THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Να σημειωσω οτι με την εκδοση 4301 των Daemon Tools υπαρχει προβλημα αναπαραγωγης iso br (τα pdvd 7 /8 ζητανε update, και καλα το κανουν αλλα δεν παιζουν).

Γυρισα στην προηγουμενη που ειχα (4124) και ολα ΟΚ.

Έχω μια απορία σχετικά με το Power DVD Ultra.
Πρέπει να αγοράσω 1 power dvd ultra για το κάθε PC μου ή αφού είμαι ιδιώτης 1 power dvd ultra αρκεί για όλα τα pc μου???

Ευχαριστώ

Edit: Από ότι βλέπω σου έχει και την επιλογή να διαλέξεις ποσότητα. Άρα 1 power dvd ultra για κάθε PC. Κρίμα.

Last edited:
Τυπικά, μία άδεια / PC.

Πρακτικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ενεργοποιήσεις όσες φορές θες την άδειά σου.

Αυτό το 2ο Χρήστο το βάζουν πάντα σε όλα τα updates (από εποχής G35).... :p

Ελπιζω τωρα να το πετυχαν γιατι φτιαχνω το μικρο για τη κρεββατοκαμαρα :a0210:

Δεν θα πόνταρα εκεί Χρήστο....

Τα G35/45 δεν βλέπω να φτιάχνουν ποτέ....

Βάλε μωρέ μια μικρούλα ATI των 30 Ευρω ή μια μητρική με onboard ATI VGA για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το πολυ πολυ να παιξει χωρις το hardware acceleration (εαν καταφερω να το απενεργοποιησω) και να τελειωνει το θεμα. Εναν 8400 βαζω .

Καρτουλα δε χωραει, αμα δεις το κουτι θα καταλαβεις !

Δεν είμαι θέμα HA νομίζω.

Είναι γενικά θέμα (με τα 24 πχ).

Κοιταξε και σε onboard NVidia μερια (πχ 9300). Είναι μάλλον καλύτερη λύση (αν δεν έχεις πρόβλημα με την έλλειψη 7.1 LPCM - που δεν νομίζω δλδ να έχεις τέτοιο θέμα στο υπνοδωμάτιο).

Last edited:
Αληθεια, αυτο ειναι γενικοτερο ερωτημα για το Powerdvd. Πες οτι δε θελω το dxva, θελω cpu . Απενεργοιειται καπως στα σιγουρα?

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Δεν είμαι θέμα HA νομίζω.

Είναι γενικά θέμα (με τα 24 πχ).

Δε με πειραζει το 24. Στη κρεαββατοκαμαρα ειμαι στα 60 αναγκαστικα οποτε....

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Αληθεια, αυτο ειναι γενικοτερο ερωτημα για το Powerdvd. Πες οτι δε θελω το dxva, θελω cpu . Απενεργοιειται καπως στα σιγουρα?
Δεν το εχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά από τα λίγα που εχω δει (απλό untick στο σχετικό checkbox πχ) δεν πρέπει να γίνεται (πχ ξανατικάρεται ''μόνο του'').