THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Εσυ εισαι σιγουρος οτι τα "κομμουνια" δεν θα το αγοραζαν αν ελυνε τα προβληματα του ???

Γιατι εγω ολο γκρινια απο χρηστες ακουω.

Ενα προγραμμα βγηκε απροβληματιστο και σοβαρο στο παρελθον και το αγορασαμε οι περισσοτεροι.(Ζοοm)

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Εσυ εισαι σιγουρος οτι τα "κομμουνια" δεν θα το αγοραζαν αν ελυνε τα προβληματα του ???

Ενα προγραμμα βγηκε απροβληματιστο και σοβαρο στο παρελθον και το αγορασαμε οι περισσοτεροι.(Ζοοm)

:SFGSFGSF:

Ξεκόλλα βρε Ναθ με τα περί Κομμουνιών κλπ. Δεν είπα τίποτα τέτοιο.

Και ναι, είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα το αγόραζε ακόμα και αν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, άπαξ και το βρίσκει τζάμπα.

Ελληνική νοοτροπία γαρ.

Γκρίνια μπορεί να ακούς (δικαιολογημένη ή όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία – βλ. πχ Windows) αλλά από την άλλη όλοι αυτό χρησιμοποιούν.

Και άπαξ και το χρησιμοποιείς πρέπει να το πληρώσεις.

Αν δεν σου αρέσει, δεν το πληρώνεις και δεν το χρησιμοποιείς.

End of story.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς γελοίες δικαιολογίες.

Ας μην χαλάσουμε πάντως το θέμα με τα γνωστά περί πειρατείας κλπ γιατί η κατάληξη είναι γνωστή. Κακώς ίσως έκανα το σχετικό σχόλιο.

ΥΓ Καλώς αγόρασες το Zoom αλλά δεν νομίζω να περιμένεις μπράβο επειδή δεν παρανόμησες.

Ξεκόλλα βρε Ναθ με τα περί Κομμουνιών κλπ. Δεν είπα τίποτα τέτοιο.

Και ναι, είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα το αγόραζε ακόμα και αν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, άπαξ και το βρίσκει τζάμπα.

Ελληνική νοοτροπία γαρ.

Γκρίνια μπορεί να ακούς (δικαιολογημένη ή όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία – βλ. πχ Windows) αλλά από την άλλη όλοι αυτό χρησιμοποιούν.

End of story.

Ας μην χαλάσουμε πάντως το θέμα με τα γνωστά περί πειρατείας κλπ γιατί η κατάληξη είναι γνωστή. Κακώς ίσως έκανα το σχετικό σχόλιο.

ΥΓ Καλώς αγόρασες το Zoom αλλά δεν νομίζω να περιμένεις μπράβο επειδή δεν παρανόμησες.

Kατ'αρχην μην βιαζεσαι να αρπαχτεις......πλακα εκανα εξ'ου και τα "" εκ μερου μου.

Θα το αγορασω οταν σταματησει να ειναι Beta και να να ειναι τιγκα στα προβληματα.
Δεν θα πληρωσω εγω για να κανουν αυτοι την ελελιξη τους σε βαθος χρονου.
Θες κυριε να παρεις λεφτα? Βγαλε ενα προιον χωρις προβληματα να στο παρουμε.

Και πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι ο παρανομος στην ουσια.....

Οποιος χρησιμοποιει προγραμματα ανολοκληρωτα παρανομα η μηπως η εταιρεια που διαθετει προιον προβληματικο στους πελατες της???

Γιατι αν μιλουσαμε για αυτοκινητα , αν εισουν εσυ ο πελατης θα σου εστρωναν χαλι κοκκινο με χιλιες συγνωμες αν τους ζηταγες τα λεφτα σου πισω για προβληματικο προιον οπως εσυ εχεις απειλησει να κανεις στο παρελθον για το προγραμμα αυτο.

