THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Δεν μπορώ να αναπαράγω υλικό από τον σκληρό

... και εξηγούμαι:

έχω ριπάρει με το anydvd (την έκδοση 6.5.2.2), Blu-ray ταινία τόσο σε μορφή iso όσο και με τη δομή φακέλου (όπως ακριβώς την έχετε αναλύσει σε προηγούμενες αναφορές) αλλά δεν μπορώ να αναπαράγω καμία από τις δύο μορφές με το PDVD Ultra (έκδοση 2521).
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αναπαράγω μέσα από τον φάκελο stream, τα αρχεία .m2ts, και στη συγκεκριμένη ταινία, το μεγαλύτερο αρχείο είναι η ταινία με σχόλια του σκηνοθέτη χωρίς όμως να μπορώ να επιλέξω υπότιτλους ή γλώσσα.

Τι κάνω λάθος;

Re: Δεν μπορώ να αναπαράγω υλικό από τον σκληρό

Τελικά βρήκα τι έλειπε για να παίζω ταινίες σε μορφή iso.

Έπρεπε να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή virtual drive. Τελικά, κατέβασα από τη Slysoft, το Virtual CloneDrive (freeware) και τώρα το iso της συγκεκριμένης ταινίας παίζει κανονικά.

Γεια σας,
Ξέρει κάποιος να γίνεται αρχείο iso όταν τα αρχεία βρίσκονται σε φάκελο του Hard disk.

Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα που έχω.
Ευχαριστώ πολύ.

Τι καρτα γραφικων εχεις και που ειναι συνδεδεμενη ? (οθονη/τηλεοραση, τι?)

Στο λαπτοπ μου μου και η κάρτα γραφικών είναι ge force go 7300 512mb
αλλά το θέμα δεν είναι αυτό αλλά αν μπορώ να προσπεράσω αυτό το μήνυμα λάθους.

Σαφως και μπορει να εχει θεμα. Εαν εχεις συνδεση hdmi στο λαπτοπ και η καρτα δεν υποστηριζει hdcp , εχεις προβλημα.

Ψαξε λιγο τα σπεκς της καρτουλας του λαπτοπ !

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Εκτός από αυτό, πρέπει και το PowerDVD να πειστεί ότι η κάρτα γραφικών σου είναι κατάλληλη για BD playback. Αν δεν ανήκει στην λίστα συμβατών καρτών (που δεν βλέπω να ανήκει..) είναι πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα.

Ναι ρε παιδιά δεν αντιλέγω αλλά ψάχνω ένα τρόπο να προσπεράσω αυτό το πρόβλημα ασυμβατότητας - απαγόρευσης που έχει το powerdvd 9 ώστε να μπορέσω να δω το blu-ray rip που έχω κάνει στο δίσκο μου.
Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ότι και το anydvd αλλά να είναι η ταινία σε ένα φάκελο στο σκληρό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Ναι ρε παιδιά δεν αντιλέγω αλλά ψάχνω ένα τρόπο να προσπεράσω αυτό το πρόβλημα ασυμβατότητας - απαγόρευσης που έχει το powerdvd 9 ώστε να μπορέσω να δω το blu-ray rip που έχω κάνει στο δίσκο μου.
Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ότι και το anydvd αλλά να είναι η ταινία σε ένα φάκελο στο σκληρό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Νομιζω πως δεν γινεται αυτο που ζητας !

Αυτο που λεει ο Γιάννης (και για τον ήχο) παίζει αλλά αν ειναι να μετρατρεπουμε 2 ωρες καθε ταινια σε ενα non-industry standard (που δεν παιζει δλδ και παντου) για να δούμε μια ταινία, αστα βράστα....

Last edited:
PowerDVD 8 Ultra build 2705

Υποστηρίζει λέει και 24Hz τώρα....

Η Cyberlink δεν μας λεει τι πίνει...

Εννοείται ότι για το άθλιο PDVD 9 και το θέμα του ήχου μούγκα στη στρούγκα

Α ρε Arcosft που τους χρειάζεται....(δεν περιμένα ποτέ ότι θα το πω αυτό :p)

Last edited:
Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

PowerDVD 8 Ultra build 2705

Υποστηρίζει λέει και 24Hz τώρα....

Η Cyberlink δεν μας λεει τι πίνει...

Εννοείται ότι για το άθλιο PDVD 9 και το θέμα του ήχου μούγκα στη στρούγκα

Α ρε Arcosft που τους χρειάζεται....(δεν περιμένα ποτέ ότι θα το πω αυτό :p)

Tελικα οταν βγει η asus xonar 1.3 slim (και θα δουλευει out of the box μιας και την εχουν κανει μινι τεστ στο avs με επιτυχια) που θα ειναι και 100 ευρο πιο φθηνη απο την auzentech θα γελασουμε πολυ.-bye-

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Tι εννοεις υποστηριζει 24?

Εσύ παίζει να παρακολουθείς μόνο αυτό το θέμα τελικά, ε; :p

Τι να εννοώ βρε Χρήστο; Το έγραψα: Δεν ξέρει τι πίνει η Cyberlink πλέον. Δεν έχει νόημα αυτή η βλακεία που γράφει. Κάτι άλλο ίσως ήθελε να πει ο, Ταϊβανέζος, ποιητής.

Ασε σου λέω, παράτα το το PDVD και τράβα προς ΤΜΤ μεριά (απλώς θέλει και εκεί το ψάξιμό της η κατάσταση).

Συριε, μαλλον δεν καταλαβες καλα...
Δεν μετατρεπω τα Bluray σε αλλο φορματ, container αλλαζω και πεταω τα περιτα με το makemkv (subtitles, ηχητικες μπαντες κλπ).
H διαδικασια ειναι λιγων λεπτων υποθεση (απλα copy-paste αναμεσα σε 2 σκληρους), και ξεμπερδεψες.