THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

H spdif είναι ελεύθερη, δεν έχω συνδέσει τίποτα σε αυτή. Οι drivers της κάρτας ήχου είναι οι πιό πρόσφατοι. :nounder:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Πριν το format κάνε απεγκατάσταση το pdvd, βεβαιώσου ότι το folder του pdvd έχει σβηστεί, αν όχι σβήστο εσύ και μετά κάνε εγκατάσταση...

Αν δεν δείς διαφορά τότε format, όπως λέει και Σύριος.:ernaehrung004:

Περιμένω εναγωνίως να το δοκιμάσω, αναφέρονται πάντως ασυμβατότητες με αρκετούς AV ενισχυτές..
Το δοκιμασες με τον Susano?

Μπα όχι (και δεν καίγομαι να πω την αλήθεια).

Εχω αλλάξει το HTPC και πλέον έχει μία 4200 (καθώς οι 5870 δεν μπορούν να κλειδώσουν στα 23,976 (μη υποστήριξη απο Powerstrip) και είχα θέμα στην κίνηση).

Στο άλλο μηχάνημα που θα μπουν οι 5870 θα δοκιμάσω το PDVD.

Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

SOS-Πρόβλημα:
Κατά την αναπαραγωγή dvd από pdvd9 ultra, όταν διαλέξω δικάναλο ήχο, έχω πολύ ενοχλητικά παράσιτα. Πρόσφατα έβαλα τα windows7, αλλά το πρόβλημα υπήρχε και πριν, με τα vista... Πάντως, δεν έκανα εγκατάσταση με πλήρες format του σκληρού, αλλά απλώς επέλεξα την "προσαρμοσμένη εγκατάσταση" κατά την οποία, όλο και κάτι μένει στο pc απ'ότι κατάλαβα (όπως ο φάκελος windows old, πχ).
Είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται, ή θα πρέπει να κάνω ένα formatάκι από την αρχή?
Σημειωτέο πως το λογισμικό είναι αυθεντικό. Αλλά παλαιότερα-στα vista- είχα εγκαταστήσει ένα "αντίγραφο" του pdvd9.

Βοήθεια, συντρόφοι....

Το πρόβλημα λύθηκε με το σημερινό patch!!!
Αναφέρεται και στο site της cyberlink, στο σημερινό update:
"Issues resolved:
Noise during LPCM DVD playback"

:guitarist::SFGSFGSF::firstprize:

Παίδες δουλεύει άψογα σε όλα τα HD φορμά, δοκιμάστηκε με 5770, win 7 32 bit και Pioneer Susano.
Κανένα πρόβλημα με audio dropouts όπως με το WinDVD 10.

Kudos to Cyberlink!!

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Μόλις σταμάτησα γιατί βαρέθηκα να δοκιμάζω με 5770 και Onkyo 905. Μάλλον δεν δουλεύει με τους παλαιότερους αλλά έτσι κι αλλιώς θα τον αλλάξω με τον καινούριο που δουλεύει σίγουρα.

το δοκιμασα με 5770 και harman kardon avr-255.
Σε γενικες γραμμες πολυ καλα! Κατι ψιλο-κουλα μου τα εκανε αλλα ευτυχως οχι στην ουσια. Η ουσια λοιπον ειναι οτι στην ταινια στελνει και trueHD και dts-hd μια χαρα στον ενισχυτη, ουτε σπασιματα ουτε τιποτα!

Αλλα στο menu του bluray ας πουμε δεν παιζει ο ηχος δε ξερω γιατι. Ενω γραφει οτι στελνει compressed audio στον receiver....μονο αν το βαλω να στειλει LPCM παιζει ηχος εκει. Επισης εχει κατι θεματακια οτι η επιλογη να στειλει un-decoded HD audio εμφανιζεται στα settings του audio ΜΟΝΟ αφου φορτοσεις καποιο bluray οποτε μη μπερδευτουν μερικοι αν δε τη βρισκουν...

Τελος να πω οτι με εντυπωσιασε θετικα πως δουλεψε απο την πρωτη στιγμη και μαλιστα σε εγκατασταση που του powerdvd που μου την εκανε ο "θειος" μου....:P

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Για όσους έχουν θέμα με το powerdvd και κάποιους ενισχυτές ας δοκιμάσουν το παρακάτω που ειπώθηκε στο avsforum....

"Guys, couldn't wait and got a 5770 and of course could not bitstream at first. But just DID IT! Bistreaming working just fine on my Denon 988. Here's the way to do it.

Thanks to the guys of the EDID OVERRIDE thread I could grab the EDID of an Onkyo 906. Naturally I modified the monitor driver of my Denon AVR and replaced the Denon EDID for the Onkyos and BANG, it just works!

I have a standard LCD display so this procedure should work for almost ALL receivers not working out there.

So, just extract the .inf file in the zip file attached and do step 3 of the procedure posted here. Reboot and you should bitstream like me.

Those of you with a different brand might just want to edit the .inf file attached and replace this two lines at the end of the file with your own brand name:

PRODUCTID="DENON-AVAMP (EDID Override)"
VENDOR="Denon"

In case of problems you can always rollback.

Enjoy guys!"

Έχει μήπως κανένας άποψη για το αν ειναι καλύτερο να ενεργοποιήσουμε το hardware acelleration (ATI avivo) ή να αφήσουμε το truetheater??.
Η κάρτα μου είναι sapphire 4850 με cpu core2duo E8400

Δεν είναι ανεπίτρεπτο να μη παίζει mkv με υπότιτλους?
Ξέρετε αν γίνεται με κάποιον τρόπο?

Εγώ γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το Hardware Acelleration (ATI avivo);
Το ξετικάρω αλλά μόλις ξεκινήσει η ταινία τικάρετε μόνο του. Κι αυτό βέβαια μου απενεργοποιεί όλα τα άλλα. Δεν μπορώ να ρυθμίσω Brightness και Contrast με τίποτε.
Γ..ώ τα κολοπισιά μου μέσα... :mad:

Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Μπάμπη, στο PDVD δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια.. Brightness και contrast είναι καλύτερα να τα ρυθμίζεις από το CCC της Ati ούτως ή άλλως.

Εδώ και χρόνια; Είσαι σίγουρος;
Μα ούτε από το CCC γίνεται. Το desktop αλλάζει αλλά η εικόνα στο PDVD όχι.

Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Εδώ και χρόνια; Είσαι σίγουρος;
Μα ούτε από το CCC γίνεται. Το desktop αλλάζει αλλά η εικόνα στο PDVD όχι.

Μικρέ μου φίλε Μπαμπίνο δοκίμασε αυτό: Στο CCC πας ''Avivo Video'' > ''Basic Color'' και ξετίκαρε το ''Use application settings'' και γαργάλατο κάργα απο εκει μέσα. Πότε να έρθω να δώ τι έχεις φτιάξει και έχω χάσει?
-bye-