Βεβαια οι εταιρειες λογισμικου καλυπτονται απο μια περιεργη ασυλια οσον αφορα τις δικες τους ευθυνες προς τον καταναλωτη....

Σιγά βρε που αρπάχτηκα.

Πάντως το ζουμί, ξαναλέω, είναι αυτό:

End of story.

Αν δεν το χρησιμοποιείς χωρίς να το έχεις πληρώσει, δεν έχουμε καμία ʽδιαφωνίαʼ.

Για να πάμε λίγο και στα τεχνικά πάντως, το PDVD (ειδικά στην 7 αλλά και στην 8) παίζει.

Το ότι έχει προβλήματα και ιδιοτροπίες είναι γνωστό (όπως κάθε λογισμικό άλλωστε).

Όμως παίζει και με αυτό απολαμβάνουμε HD κοντά 1,5 χρόνο τώρα.

Ας μην παρασυρόμαστε από γκρίνιες και δικαιολογίες λοιπόν.

Και κάτι τελευταίο: Η Cyberlink μπορεί να είναι ότι είναι αλλά στην τελική ήταν ΟΚ καθώς, όχι μόνο στην περίπτωσή μου, πίστωσε το πλήρες αντίτιμο σε όσους, ακόμα και κοντά 1 έτος από την αγορά, ζήτησαν επιστροφή χρημάτων για Χ λόγους (βασικά για το HDD playback).

Αν ήθελε, θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποφύγει κάτι τέτοιο.

Επί ~1 χρόνο δλδ έβλεπα ʽτσάμπαʼ όλα τα HD μου.

Πρέπει να γκρινιάζω γιʼ αυτό;

Και εν τέλει αν είναι τόσο τραγικό το PDVD γιατί άραγε καμία εταιρία ακόμη (Corel / Intervideo, Nero, Arcsoft – μόνο από αυτές που δοκίμασαν δλδ να το ανταγωνιστούν – αφήνουμε στην άκρη άλλους γίγαντες του χώρου που ακόμα ποιούν τις ούσες) δεν κατάφερε καν να το φράσει (δεν μιλάμε να το ξεπεράσει) ;

Και εν τέλει, θες κύριε να το έχεις σπασμένο; Κάντο αλλά τουλάχιστον κάνε μόκο και άσε τις δηλώσεις του στυλ ‛θα το δοκιμάσω και θα δω αν θα το αγοράσω’ (δεν αμφισβητώ βέβαια ότι σε διάφορες περιπτώσεις είναι ειλικρινείς).

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις γκρίνιες, τις δικαιολογίες και τις γενικότητες και ας τολμήσουμε να κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Last edited:
Καταρχήν ζητάω συγνώμη για το offtopic.

Σύριε συχνά πυκνά σε βλέπω να αναφέρεσαι και να ενοχλείσαι
με αυτούς που έχουν "πειρατικό" λογισμικό.

Η άποψή σου είναι η ίδια και για τις ταινίες???

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Καταρχήν ζητάω συγνώμη για το offtopic.

Σύριε συχνά πυκνά σε βλέπω να αναφέρεσαι και να ενοχλείσαι
με αυτούς που έχουν "πειρατικό" λογισμικό.

Η άποψή σου είναι η ίδια και για τις ταινίες???

Ρε παίδες δεν ανοίγουμε άλλο thread???:ernaehrung004:

Αν και τα έχω πει / έχουμε πει πολλές φορές με διάφορες αφορμές, αν θέλετε τα κουβεντιάζουμε και πάλι σε άλλο thread με σωστό θέμα.

Αν δεν το χρησιμοποιείς χωρίς να το έχεις πληρώσει, δεν έχουμε καμία ʽδιαφωνίαʼ.

Eδω διαφωνουμε.

Δεν πληρωνω για να ειμαι Beta tester. Μου κανουν χαρη και τους κανω :flipout:
Ασε που υπαρχει και μεση λυση...το βγαζουν σε μια πολυ καλη τιμη μεχρι να σταθεροποιηθει....αν γινει ποτε αυτο.

