THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Καλά, δεν φτάσαμε ακόμα να δοκιμάσουμε την εικόνα.

Εχω απογοητευτεί τόσο με το θέμα του ήχου που αρνούμαι να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο! :p

Μια γρηγορη ματια που εριξα το POWER DVD 9 δεν την βλεπει καθολου σαν hdmi
την asus.Οποτε asus και TotalMedia Theatre για bitstream ειναι η μονη λυση για τωρα και οποιοι την αγορασουν να προσεξουν το revision της καρτας γιατι η πρωτες ειχαν προβλημα

Official Answer from Cyberlink

My question:

2. Question
Please verify if with LPCM decoding the audio is downsampled at 24 bit / 48Hz (instead of 16/48 with previous versions of PDVD)

3. Question

Please clarify if DTS Master Audio 7.1 is supported. You mention only 5.1 and 7.1 by usinf an ‛audio pack’. What is this? Is it available?

4. Question

Please verify the compatible hdmi 1.3 audio cards for HD audio bitstreaming (the link to your site has no such info)

Their Reply:

Thank you for writing us back.

In resposne to your concern, please note that following facts :

2=> PowerDVD 9 supports the follwing audio outputs for LPCM :

-For SPDIF out : 48/44.1 Khz 16 bit 2CH

- For HDMI out : 48 Khz 16 bit 7.1CH

- For HDMI 1.3 out : 192 Khz 24 bit 7.1CH

3=> DTS 7.1 CH Master audio output is supported through HDMI 1.3 out. There is no audio pack released for the PowerDVD 9 Ultra version so far.

4=> PowerDVD 9 supports the Auzen X-Fi HomeTheater HD sound card for HDMI 1.3 for HD audio bitstreaming. However, the card is not released in the market so far. It is expected to be released till the end of march'09. For more information about this card, please visit the link given below :

http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php

My Comments:

2. If downsampling to 16/48 is still there, what the heck is the report of 48/24 I see in ‛Show Info -> Output Stream’’ ?

Either the reply or the Show Info is wrong.

I Will ask them again.

3. They still haven’t clarified is DTS HD Master Audio (not plain DTS HD) 5.1 is supported.

I Will ask them again.

4. They clarified this issue.

Απλως ψάχνουμε κατι official βρε Δημήτρη (και από περιέργεια) - Ειδικά για το θέμα του DTS MA.

Οσο δε αφορά το downsampling (16/48 vs 24/48) δεν θεωρώ ότι το θέμα ειναι ξεκάθαρο.

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Απλως ψάχνουμε κατι official βρε Δημήτρη (και από περιέργεια) - Ειδικά για το θέμα του DTS MA.

Οσο δε αφορά το downsampling (16/48 vs 24/48) δεν θεωρώ ότι το θέμα ειναι ξεκάθαρο.

Ναι, εσύ εννοείται ότι καλά κάνεις.

Το σχόλιό μου πήγαινε στις απαντήσεις.

Ρούλης, a.k.a. Ριφαντούλης :D

λολ @ Ριφαντούλης

Αν προλάβει πάντως η Auzentech να βγάλει την κάρτα, μπορει να μην τα ζητήσω.

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

λολ @ Ριφαντούλης

Αν προλάβει πάντως η Auzentech να βγάλει την κάρτα, μπορει να μην τα ζητήσω.

Σιγουρα, αρκει να λενε αληθεια σε αυτο τουλαχιστον :flipout:

Και για την ιστορια η Auzentech εχει κοροιδεψει και αυτη με τη σειρα της τους αγοραστες της λεγοντας οτι θα βγαλει X-Tension για της X-FI Prelude 7.1 με hdmi και το ανακαλεσε κατι που τσαντισε αρκετους.

Μιλαμε για 220+ ευρω εκανε και κανει ακομα η καρτα.

Last edited:
Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Καλησπέρα και συγνώμη αν ξαναέχει απαντηθεί η ερώτησή μου.

Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να παίξει(Ακόμα και σπαστά - με κολλήματα) και να μην μου βγάζει κανένα απολύτως μήνυμά ούτε τα movie live, registration κ.τ.λ.
Αν ναι ποιος τρόπος.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαβασε λιγο στο θεμα με το 8 και θα βρεις την λυση (keywords: iso, anydvd hd)

Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι λέω το εξής
"Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα."

Το anydvd βοηθάει αν η ταινία είναι σε δισκάκι όχι αν είναι στο δίσκο είναι λίγο άκυρη η λύση που μου λες.
Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια σου.

Φιλε, κανεις που κανεις τον κοπο να ζητησεις την βοηθεια μας, κανε και τον κοπο να εισαι αρκετα εξυπνος να την εκμεταλλευτεις (αντι να σχολιαζεις νομιζοντας οτι δεν εχουμε καταλαβει την ερωτηση σου).

Σου ξαναλεω λοιπον: Διαβασε τα sticky θεματα για το PDVD και θα βρεις οχι μονο την απαντηση σε οσα ρωτας αλλα και πολλες παραπανω πληροφοριες που προφανως τωρα αγνοεις.

Φιλικα :)

Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι λέω το εξής
"Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα."

Το anydvd βοηθάει αν η ταινία είναι σε δισκάκι όχι αν είναι στο δίσκο είναι λίγο άκυρη η λύση που μου λες.
Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια σου.

Κάνεις λάθος εάν η ταινία στο δίσκο σου έχει ακόμη το HDCP πάνω (δεν της το αφαίρεσαν με το Rip) χωρίς anyDVD ΔΕ θα παίξει.

Κάνεις λάθος εάν η ταινία στο δίσκο σου έχει ακόμη το HDCP πάνω (δεν της το αφαίρεσαν με το Rip) χωρίς anyDVD ΔΕ θα παίξει.

Να προσθεσω οτι και η καρτα πρεπει να ειναι συμβατη (hdcp)

Τονίζω ότι η ταινία είναι στο δίσκο και όχι σε δισκάκι blu-ray άρα το anydvd δεν πρόκειται να δουλέψει(Μακάρι να δούλευε γιατί θα έλυνε και τα 2 προβλήματα(Ασυμβατότητας και hdcp)) γι' αυτήν την ταινία που είναι στο δίσκο.

Τονίζω ότι η ταινία είναι στο δίσκο και όχι σε δισκάκι blu-ray άρα το anydvd δεν πρόκειται να δουλέψει(Μακάρι να δούλευε γιατί θα έλυνε και τα 2 προβλήματα(Ασυμβατότητας και hdcp)) γι' αυτήν την ταινία που είναι στο δίσκο.

To anyDVD δουλεύει πάντα όταν "βλέπει" HDCP και εννοείται οτι δουλεύει και με virtual drives.

Εαν κι επιμενεις να μην διαβαζεις τα ηδη υπαρχοντα θεματα, θα σου πω αλλη μια φορα (μετα απο τον spcav), οτι εαν κανεις .iso τα αρχεια που εχεις στο δισκο σου και φορτωσεις ενα virtual drive, το συστημα θα δει ΔΙΣΚΟ BR και θα δουλεψει και το anydvd.......