Απλως ψάχνουμε κατι official βρε Δημήτρη (και από περιέργεια) - Ειδικά για το θέμα του DTS MA.
Οσο δε αφορά το downsampling (16/48 vs 24/48) δεν θεωρώ ότι το θέμα ειναι ξεκάθαρο.
λολ @ Ριφαντούλης
Αν προλάβει πάντως η Auzentech να βγάλει την κάρτα, μπορει να μην τα ζητήσω.
Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι λέω το εξής
"Έχω μια ταινία blu-ray στο σκληρό μου δίσκο αλλά κάθε φορά που δοκιμάζω να την δω με το εν λόγο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής μήνυμα."
Το anydvd βοηθάει αν η ταινία είναι σε δισκάκι όχι αν είναι στο δίσκο είναι λίγο άκυρη η λύση που μου λες.
Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια σου.
Κάνεις λάθος εάν η ταινία στο δίσκο σου έχει ακόμη το HDCP πάνω (δεν της το αφαίρεσαν με το Rip) χωρίς anyDVD ΔΕ θα παίξει.
Να προσθεσω οτι και η καρτα πρεπει να ειναι συμβατη (hdcp)
Τονίζω ότι η ταινία είναι στο δίσκο και όχι σε δισκάκι blu-ray άρα το anydvd δεν πρόκειται να δουλέψει(Μακάρι να δούλευε γιατί θα έλυνε και τα 2 προβλήματα(Ασυμβατότητας και hdcp)) γι' αυτήν την ταινία που είναι στο δίσκο.
Τονίζω ότι η ταινία είναι στο δίσκο και όχι σε δισκάκι blu-ray άρα το anydvd δεν πρόκειται να δουλέψει(Μακάρι να δούλευε γιατί θα έλυνε και τα 2 προβλήματα(Ασυμβατότητας και hdcp)) γι' αυτήν την ταινία που είναι στο δίσκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.