Το ότι έχει προβλήματα και ιδιοτροπίες είναι γνωστό (όπως κάθε λογισμικό άλλωστε).

Όμως παίζει και με αυτό απολαμβάνουμε HD κοντά 1,5 χρόνο τώρα.

Επί ~1 χρόνο δλδ έβλεπα ʽτσάμπαʼ όλα τα HD μου.

Πρέπει να γκρινιάζω γιʼ αυτό;

Το οτι ολα τα λογισμικα εχουν προβληματα δεν σημαινει οτι εχουν αφεση....
Και Ναι, παιζουμε 1.5 χρονο τωρα αλλα με ποσα γαμοσταυριδια, προβληματα, παιζει δεν παιζει, 10:1 ειναι ο χρονος πειραματων με θεασεων....

Και εν τέλει αν είναι τόσο τραγικό το PDVD γιατί άραγε καμία εταιρία ακόμη (Corel / Intervideo, Nero, Arcsoft – μόνο από αυτές που δοκίμασαν δλδ να το ανταγωνιστούν – αφήνουμε στην άκρη άλλους γίγαντες του χώρου που ακόμα ποιούν τις ούσες) δεν κατάφερε καν να το φράσει (δεν μιλάμε να το ξεπεράσει) ;

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις γκρίνιες, τις δικαιολογίες και τις γενικότητες και ας τολμήσουμε να κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Ελα ρε επειδη στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος δεν θα παραπονεθουμε??
Ετσι ποτε δεν προκειται να ασκηθει καταναλωτικη πιεση προς μια εταιρεια...

Και αυτο ειναι το ζητουμενο φυσικα....

Πιεση να βελτιωσουν τα προιοντα σε ανταγωνιστικες τιμες προς οφελος του καταναλωτη.

Αν και τα έχω πει / έχουμε πει πολλές φορές με διάφορες αφορμές, αν θέλετε τα κουβεντιάζουμε και πάλι σε άλλο thread με σωστό θέμα.

Σύριε,

δεν έχω καμμία διάθεση να ανοίξω ένα thread στο οποίο
άκρη δεν θα βγεί με τίποτα.

Προσωπικά πιστεύω ότι η κατοχή / χρησιμοποίηση "πειρατικού"
λογισμικού με την κατοχή / χρησιμοποίηση "πειρατικών" ταινιών ή τραγουδιών
είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Όλα τα άλλα είναι απλά για λέμε ....

Συγνώμη και πάλι για το offtopic.

Μιας και δεν βλέπω διάθεση για άνοιγμα νέου θέματος, να πω τα παρακάτω (αν και ξαναλέω ότι δεν πρέπει να το μαμήσουμε τελείως το thread).

@ Ναθ

Καταρχήν άλλα σου λέω και άλλα μου απαντάς.

Αλλά αυτή είναι η κλασική αντίδραση στο συγκεκριμένο θέμα η οποία πηγάζει από διάσταση απόψεων και αδυναμία / μη θέληση αντίληψης της πραγματικότητας όπως αυτή διαμορφώνεται από τους νόμους και όχι τις επιθυμίες μας.

Για τα τεχνικά, μην τα ξαναλέμε. 1,5 χρόνο έχω δει ένα σωρό ταινίες. Αν η αναλογία θέασης / πειραμάτων (που και αυτά τα κάνουμε εμείς επειδή είμαστε τρελαμένοι και δεν πρέπει να τα καταλογίζουμε στο Pdvd) ήταν 1/10, θα έπρεπε στον 1,5 αυτό χρόνο να έχω ξοδέψει 5-10 χρόνια σε πειράματα. Αν δεν παίζει κάτι με τον Αϊνστάιν, δύσκολο το βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Κάποιοι απλώς έχουν παρεξηγήσει το pdvd είτε ηθελημένα (δικαιολογία για πειρατική χρήση) είτε άθελά τους (διαβάζοντας τα άπειρα που γράφουμε εμείς οι ʽτρελοίʼ).

