The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    7
για να δω τι θα πουνε οταν την δουνε κιολας...

.View attachment 274629

Κανείς από αυτούς που έδωσαν τα 10άρια δεν την έχει δει, απλά μπήκαν και ψήφισαν από φανμποϊσμό για τον Νόλαν. :D

• Haha
Reactions: klamia71

αλλοι το συγκρινουν με το Μπεν Χουρ και αλλους τους εκανε να διαβασουν το βιβλιο. το γκελ που κανει παγκοσμιως ασχετα με το αν αρεσει σε εμενα η οχι, ειναι τρομακτικο

Κανένα βιβλίο κλπ. δεν γίνεται να μεταφερθεί σωστά και 100% στην μεγάλη οθόνη, ποτέ όμως, επειδή κυρίως μιλάμε για άλλη μορφής τέχνης.

Ελάχιστα έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και αυτά είναι μεγέθους Comic, όπως το 300.
Που όσο και αν ακούγεται περίεργο σε όσους δεν έχουν διαβάσει το comic, έχει μεταφερθεί ΑΨΟΓΑ

Και ο Peter Jackson σκότωσε τον Haldir, αλλά δεν βγήκαμε να φωνάζουμε.
Οκ, μία μπλούζα "Haldir lives" την τυπώσαμε, αλλά ως εκεί.

Δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς από τον όποιο Nolan να μεταφέρει την Οδύσεια 100% στο πανί.
Μία προσπάθεια περιμένουμε, να είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία, στο κείμενο και στην εποχή.

Δεν μπορεί να λέει "πρόσεξα στη μουσική τι όργανα υπήρχαν" και να μου σκάνε οι Λαιστρυγόνες με full plate mail! 😂

Την είδα και αν και η διάρκεια είναι 2 h και 50 λεπτά ομολογώ δε βαρέθηκα καθόλου. Πολύ καλές ερμηνείες και διάλογοι, φανταστική μουσική .
Το στυλ της ταινίας θυμίζει ότι ο σκηνοθέτης είναι ο Nolan.
Η ωραία Ελένη εμφανίζεται συνολικά περίπου 5 λεπτά .
Φυσικά θα τhν ξαναδώ.

• Like
Reactions: karamela
Παιδιά ότι και να λέτε τα τικ που ήθελε το χόλιγουντ έγιναν και με την ωραία Ελένη και με τον πολεμιστή πρώην κορίτσι και νυν αγόρι.
Ξαναλέω από πίσω από το πανί κρύβονται πολλά. Μορφή χειραγώγησης και ο κινηματογράφος και μη μου λέτε ότι γράψω ασχέτες αμπελοφιλοσοφίες.
Ότι δεν μας αρέσει είναι άσχετο, οπιαθοδρομικο και με τη νέα ωρολογία ψεκασμένο αλλά η αλήθεια και η ιστορία δεν αλλάζει.

• Like
Reactions: cochise