο για bombing;Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη προκατάληψης από το να βάλεις κακή βαθμολογία σε ταινία χωρίς να την έχεις δει;
Δεν βλέπω κανέναν εδώ μέσα να γράφει "δεν σκοπεύω να την δω αλλά θα της βάλω 10ράκι στάνταρ!".

Δεν λέει όμως ότι πέρασε καλα 10 χρόνια στον νησί των ΚριτικώνΓια να ελαφρύνει λίγο η συζήτηση.
View attachment 274571

Αμφιβάλεις ότι μπορεί να γίνει μόνο και μόνο για bombing;
Δεν λέω ότι πρπει να ζητάει η ψηφοφορία να σκαναρεις πρώτα το εισιτήριο για απόδειξη
Αλλά πρέπει να αποδέχεσαι και αυτές τις βαθμολογίες που έχουν διαμορφώσει αρνητική ή θετική άποψη από τα τρέιλερ. Κατά πόσο χαλάνε το στατιστικό δείγμα άγνωστο. Αλλά αφού δεν το φιλτράρει, το αποδέχεσαι . Και από τις δύο πλευρές ( αρνητικο/θετικο) . Όχι κριτική μόνο στο ένα...
Επειδή οι άλλοι δεν το δηλώνουν και δεν είναι ειλικρινής έχουν άλλοθι;Μιλάς για ένα υποθετικό σενάριο, ότι ίσως γίνει ψεύτικη θετική βαθμολόγηση.
Μιλάω για ένα πραγματικό σενάριο, για ανθρώπους που ήδη δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν αρνητικά χωρίς να έχουν δει την ταινία.
έχουν ΗΔΗ ψηφίσει αρνητικά.Μιλάς για ένα υποθετικό σενάριο, ότι ίσως γίνει ψεύτικη θετική βαθμολόγηση.
Μιλάω για ένα πραγματικό σενάριο, για ανθρώπους που ήδη δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν αρνητικά χωρίς να έχουν δει την ταινία.
Γνωρίζουμε για τον έναν. Οι υπόλοιποι που θα βάλουν αρνητική πως το επιβεβαιωνεις ότι δεν την είδαν;έχουν ΗΔΗ ψηφίσει αρνητικά.
Εντάξει, από δω και πέρα να τις γυρίζουμε σε ιωνική διάλεκτο, θα ακούγεται σίγουρα λιγότερο αστείο, και δε θα καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Περίπου το ίδιο με όσους δηλαδή δεν το δούνε.![]()
σε αυτο το αρθρο τα ψεκοσχολια ειναι ολα τα λεφτα παντως![]()
Ο Δημήτρης Δανίκας είδε την «Οδύσσεια», δηλώνει πως καθηλώθηκε και ζητά να στηθεί άγαλμα στον Νόλαν
Χαρακτηρίζει την ταινία ως το γεγονός του καλοκαιριού και προβλέπει εκτόξευση των εισιτηρίων, ενώ μιλά για την απόλυτη δωρεάν διαφήμιση για την Ελλάδα γενικότερα και πιο συγκεκριμένα για την Ιθάκηwww.protothema.gr
Υπομονή, λίγες ώρες ακόμη για εμάς τους θνητους
Μπα . Αποδέχομαι την μοντέρνα απόδοση των αρχαίων ελληνικών. Τα διφθογγα μου χτυπάνε άσχημα. Κ-Ο-Ι-Ν-ΕΕΣε αυτό το ενδεχόμενο, οι ίδιοι που κρίνουν αρνητικά θα έχουν να λένε για την αρχαία προφορά και αν είναι έτσι ή αλλιώς.![]()
Επειδή οι άλλοι δεν το δηλώνουν και δεν είναι ειλικρινής έχουν άλλοθι;
Θεωρείς δηλαδη a priori τις θετικές βαθμολογίες πραγματικές; Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι όλες ειναι πραγματικές απο τις 50-100 που θα γινουν;
Δεν λέω ότι δεν μπορείς να σχολιάσεις.Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας για να είμαι ειλικρινής.
Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτούς που γράφουν ανοιχτά ότι θα ψηφίσουν αρνητικά χωρίς να έχουν δει την ταινία.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει περισσότερα θετικά από τα αρνητικά που έχω δει.Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που θεωρείς αδύνατο η ταινία τελικά να έχει στοιχεία θετικά, τα οποία θα σου αρέσουν τόσο ώστε να "γυρίσουν" την γενικότερη άποψή σου για αυτή.
Προσωπικά μου έχει συμβεί αρκετές φορές, να έχω δει trailer ταινίας που να έχω πει "χαζομαρίτσα φαίνεται" και τελικά η ταινία να ήταν αξιόλογη, και το αντίθετο φυσικά.
Γιαυτό λέμε ότι δεν κρίνουμε από το trailer.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.