Και τέλος, αν φυσικά πιστεύεις ότι χρησιμοποιώντας πειρατικό λογισμικό πιέζεις την εταιρία για την βελτίωσή του πλανάσαι πλάνη οικτρά. Ακριβώς το αντίθετο καταφέρνεις! Και δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά παραδείγματα γιʼ αυτό, τα Windows μόνο φτάνουν.

@ Αλέξη

Οι ταινίες δεν είναι το ίδιο (για πολλούς, τυπικούς και μη, λόγους) αλλά ναι, συμφωνώ ότι η βασική αρχή δεν διαφέρει δραματικά.

Γιʼ αυτό τον λόγο άλλωστε, όπως άλλωστε έχω πει πολλές φορές:

- Έχω προσωπικά αγοράσει ~100 BR / HD-DVD.

- Θα προτιμούσα 1000 φορές την νομιμοποίηση του downloading. Θα προτιμούσα δλδ να δίνω πχ 2-5 Ευρώ για να κατεβάζω νόμιμα την ταινία που θέλω, με καλές ταχύτητες, χωρίς ratio κλπ μπούρδες, ακόμα αν υπήρχε κάποιος μηχανισμός ασφαλείας που να αποτρέπει την επʼ άπειρον διατήρησή τους στον δίσκο (ή ακόμα καλύτερα με κάποια επιπλέον χρέωση να την αγοράζεις μετά).

Εξάλλου είναι προφανές ότι εκεί, πρέπει και θα, πάει το πράγμα.

- Ξαναλέω: Όπου είσαι παράνομος (ανεξαρτήτως ή μη ʽαντισταθμιστικών οφελώνʼ), απλώς κάνεις μόκο και δεν το ʽδιαφημίζειςʼ ή ψάχνεις για γελοίες δικαιολογίες.

ΥΓ Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στην έκδοση συμπερασμάτων που βγάζεις και ανακοινώνεις δημόσια (στο forum δλδ) σχετικά με δράση χρηστών του forum στο internet. Εντελώς φιλικά, θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις την ευθύνη αλλά και τις συνέπειες μίας τέτοιας πράξης. Ειδικά για το θέμα αυτό, αν θες μιλάμε προσωπικά.

Μιας και δεν υπάρχει σκοπός να ανοίξει νέο θέμα, ας μην το συνεχίσουμε παιδιά εδώ και καταστρέψουμε το thread.

@ Αλέξη

Οι ταινίες δεν είναι το ίδιο (για πολλούς, τυπικούς και μη, λόγους) αλλά ναι, συμφωνώ ότι η βασική αρχή δεν διαφέρει δραματικά.

Πες μου τους λόγους, γιατί εγώ το βλέπω το ίδιο .... έστω με πμ για μην κάνουμε το θέμα χάλια

Γιʼ αυτό τον λόγο άλλωστε, όπως άλλωστε έχω πει πολλές φορές:

- Έχω προσωπικά αγοράσει ~100 BR / HD-DVD.

- Θα προτιμούσα 1000 φορές την νομιμοποίηση του downloading. Θα προτιμούσα δλδ να δίνω πχ 2-5 Ευρώ για να κατεβάζω νόμιμα την ταινία που θέλω, με καλές ταχύτητες, χωρίς ratio κλπ μπούρδες, ακόμα αν υπήρχε κάποιος μηχανισμός ασφαλείας που να αποτρέπει την επʼ άπειρον διατήρησή τους στον δίσκο (ή ακόμα καλύτερα με κάποια επιπλέον χρέωση να την αγοράζεις μετά).

Εξάλλου είναι προφανές ότι εκεί, πρέπει και θα, πάει το πράγμα.

- Ξαναλέω: Όπου είσαι παράνομος (ανεξαρτήτως ή μη ʽαντισταθμιστικών οφελώνʼ), απλώς κάνεις μόκο και δεν το ʽδιαφημίζειςʼ ή ψάχνεις για γελοίες δικαιολογίες.

