Κατηγορείς εμένα ότι δεν έχω ουσιαστικά κάτι να πω, επειδή εικάζεις διάφορα από το μυαλό σου, όταν εσύ ο ίδιος έχεις ήδη επαναλάβει 2 φορές τα ίδια επ' ακριβώς σε 2 διαφορετικά post. Κλαυσίγελος.Έκανες μια νύξη σε ένα ρητό που ουσιαστικά λέει πως πρέπει να ξέρει κανείς πότε να μιλάει, ενώ πριν είχες δώσει μια απάντηση φτιαγμένη από τεχνητή νοημοσύνη. Όταν σου επισήμανα αυτή την αντίφαση, δηλαδή ότι εσύ ο ίδιος δεν ακολούθησες όσα υπονοούσε το ρητό που ανέφερες, με παρέπεμψες ξανά στο ίδιο ρητό, κάνοντας αυτή τη φορά έναν υποτιμητικό υπαινιγμό πως αφορά εμένα, σαν να είμαι ο ανόητος της ιστορίας.
Το ειρωνικό είναι πως μάλλον ο μόνος που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το προφανές είσαι εσύ, αφού ισχυρίζεσαι πως δεν χρησιμοποίησες τεχνητή νοημοσύνη, ενώ αυτό είναι πασιφανές σε οποιονδήποτε έχει έστω και στοιχειώδη επαφή με τέτοια εργαλεία και αναγνωρίζει εύκολα το ύφος και τον τρόπο γραφής τους. Θα μπορούσες κάλλιστα να λάβεις το μήνυμα και να μην απαντήσεις τίποτα, όμως προτίμησες να γράψεις κάτι μόνο και μόνο για να πετάξεις τον υποτιμητικό υπαινιγμό σου.
Θα το κλείσω λοιπόν εδώ, γιατί από την πλευρά σου έγινε αρκετά ξεκάθαρο πως όταν δεν έχεις πραγματικά κάτι ουσιαστικό να πεις, προτιμάς απλώς να μειώνεις τον απέναντι.
Κι επειδή μπαίνω στη διαδικασία να μη μπορώ να αποφύγω το conflict και να χάσω στο τέλος λόγω της εμπειρίας σου (βλέπε Μάρκο Τουέιν), ignore button και όλα καλά.
ΥΣ δε μειωσα κανέναν, αντιθέτως εσυ ξεκίνησες προσωπικές επιθέσεις και συνέχισες με προσβολές περι ai και τρίχες όταν ξεκαθάρισα σε προήγουμενο ποστ τι συμβαίνει και δε το σεβάστηκες καν.