The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Κοιτα δεν μπορω να στο εξηγησω οταν εχεις υψωσει τετοιο τειχος καλλιτεχνικης αρνησης, μιλαμε για την επιτομη του συντηρητισμου απεναντι σε καλλιτεχνικες προσεγγισεις λες και μιλαω με υπεργηρο μου φαινεται και ειμαστε συνομηλικοι νομιζω.

Ισως επειδη οι δικες μου σπουδες ειναι ακριβως επι της τεχνης του κινηματογραφου . Οποτε δεν θα συγκλινουμε ποτε σε αυτο μην ψαχνεις απαντηση απο εμενα που θα σε καλυψει , απλα ρωτας για να επιβεβαιωσεις την αποψη σου.

;)

Δεν εχω υψωσει κανενα τειχος αρνησης και τιποτα το της καλλιτεχνικης.

Πολυ περισσοτερο του οτι οι τεχνες ειναι ενα ς απο τους τομεις της παιδειας μου. Και θεωρητικα και πρακτικα. Και οντας και μαθητευομενος του Υβ Μισω ( Yves Michaud) στην Σορβοννη του ειδικου περι συγχρονης τεχνης οσον αφορα το θεωρητικο επιπεδο. Και την μουφα την καταλαβε ακομα και αυτος και την αποκαλυψε τελευταια.
Ποιος νεωτερισμος ; Και που και ως προς τι ; Τι που δεν εχει ειπωθει και καποιος θα το πει αναχλευοντας ενα εργο που ηδη υποαρχει.
ΟΚ καποιοι το λενε νεοτερισμο, εγω το λεω ελειψη φαντασιας για δημιουργια.

Παντως αυτα τα νεανιστικα για υπεριληκους επειδη "δεν καταλαβαινουν" τα τζοβενα τα εχεις ξαναπει. Πολυ γερασμενα ολα αυτα. Σαν ταινιες του Δαλιανιδη με μπαρμπαδες που δεν εβλεπαν το σεϊκ με καλο ματι. Μονο που δεν υπαρχει συγκριση γιατι το σεϊκ ηταν νεοτερισμος.
Οι επαν-ενδυσεις υπαρχοντων εργων δεν ειναι τιποτα περα ευκολιας η δημαγωγιας.

Last edited:
  • Like
Reactions: Deneb
Ναι καταλαβαίνω τι λες. Ότι σου έβγαζε ένα ψεύτικο προφίλ, μιά κατά κάποιο τρόπο προσπάθεια να πείσει αλλά δεν έπειθε (παρόλο τα εφφέ κλπ) .
Μια "φτηνια" γενικότερα.
Ξέρεις τι θα θέλαμε γι αυτή την ταινια; Να την είχε γυρίσει ο Σπίλμπεργκ (στα ντουζένια του, όχι τώρα)
Ναι, η ενας Τερενς Μαλικ, η ενας Ριντλευ Σκοττ παλι στα ντουζενια, του η ενας Κιουμπρικ, η νεας Μελ Γκιμποσον η...

Ναι, η ενας Τερενς Μαλικ, η ενας Ριντλευ Σκοττ παλι στα ντουζενια, του η ενας Κιουμπρικ, η νεας Μελ Γκιμποσον η...
H ενας Ντενισ Βιλλνεβ, η ενας Σαμ Μεντες, η ενας Ρομπερτ Εγγερς, η ενας Βερνερ Χερτζογκ....

Και με τα χρηματα που διατεθησαν στον Νολαν ... αντε το ενα τριτο.

Νατοι οι παραγωγοι που βγαζουν και μπατζετ......πετυχημενων ταινιων

ρε σεις μηπως πηρατε λαθος μονοπατι τελικα και σας εχει μεινει το απωθημενο ?

;)

Οι επαν-ενδυσεις υπαρχοντων εργων δεν ειναι τιποτα περα ευκολιας η δημαγωγιας.

Ευκολιας γιατι ολα εχουν ειπωθει και χρειαζονται ανακυκλωση με πιο φρεσκια ματια και για να ξαναπουλησουν

Την δουλεια τους κανουν οι ανθρωποι δεν επιτελουν κοινωνικο εργο.