Δηλαδή για να καταλάβω τώρα .... όπου αγοράζει κάποιος
πρέπει να βάζει χέρι στους άλλους και όπου δεν αγοράζει αλλά "αγοράζει"
πρέπει να κάνει μόκο. Δυο μέτρα και δύο σταθμά?

ΥΓ Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στην έκδοση συμπερασμάτων που βγάζεις και ανακοινώνεις δημόσια (στο forum δλδ) σχετικά με δράση χρηστών του forum στο internet. Εντελώς φιλικά, θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις την ευθύνη αλλά και τις συνέπειες μίας τέτοιας πράξης. Ειδικά για το θέμα αυτό, αν θες μιλάμε προσωπικά.

Το αστείο που είχα κάνει τότε το είχες πάρει μια χαρά. Αν είχες πειραχτεί
ας το έλεγες και ας ζήταγες την διαγραφή του εν λόγω post. Εμένα το
σχολιό μου ήταν καθαρά σε επίπεδο αστείου´.

Μιας και δεν υπάρχει σκοπός να ανοίξει νέο θέμα, ας μην το συνεχίσουμε παιδιά εδώ και καταστρέψουμε το thread.

Δεν θα το συνέχιζα αλλά είδα μια απάντηση η οποία δεν μου άρεσε ...

Ας λήξη εδώ λοιπόν και ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει,
χωρίς να τον κρίνει η μία ή η άλλη πλευρά. Είναι το πιο δίκαιο ...

Αλέξη,

Το γιατί δεν είναι το ίδιο οι ταινίες με το λογισμικό μπορώ να στο εξηγήσω αλλά δεν νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερο νόημα από την στιγμή που συμφωνούμε ότι η πειρατεία και στις 2 περιπτώσεις είναι εξίσου καταδικαστέα.

Τα περί 2 μέτρων και 2 σταθμών δεν τα κατάλαβα. Μάλλον ατυχής η χρήση της φράσης.

Επειδή υποψιάζομαι όμως τι εννοείς, να σου πω, μεταξύ άλλων, ότι δεν έβαλα χέρι σε κανέναν (και φυσικά όχι προσωπικά) αλλά καταδίκασα ευθέως δηλώσεις, που προσωπικά θεωρώ, ως ένα βαθμό, υποκριτικές και με τις οποίες (πόσο μάλλον με τον οποιοδήποτε εκφραστή τους) αν φυσικά δεν άκουγα / διάβαζα συχνά, δεν θα ασχολιόμουν.

Έχοντας, πλήρη όμως – σε αντίθεση με άλλους, επίγνωση της κατάστασης και της πραγματικότητας / νόμων κλπ, δεν ʽβάζω χέριʼ σε κανένα απλώς διαολίζομαι (κακώς ίσως) όταν ακούω ʽΕλληναρίστικεςʼ και μη εξυπνάδες και δικαιολογίες.

Γίνεται ότι γίνεται δλδ, ας μην το διαφημίζουμε ή το υποτιμάμε. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο.

Επειδή λοιπόν δεν βάζω χέριʼ σε κανέναν και επειδή δεν είμαι κηδεμόνας κανενός και όλοι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, το να θεωρεί κάποιος τα λεγόμενα μου ʽκήρυγμαʼ (και να σκέφτεται, δικαιολογημένα ή μη, στο στυλ ʽδάσκαλε που δίδασκες…ʼ) αποτελεί απλώς μία δικαιολογία για να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του.

Τέλος, για το παλιότερο post σου, έχω καταλάβει το νόημά του και το λόγο που το έκανες (εξ ου και δεν αντέδρασα με κανέναν τρόπο). Αυτό όμως δεν αναιρεί την σημασία και τις πιθανές επιπτώσεις του τις οποίες απλώς με την ευκαιρία (ίσως άτοπα) σε κάλεσα να σκεφτείς. Τίποτα παραπάνω. Μην ανησυχείς δεν ʽκουβαλάωʼ πράγματα.

