The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    19
Δεν υπαρχει σωτηρία, εχω ψεκοφιλαράκι υπερμάχο της "ιστορικής" ακρίβειας, βγάζει σπυρια με την "woke" -και καλά- Οδυσσεια και την κατήμαυρη Helen κι ενω βλέπει οτι πάει τρένο η ταινια με βομβαρδιζει με videos απο ινφλουένσερσ και τους υπολοιπους των social που λενε την διχαστική γνωμάρα τους για να μαζέψουν απο ομοιδεάτες κλικσ και λαικσ (νεο trend αυτο) ως πειστήριο οτι η ταινία ειναι μάπα. Χθες με ζάλιζε για τα 6.5 εκατομυρια rebate οτι τα φάγαν σε ιερόδουλες, φαγητά, χαμαλίκια και αγορές απο βουλγαρία αντι να τα δώσουν σε εγχώριους επαγγελματιες του χώρου. Του εξηγώ οτι το συστημα δε παιζει έτσι, μιλάμε για επιλέξιμες δαπάνες, τιμολόγηση Ελλάδα, τίποτα αυτος εκει, ψαχνουμε το κάστ και του βρισκω πάνω απο 400 Έλληνες που δούλεψαν πρώτη γραμμή, εκεί αυτος, τα φάγαν σε ιερόδουλες, συνεχίζει να στέλνει φωτο της Κλυταιμνήστρας που ωρύεται "δειτε την ωραια Ελένη τον "καζαμπούμπου"... βεβαια του ειπα να μας στειλει μια δική του φωτο του να ωρυεται για να δω πόσο όμορφος είναι, δεν απάντησε..
Καμμια ελπίδα!
Ρώτα τον αν θες, που τα ξέρει αυτά;

...............
Στην τελική, αυτό που ήθελε το κατάφερε με τα trailer, όλος ο κόσμος να μιλάει για την ταινία του επί ένα χρόνο, χωρίς καν να χρειαστεί να τη δει.
Και η κουτσή Μαρία που μπαίνει στο facebook για να δει πως φτιάχνει τα ντολμαδάκια ο Πετρετζίκης έμαθε ότι έβγαλε ο Nolan το Odyssey.
....

Το Πετρετζικη τον ξερω και γω εδω, και παρακολουθω συνταγες του στο ΥΤ. Ειμαι Φαν. Το μονο που μου τη σπαει ειναι που πινει κοκα κολα με το φαγητο.

Ρώτα τον αν θες, που τα ξέρει αυτά;
"Ξέρει αυτος, έχει γνωστούς" έχει και συνέχεια σημερα με εχει τρελλάνει. Ζω ενα μαρτύριο μεχρι που τσακωθήκαμε πριν λίγο. Λυπηρό...

Μέχρι και μανιφέστο συνδικαλιστών μου έστειλε και καλα για τα rebates οτι δεν στηρίζουν τον εγχώριο κλάδο.... κάπου εκει ξεκίνησαμε τις σφαλιαρες...