THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Ντεζα Βου:

Ο Μπαμπίνος λέει τα ίδια και τα ίδια (σε άλλα θέματα απλώς) και ο Κυριάκος ζει!

The more things change the more they stay the same TM

:p

Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Μικρέ μου φίλε Μπαμπίνο δοκίμασε αυτό: Στο CCC πας ''Avivo Video'' > ''Basic Color'' και ξετίκαρε το ''Use application settings'' και γαργάλατο κάργα απο εκει μέσα. Πότε να έρθω να δώ τι έχεις φτιάξει και έχω χάσει?
-bye-

Κυριάκο, welcome back! -bye-

Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Ντεζα Βου:

Ο Μπαμπίνος λέει τα ίδια και τα ίδια (σε άλλα θέματα απλώς) και ο Κυριάκος ζει!

The more things change the more they stay the same TM

:p

Κυριάκο, welcome back! -bye-

Εχω αρχισει διαβασμα για να συμπληρωσω κενα σιγα-σιγα, αλλα ναι, ζω και γυρισα! Αντε να τα πουμε και απο κοντα ... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Μικρέ μου φίλε Μπαμπίνο δοκίμασε αυτό: Στο CCC πας ''Avivo Video'' > ''Basic Color'' και ξετίκαρε το ''Use application settings'' και γαργάλατο κάργα απο εκει μέσα. Πότε να έρθω να δώ τι έχεις φτιάξει και έχω χάσει?
-bye-

Ρε σείς, Χριστούγεννα έχουμε ή Πάσχα;
Μ´έχει μπερδέψει ο καιρός και η ανάσταση του Λαζάρου !!!!!!!!!!!
Που είσαι εσύ ρε θηρίο; -bye-
Λοιπόν, ξεκουβάλα κι έλα... Όποτε γουστάρεις... Έχουμε πολλές δουλειές να κάνουμε κι έχουμε μείνει πίσω...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

κι έχουμε μείνει πίσω...

Οσο σκαλιζεις εσυ τοσο πισω θα μενεις.

Ρωτα και εμενα τι χαλαρος που ειμαι που ακομα εχω τους 8.1 catalysts :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Οσο σκαλιζεις εσυ τοσο πισω θα μενεις.

Ρωτα και εμενα τι χαλαρος που ειμαι που ακομα εχω τους 8.1 catalysts :D

Για θέατρο σκιών που βλέπεις εσύ και οι 8.1 super είναι. Όταν αλλάξεις προβολέα βλέπουμε...
icon10.gif

31/12/2009 H Cyberlink ξανα-εβγαλε (κατα την γνωστη της συνηθεια) το 2320 patch με νεα η/μ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Ρε σείς, Χριστούγεννα έχουμε ή Πάσχα;
Μ´έχει μπερδέψει ο καιρός και η ανάσταση του Λαζάρου !!!!!!!!!!!
Που είσαι εσύ ρε θηρίο; -bye-
Λοιπόν, ξεκουβάλα κι έλα... Όποτε γουστάρεις... Έχουμε πολλές δουλειές να κάνουμε κι έχουμε μείνει πίσω...
icon10.gif

Α έτσι ε? Έσκασε μύτη η παλιά φιλενάδα και μένα με πετάς στα σκουπίδια? :date:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Α έτσι ε? Έσκασε μύτη η παλιά φιλενάδα και μένα με πετάς στα σκουπίδια? :date:
Ετσι ειναι ο Μπικος, τις ξεζουμιζει ολες :p

Μπορώ να έχω ήχο bit-stream στα καινούργια HD Format ήχου με λειτουργικό Win XP με κάρτα ΑΤΙ 5450;
Το πρώτο και μεγάλο προβλημα μου είναι ότι δεν μου δίνει το PowerDVD 9 την επιλογή HDMI. Επιλέγοντας 6 speakers μου δίνει lpcm 6/48Khz. Κάποια βοήθεια.
Ευχαριστώ.

Μπορώ να έχω ήχο bit-stream στα καινούργια HD Format ήχου με λειτουργικό Win XP με κάρτα ΑΤΙ 5450;
Το πρώτο και μεγάλο προβλημα μου είναι ότι δεν μου δίνει το PowerDVD 9 την επιλογή HDMI. Επιλέγοντας 6 speakers μου δίνει lpcm 6/48Khz. Κάποια βοήθεια.
Ευχαριστώ.

Μήπως έχεις παλιά έκδοση του PDVD9;

Έχω την τελευταία αναβάθμιση του PowerDVD 9 την 2528.
Υποψιάζομαι ότι φταίει το λειτουργικό. Υπάρχει κάποιος που με λειτουργικό Win XP βλέπει στο PowerDVD 9 την επιλογή HDMI; Αν φταίνε τα Xp πάω για λειτουργικό Win 7. Ποιό όμως 64 ή 32;

Εγώ είδα hdmi με vista όχι με xp .Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι στάνταρ...

Προσοχή! Το τελευταίο patch (3608) ίσως σας προκαλέσει προβλήματα

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους και τις οικογένειές σας.:ernaehrung004:

Απλά θέλω να ενημερώσω τους κατόχους του PDVD 9 Ultra, να μην προχωρήσουν (όπως εγώ) στην ενημέρωση του προγράμματος με το καινούριο patch (CyberLink.3608), διότι θα χάσουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών σε μορφή iso με το Virtual CloneDrive.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::furious3:

Ευτυχώς είχα φυλάξει την προηγούμενη ενημέρωση και την ξαναπέρασα και τώρα είναι όλα καλά.:a0210:

Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, ας μου ζητήσει με pm να του στείλω την παλαιότερη ενημέρωση.-bye-