ΥΓ Πάλι παρασύρθηκα στον ευνουχισμό του thread :p

Αν ξαναπώ να σταματήσουμε, θα το κάνουμε; :p

Αδέρφια, Ειρήνη!!

Εγώ απλά έλεγα, ότι βλέποντας ένα thread γεμάτο με ίσως και γκρίνιες, δεν θα ήθελα να αγοράσω με (αρκετά λεφτά) γουρούνι στο σακί ενα πρόγραμμα το οποίο έχει προβληματάκια. Γι'αυτό και θα έπρεπε να υπάρχει ενα (σοβαρό) demo, πλήρως λειτουργικό ώστε να μπορεί ο καθένας να το τσεκάρει πριν βάλει το χέρι στην τσέπη.

Ελλείψει τέτοιου σοβαρού demo αναγκάζεται κανείς να στραφει σε άλλες οδούς...

Πίσω στο θέμα μας...

Τελικά είναι εξασφαλισμένη η "συμβίωση" μαζί με το 7??

Εγώ απλά έλεγα, ότι βλέποντας ένα thread γεμάτο με ίσως και γκρίνιες, δεν θα ήθελα να αγοράσω με (αρκετά λεφτά) γουρούνι στο σακί ενα πρόγραμμα το οποίο έχει προβληματάκια.
Σωστός.

Δεν αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα.
Γι'αυτό και θα έπρεπε να υπάρχει ενα (σοβαρό) demo, πλήρως λειτουργικό ώστε να μπορεί ο καθένας να το τσεκάρει πριν βάλει το χέρι στην τσέπη.
Απολύτως αωστος.

(βεβαια παιζει ανετα και refund αν δεν μεινεις ικανοποιημενος).
Τελικά είναι εξασφαλισμένη η "συμβίωση" μαζί με το 7??
Απολύτως.

Και οσοι εχουν ορεξη, ας δουν πως οι υποψιες για yποστηριξη HD DVD στο 8 επιβεβαιωνονται:

http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=15687

Βασικα χρειαζεται να βρεθει καταρχην η beta εκδοση του 8 ultra με build no. 8.0.3913.50

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα once more μω την δεη μου μέσα . ξαναγράφω το ιδιο ποστ 3η φορά /. Συγνώμη εαν διακόπτω αλλά εχω να πω τα εξης: Σύριε συμφωνώ με τα γραφόμενά σου , για να πάρεις κάτι/χρησιμοποιήσεις πρέπει να το πληρώσεις , αλλέως κάνε μόκο, είτε αυτό είναι software είτε ταινία.
Τώρα επι του pdvd8 ultra , το αγόρασα το εγκατέστησα όπως και το 7.3 ultra , εχω την αμυδρώς ισχυρά υποψία οτι παίζει καλύτερα απο το 7 (το 8 εννοώ) καλύτερη λεπτομέρεια καλύτερη κίνηση καλύτερα κορεσμένα χρώματα . BD'S ΤΑ ¨ hellboy, blade runner, ghost rider, die hard4, mr&ms smith swordfish. Tώρα μια απορία : εχω κατεβάσει το patch 3730α .Τι κάνω ?
το περνάω ή οχι? γιατί κάποια στιγμή που το δοκίμασα μου είπε οτι θα ξηλώσει το pdvd8 ultra και θα περάσει το νέο .... Τι κάνω?

Last edited:
to egatesthsa...
αυτη η εκδοση διαβαζει απο το δισκο με το τρικακι του .iso?

χτες το εγκατεστησα κ´γω κανονικα μαζι και το 7 και μου παιζει κανονικα τα iso παλια και καινουργια για ηχο δεν ξερω ο ενισχητης δεν εχει hdmi
αν εχει σημασια, τα iso τα κανω απευθειας με το isubuster