The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    53
Kαι δηλαδη που ειναι η τολμηροτητα αν τους εβγαζε με σακκακια και παντελονια σε βαπορι ;

Η να "φιλιονται μαζικα" στο καραβι μετα απο μια παρτιδα πρεφας ;

Σιγα την τολμηροτητα των "μοντερνιστων".

Κοιτα δεν μπορω να στο εξηγησω οταν εχεις υψωσει τετοιο τειχος καλλιτεχνικης αρνησης, μιλαμε για την επιτομη του συντηρητισμου απεναντι σε καλλιτεχνικες προσεγγισεις λες και μιλαω με υπεργηρο μου φαινεται και ειμαστε συνομηλικοι νομιζω.

Ισως επειδη οι δικες μου σπουδες ειναι ακριβως επι της τεχνης του κινηματογραφου . Οποτε δεν θα συγκλινουμε ποτε σε αυτο μην ψαχνεις απαντηση απο εμενα που θα σε καλυψει , απλα ρωτας για να επιβεβαιωσεις την αποψη σου.

;)

Ή απλά έχουμε διαφορετικό γούστο;

Σημείωση: Συζύγου Spider-Man εννοώ, όχι Χαθαγουει
Έλα ρε δικέ μου και είχα καραφλιάσει... ξυλάγγουρο η θεάρα Αννούλα που σε διάφορες συνεντεύξεις δήλωνε θιασώτης της πίσω πόρτας ; ουφ, ησύχασα ... ποιος σκάει για τη σύζυγο του Χόλαντ ...

• Haha
Reactions: takisot and spcav
Όπως στα πάντα,μετραει εν τελει η γνώμη της πλειοψηφίας των θεατών και κριτικών.
Τί να πάει να πει ''μετράει'';

Για τέχνη μιλάμε.

Στην τέχνη δεν ''μετριέται'' τίποτα.

Ότι αρέσει στον καθενα.

(αν αναφέρεσαι σε πωλήσεις / εισιτήρια κλπ, είναι ιστορία που αφορά τους παραγωγούς και μάλιστα αυτή ειναι και η αιτία του χαμηλού επιπέδου των χολυγουντιανών παραγωγών τα τελευταία (πολλά) χρόνια.

Έλα ρε δικέ μου και είχα καραφλιάσει... ξυλάγγουρο η θεάρα Αννούλα που σε διάφορες συνεντεύξεις δήλωνε θιασώτης της πίσω πόρτας ; ουφ, ησύχασα ... ποιος σκάει για τη σύζυγο του Χόλαντ ...
Screenshot 2026-09-09 at 12.38.08.png

Τί να πάει να πει ''μετράει'';

Για τέχνη μιλάμε.

Στην τέχνη δεν ''μετριέται'' τίποτα.

Ότι αρέσει στον καθενα.

(αν αναφέρεσαι σε πωλήσεις / εισιτήρια κλπ, είναι ιστορία που αφορά τους παραγωγούς και μάλιστα αυτή ειναι και η αιτία του χαμηλού επιπέδου των χολυγουντιανών παραγωγών τα τελευταία (πολλά) χρόνια.
Αναφέρομαι στο ποτε θεωρείται μια ταινία πετυχημένη καλλιτεχνικά, αυτό που λέμε "άρεσε" στο κοινό και τους κριτικούς.

Στο ταμειο θελει να πει.
Μονο αυτο μετραει.
Το είπα παραπάνω.

Με αυτή τη λογική ο Σεφερλης ειναι μέγιστος καλλιτέχνης. ;)

Ειναι τόσο δυσκολο να σεβαστούμε τη γνώμη του άλλου επί ενος καλλιτεχνικού έργου / το γούστο του δλδ, χωρίς να πρεπει να επικαλούμασστε νούμερα και πωλήσεις για να νοιώθουμε καλύτερα (γιατί, άραγε; )

LoL, το ακούσαμε κι αυτό.....

Οπως νοιώθεις καλυτερα
LOL στα μούτρα σου.

😁

Στο ταμειο θελει να πει.
Μονο αυτο μετραει.
Όχι, δεν αναφερόμουν στο ταμείο, αλλά στον μέσο όρο κριτικών κοινού και κριτικών όπως πχ στο Rotten Tomatoes όπου διαπιστώνεται ένα γενικό consensus αν άρεσε ή όχι μια ταινία.
Η εμπορική επιτυχία είναι συνήθως επακόλουθο μιας ταινίας που "άρεσε" αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη.

• Haha
Reactions: spcav