THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Το εν λόγω patch ήταν τελικά διαφορετικό (αν και έχει τον ίδιο κωδικό 2021, το αρχείο ήταν διαφορετικής Η/Μ) και αποδείχθηκε προβληματικό (δεν έπαιζε καθόλου BR!).

Ήδη αποσύρθηκε από το site της Cyberlink.

Αν κάποιος το έβαλε, ας το βγάλει.

Να ρωτησω κατι απλο , ισως και παλι, για να μη διαβαζω ολο το θρεντ απο την αρχη?

Το 8 παιζει και br και hd? Απο δισκο αναπαραγωγη μονο σε ιματζ?

Θενκς!

LOL

Τελικά δεν βγάζεις άκρη με την Cyberlink.

Μόλις ανέβασε το αρχείο με το ίδιο όνομα αλλά άλλη (σημερινή) ημερομηνία (και πάντα ίδιας έκδοσης με το προ μηνός 2021).

Απ ότι διαβάζω, αυτό παίζει BD!

Go figure....

Να ρωτησω κατι απλο , ισως και παλι, για να μη διαβαζω ολο το θρεντ απο την αρχη?

Θενκς!

Παίζει μόνο br, και μόνο από image.

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Θενκς!
Mόνο από Image.

BR κανονικά.

HD DVD με ''κόλπο''.

Το BR image πάντως πρέπει να προέλθει από συγκεκριμένη / πλήρη δομή φακέλων για να παίξει στο 8 (την έχω ποστάρει).

Η δημιουργία image πάντως είναι υπόθεση 3 κλικ και 15 λεπτών οπότε θα έλεγα ότι μάλλον αξίζει.

Σημείωση: Τo AnyDVD HD υποστηρίζει πλέον απευθείας δημιουργία image.

Παίζει μόνο br, και μόνο από image.
Δεν θέλει τρόπο, θέλει ''κόλπο'' για HD DVD :p

Last edited:
Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Εγώ περιμένω να δω πότε θα βγει SW που να δημιουργεί virtual image file, από π.χ. φάκελο στον δίσκο..

Το οποίο virtual image θα φορτώνουμε στο virtual drive μας για να ανοίξουμε με το PDVD 8..

Τι εννοείς πότε θα βγεί? Το Virtual Clone Drive της Slysoft αυτό δεν κάνει?

Nope.. Πρέπει να έχεις το ISO έτοιμο, και να το κάνεις mount.

Εγώ θέλω να μην χρειάζεται να κάνω create ISO - απλά να λέω στο πρόγραμμα "Κάνε μου mount σαν virtual drive τα αρχεία που θα βρεις σε εκείνο τον φάκελο." και να ξεμπερδεύω.

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Nope.. Πρέπει να έχεις το ISO έτοιμο, και να το κάνεις mount.

Εγώ θέλω να μην χρειάζεται να κάνω create ISO - απλά να λέω στο πρόγραμμα "Κάνε μου mount σαν virtual drive τα αρχεία που θα βρεις σε εκείνο τον φάκελο." και να ξεμπερδεύω.

Aυτο κατι μου θυμιζει........ενα παλιο προγραμμα, image κατι....????? subst καπως ετσι...

Χεχε.. Περίπου.. Αλλά να κάνει και emulate το structure ενός BluRay Image file..

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δύσκολο κάτι τέτοιο.. Μου φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει κάτι - μάλλον απλά δεν υπάρχει ζήτηση.

Edit: Ενδιαφέρον το Link.. θα το δοκιμάσω.. ίσως είμαστε τυχεροί.

Εντάξει, ελάχιστα δεν παίζει η 3319a του 7 αλλά προφανώς αν δεν έχεις πρόβλημα να χάνεις αυτόν τον λίγο χρόνο για να φτιάχνεις iso (την αναπαραγωγή hd dvd την αφήνω στην άκρη γιατί δεν έχει πλέον και νόημα αλλά μπορείς να έχεις παράλληλα και το 7 γι αυτή την δουλειά), δεν βλέπω τον λόγο να μην βάλεις το 8 και να ''παίξεις'' αποκλειστικά με αυτό.

Eαν απαντησατε σε μενα , δεν καταλαβα τιποτα....-bye-

Ισως ηταν και η ερωτηση βλαμενη. Εννοω ποια εκδοση του 8 ?

Την τελευταία: http://www.cyberlink.com/multi/download/updates_1_ENU.html#

Βεβαια η όλη ιστορια με αυτή την ver βρωμάει αλλά λένε ότι τελικά αυτή που ειναι στο site πλεον παίζει.

Αλλιως πας στην 2021 που ειχε βγει τελη Αυγούστου (αν μπορείς να την βρεις πλέον όμως).

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Χεχε.. Περίπου.. Αλλά να κάνει και emulate το structure ενός BluRay Image file..

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δύσκολο κάτι τέτοιο.. Μου φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει κάτι - μάλλον απλά δεν υπάρχει ζήτηση.

Edit: Ενδιαφέρον το Link.. θα το δοκιμάσω.. ίσως είμαστε τυχεροί.

Αστο Δημητρη, το δοκιμασα εγω. Κι αυτο κι αλλα συναφη. Δεν.....