Που ήσουν; Μπροστά;Την είδα σήμερα και εγώ στην IMAX
Βρήκα πολλά κοινά με Οπενχαιμερ
Εξαιρετική θα έλεγα δεδομένης της θεματολογιας
Οπως και στο Οπενχαιμερ το τελευταίο μέρος της ταινίας ήταν και το κορυφαιο
Θεωρώ ότι έμεινε πιστός στο θέμα της Οδύσσειας
Κάποιες σκηνές πραγματικά κορυφαιες
Τώρα, με ενόχλησε ο ήχος στην αιθουσα
Τσιριχτός ρε γαμωτο. Δεν ξέρω γιατί…
Δεν ξέρω αν φταίει η θέση αλλά με ενόχλησε αρκεταΑρκετα πίσω (για μένα). Ναι είναι γεγονός ότι αν ακούγαμε έτσι στα σπίτια μας θα τρώγαμε κραξιμο (και δεν μιλάω για την ένταση) . Στο σινεμά που θα έπρεπε να είναι πρότυπο ήχου/εικόνας το καταπίνουμε αμασητο θελουμε δεν θέλουμε.
Ναι βαράει περίεργα. Το είχα γράψει ότι αποκλείεται να μπορέσει να ακούσει ένας χρήστης έτσι στο σπίτι του (πολύ δυνατά).Δεν ξέρω αν φταίει η θέση αλλά με ενόχλησε αρκετα
Βέβαια δεν είμαι και ειδικός
Και εγώ θα προτιμούσα του Ζιμερ.η μουσικη για εμενα δεν ειναι τοσο επιβλητικη οσο σε αλλες του ταινιες παντως παρολες τις διθυραμβικες κριτικες.
Θα προτιμουσα καναν Ζιμερ αντι του Γκορανσον
Εμένα μου κατέστρεψε την θέαση.απαραδεκτοιΔεν ξέρω αν φταίει η θέση αλλά με ενόχλησε αρκετα
Βέβαια δεν είμαι και ειδικός
Όσο αφορά τον Πολύφημο.
Διάβαζα πριν δω την ταινία πως τον έκανε έτσι, με ένα μάτι κάθετο και άλλες τέτοιες ανακρίβειες..
Το πρόσωπο τού Πολύφημου δεν έχει ένα μάτι. Δυο έχει. Αλλά είναι ένα ον παραμορφωμένο, τερατογένεση που προήλθε από τις αιμομηξιες των θεών. Απο την παραμόρφωση φαίνεται μόνο το ένα του μάτι, το άλλο έχει σχεδόν κλείσει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι περιστροφικά γυρισμένα προς την μια πλευρά.
Ακόμα και στο πρόσωπο του Πολύφημου ο Νόλαν θέλει να δώσει μια εξήγηση, να κάνει μια δήλωση.
Κάθε λεπτομέρεια έχει τη σημασία της. Είναι εκεί και δηλώνει κάτι.
Μια θέαση δεν είναι αρκετή ( όπως σε καμία ταινία του Νόλαν) ενώ άλλοι καταλαβαίνουν τα πάντα βλέποντας μόνο σκηνές στο YouTube..
Εγω πραγματικά τους θαυμάζω για αυτή την ξεχωριστή ικανότητα τους.!!

O Πολυφημος ειναι το πιο πετυχημενο μερος της ταινιας του, εννοω ο πολυφημος και το σκηνικο του, οχι η πραξη του τελους.
" και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι περιστροφικά γυρισμένα "
Πολυ σωστα καθωτι Κυκλωψ
Παντως δευτερο ματι εγω δεν βλεπω. Οι κυκλοπες ειχαν ολοι ενα.
Για τον χαρατηρα του Κυκλωπα ο Νολαν καλεσε τον Μπιλ Ιρβιν. Συγχρονο σπεσιαλιστα ανιμασιον, που ειχε δουλεψει και για το Ιντερστελλαρ.
Αυτη η ρεαλιζασιον πρεπει να στοιχισε πραγματι ακριβα. 3 μηνες λεει δουλεψε επι αυτου. Χρησιμοποιοντας βεβαια παραλληλα ψηφιακη αρωγη υπολογιστων
View attachment 275847
Πως γίνεται να μη παρατήρησες (άκουσες μάλλον) την ρυθμική μουσικάρα που έπαιζε κατα την άλωση της Τροίας; Υπάρχουν αρκετές αναφορές/breakdown για το συγκεκριμένο κομμάτι και την "μαγεία" του και την ιδιαιτερη τεχνική του (χωρίς να ειναι κάτι καινούριο).Όλοι λένε για την μουσική αλλά εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Σίγουρα χρειάζεται κι άλλη θέαση.
Την είδα... Δεν νομίζω ότι η κριτική μου έχει νόημα Αλλά τέλος πάντων...Songles Bird που εισαι ;
Κανικα την ειδες χτες. Περιμενουμε εντυπωσεις.
Η επειδη σου αρεσε πολυ ντρεπεσαι τωρα να το πεις ;
Για την μουσικη πες μας επισης.
Εαν προσεξες καλα υπαρχει κατι κοινο αναμεσα στο Γκορενσον της Νολανικης Οδυσσειας και στον Τσιμερ της Δουνκερκης.
Αναρωτιεμαι εαν ειναι παραγγελια του Νολαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.