The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    17
Εσύ ετεροπροσδιοριζεσαι δηλαδή;; Σε χαρακτηρίζουν οι γνώμες των άλλων μόνο και μόνο επειδή έχετε το ίδιο σκεπτικό σε άλλα θέματα;; Προσωπικότητα έχεις η αφηνεσαι στην προσωπικότητα των άλλων που έχουν δει την ταινία και την κρίνουν ;; Γιατί σε κάθε post σου αναφέρεις ότι δεν χρειάζεται να δείς την ταινία και αναπαράγεις άρθρα και γνώμες άλλων που την κρίνουν μεν αρνητικά την έχουν δει δε...

Αλήθεια με αυτή την τακτική, έχεις δει ποτέ καμία ταινία η αρκεισαι στα τρέιλερ του imdbb και μετά στις κρητικές των άλλων;; 😀😀
Τον αγνοείς, τουλάχιστον ο άλλος γνωστός αρνητής εδώ μέσα, είχε τα μπιμπ και το έκοψε.......

Νομίζω ότι οι miderators πρέπει να βάλλουν όρο να ποστσρει ο καθένας το εισιτήριο του για να γράψει κριτική πια... Χαχαχαχα..

• Haha
Reactions: karamela
Στο μεταξύ ο βαθμός στο IMDB συνεχώς μεγαλώνει, μπήκαν αρχικά οι ''καμένοι'' (που φυσικά δεν έχουν δει την ταινία) και έριξαν άσσους, άλλα όσο περνάνε οι μέρες και μπαίνουν βαθμολογίες από ανθρώπους που πραγματικά την έχουν δει, εξισορροπείται....έφτασε το 8,5 τώρα....άλλα θα πάει και παραπάνω όσο περνάνε οι μέρες....βασικά πατημένο 9 έπρεπε να ήταν αν δεν υπήρχαν οι ''ψεκασμένοι''. Η πλειοψηφία του κοινού βάζει από 8 έως 10 και εκεί είναι η ταινία, ανάλογα με τα γούστα, ενδιαφέροντα κλπ. του κάθε ανθρώπου.
Αρκεί και το τοματόμετρο οπου ειναι μακραν πιο ρεαλιστικο

Δεν χρειαζεται να δει η να μη δει καποιος την ταινια για να καταλαβει
Εντελώς άκυρη τοποθέτηση. Ουσιαστικά ακυρώνει οτιδήποτε λες για οποιοδήποτε έργο τέχνης. Έτσι απεμπολείς την προσωπική σου γνώμη, ουσιαστικά την προσωπικότητα σου, αφού μόλις μου είπες ότι η γνώμη σου είναι άχρηστη, την έχεις παραχωρήσει σε κάποιον άλλο.

Νομίζω ότι οι miderators πρέπει να βάλλουν όρο να ποστσρει ο καθένας το εισιτήριο του για να γράψει κριτική πια... Χαχαχαχα..
Δηλαδή δε χρειάζεται να δει κάποιος μια ταινία για να έχει άποψη;

• Haha
Reactions: karamela
Δηλαδή δε χρειάζεται να δει κάποιος μια ταινία για να έχει άποψη;
Εγώ μπορώ να πω την γνώμη μου για το πως είναι στο κρεβάτι η Μπελούτσι? Δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο ότι δεν την έχω γνωρίσει ποτέ, έχω όμως δει ''κριτικές'' και αυτό αρκεί για να έχω άποψη και γνώμη!!!

Τα έσοδα απο το πρώτο ΣΚ ηταν (globally) 264m USD
η ταινία κόστισες 250m USD.

ήδη βάζουν στην τσέπη και τα σινεμά ειναι κατάμεστα παγκοσμίως.
Δεν λειτουργεί έτσι....
Μετά τα 650-700 θα αρχίσουν να βάζουν στη τσέπη τους.

Αν παίζει κανένα δίμηνο θα τον πιάσει τον στόχο.

Last edited:
  • Like
Reactions: Deneb
Εσύ ετεροπροσδιοριζεσαι δηλαδή;; Σε χαρακτηρίζουν οι γνώμες των άλλων μόνο και μόνο επειδή έχετε το ίδιο σκεπτικό σε άλλα θέματα;; Προσωπικότητα έχεις η αφηνεσαι στην προσωπικότητα των άλλων που έχουν δει την ταινία και την κρίνουν ;; Γιατί σε κάθε post σου αναφέρεις ότι δεν χρειάζεται να δείς την ταινία και αναπαράγεις άρθρα και γνώμες άλλων που την κρίνουν μεν αρνητικά την έχουν δει δε...

Αλήθεια με αυτή την τακτική, έχεις δει ποτέ καμία ταινία η αρκεισαι στα τρέιλερ του imdbb και μετά στις κρητικές των άλλων;; 😀😀

Eδω δεν προκειται για γνωμη αγαπητε. Προκειται για την απολυτη γνωση του αντικειμενου απο ειδημονα της επιστημης. Και την γνωση εχω μαθει και να την σεβομαι και να την αποδεχομαι.

• Like
Εντελώς άκυρη τοποθέτηση. Ουσιαστικά ακυρώνει οτιδήποτε λες για οποιοδήποτε έργο τέχνης. Έτσι απεμπολείς την προσωπική σου γνώμη, ουσιαστικά την προσωπικότητα σου, αφού μόλις μου είπες ότι η γνώμη σου είναι άχρηστη, την έχεις παραχωρήσει σε κάποιον άλλο.
Η απνατηση που εδωσα παραπανω, σε καλυπτει. Συν οτι δεν ειναι εργο τεχνης, οπως λεει και ο ιδιος ο φιλοσοφος. Θα μπορουσε να ειναι.

Και ενα συμπληρωματικο για το περι τεχνης.

Οταν παω στο σινεμα για να δω ενα εργο ειτε γιατι νομιζω οτι θα μου αρεσει ειτε για να ικανοποιησει την περιεργεια μου, η ακομα και αν πατησω το κοντρολ να το δω στην ΤΒ, ξερω οτι 99% δεν ειναι τεχνη, Ειναι ψυχαγωγεια, ηθαγωγεια, και αποτελεσμα τεχνικης.
Αυτο το οτι δεν ειναι τεχνη δε θα με κανει να μην το αποδεχτω, η να μην πω οτι ειναι εξαιρετικο.

Η τεχνη υπαρχει στο σινεμα γιαυτο εγινε 7η, αλλα δεν περιμενω αυτην για να μου αρεσει κατι γιατι ξερω ποσο σπανιο ειναι.

Βεβαια αυτο ειναι αλλη συζητηση. Και παει μακρυα.

Last edited:
  • Like
Τον αγνοείς, τουλάχιστον ο άλλος γνωστός αρνητής εδώ μέσα, είχε τα μπιμπ και το έκοψε.......
Αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν έκοψα τίποτα. Απλά μέχρι να πάρω το συγχοροχαρτι μου και να κατακεραυνωσω την ταινια , δεν σχολιάζω για αυτήν.

• Like
Αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν έκοψα τίποτα. Απλά μέχρι να πάρω το συγχοροχαρτι μου και να κατακεραυνωσω την ταινια , δεν σχολιάζω για αυτήν.
Θα πας να την δεις δλδ μόνο και μόνο για να επιστρέψεις εδώ για να την θάψεις;

Δεν λειτουργεί έτσι....
Μετά τα 650-700 θα αρχίσουν να βάζουν από τη τσέπη τους.

Αν παίζει κανένα δίμηνο θα τον πιάσει τον στόχο.
Δεν έχεις δει προφανώς τι χαμός γίνεται με τα εισιτήρια παγκοσμίως, το ΣΚ που θα μας έρθει θα έχει πιάσει για πλάκα πάνω από 450-500εκ+ ίσως πιάσει και τον στόχο των 650....μέσα σε 7-10 μέρες όλα αυτά...τι 2 μήνες λες??? Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν για πάνω από 1δις εισπράξεις με πιο πιθανό να πάει στα 1,2-1,3δις συνολικά, ίσως και ακόμα παραπάνω...σχεδόν σίγουρα θα γίνει η ταινία η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά από όλες τις ταινίες του Νόλαν.

Θα πας να την δεις δλδ μόνο και μόνο για να επιστρέψεις εδώ για να την θάψεις;
Όχι ακριβώς. Επειδή ολοι μου λένε εδώ μέσα ότι αυτά που γράφω , τα οποία είναι από άτομα που έχουν δει την ταινία, ότι δεν ισχύουν , θα πάω να τα επαληθευσω ο ίδιος. Και να δω αν η αιτία που σβήστηκαν σχόλια μου ήταν μόνο επειδή δεν την έχω δει και οχι επειδή έλεγα αλήθειες.

• Like
Είναι και αυτό μια πρόοδος, ότι θα την θάψεις είναι το μόνο δεδομένο την δεις δεν την δεις...πιο πιθανό είναι να με πάρει τηλέφωνο για να βγούμε η Scarlett Johansson παρά να αλλάξεις την εντελώς αρνητική σου γνώμη για την ταινία αν την δεις...θα σου πρότεινα να μην πας καν να την δεις...πιο το νόημα? Αφου έχεις ήδη σχηματίσει άποψη, και να σου αρέσει δεν θα σε αφήσει ο εγωισμός σου να την απολαύσεις και να το παραδεχτείς...άστο και δες κάτι άλλο, γιατί να χάσεις 3 ώρες από την ζωή σου....αμαρτία......τι πιο απλό...

Όχι ακριβώς. Επειδή ολοι μου λένε εδώ μέσα ότι αυτά που γράφω , τα οποία είναι από άτομα που έχουν δει την ταινία, ότι δεν ισχύουν , θα πάω να τα επαληθευσω ο ίδιος. Και να δω αν η αιτία που σβήστηκαν σχόλια μου ήταν μόνο επειδή δεν την έχω δει και οχι επειδή έλεγα αλήθειες.
Δεν πας καλύτερα να δεις καμία ταινία που μπορεί και να σου αρέσει;

Ή γενικά να ξοδέψεις αυτές τις 3 ωρες από τη ζωή σου σε κάτι που θα ευχαριστηθείς;

Λέω εγώ τώρα....:ROFLMAO:

• Love
Reactions: Kosh
Δεν έχεις δει προφανώς τι χαμός γίνεται με τα εισιτήρια παγκοσμίως, το ΣΚ που θα μας έρθει θα έχει πιάσει για πλάκα πάνω από 450-500εκ+ ίσως πιάσει και τον στόχο των 650....μέσα σε 7-10 μέρες όλα αυτά...τι 2 μήνες λες??? Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν για πάνω από 1δις εισπράξεις με πιο πιθανό να πάει στα 1,2-1,3δις συνολικά, ίσως και ακόμα παραπάνω...σχεδόν σίγουρα θα γίνει η ταινία η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά από όλες τις ταινίες του Νόλαν.
Άλλο οι εκτιμήσεις. Άλλο η πραγματικότητα....

Το Toy Story είχε καλύτερο άνοιγμα και καλύτερα νούμερα από αυτά. Παίζει ένα μήνα και ακόμη δεν έπιασε το 1 δις.
Κρίσιμη είναι η εβδομάδα μέχρι το ΣΚ για τις εισπράξεις.
7304344c5a0caabd4227217673a0c370.jpg

• Like
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H μεγαλυτερη αληθεια που πρεπει να αποδεχθεις πριν ξεκινησεις μια κουβεντα.

• Like
Reactions: vadergr
Δεν πας καλύτερα να δεις καμία ταινία που μπορεί και να σου αρέσει;

Ή γενικά να ξοδέψεις αυτές τις 3 ωρες από τη ζωή σου σε κάτι που θα ευχαριστηθείς;

Λέω εγώ τώρα....
Έχω φάει πατάτες χειρότερες, θέλω να πιστεύω, από την Οδύσσεια επειδή εμπιστεύτηκα καλές κριτικές Μας έφαγε η κουλτούρα

• Like
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H μεγαλυτερη αληθεια που πρεπει να αποδεχθεις πριν ξεκινησεις μια κουβεντα.
Δεν μετέφερα όμως την άποψη μου αλλά facts