Αυτο ναι!Μου φάνηκε αστείο να πάνε τα γερόντια στο Αφγανιστάν…
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες η δευτερη σεζον ειναι τερμα unwatchable.
Βρε ηταν πολυ εγκυρες οι πληροφοριες.δεν αφηνεις τις εγκυρες αναλυσεις και να το δεις ?
Βγηκε σημερα στο Disney+![]()
Αυτό.Η πρώτη σεζόν μου άρεσε πολυ
Η δεύτερη για μενα είναι τραγικη
Την σταμάτησα στο 3-4 επεισοδιο
Εκτός αν φτιάχνει μετά
Δε χρειάζεται, το είδα εγώ. Αν έχει αϋπνίες ας το δει, μπορεί να βοηθήσει. Αλλιώς ας προτιμήσει κάτι άλλο. Π.χ. ένα απο τα βίντεο στο YouTube που πλένουν χαλιά.δεν αφηνεις τις εγκυρες αναλυσεις και να το δεις ?
Βγηκε σημερα στο Disney+![]()
Αν σου αρέσει ο Αγγελόπουλος.Είμαι στο 3ο και δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Μια χαρά είναι και όσο καλή όσο η πρώτη σαιζόν. Και τα γερόντια στο Αφγανιστάν δεν το παίζουν Ράμπο. Δεν έχει κάτι τρελό ή παράλογο.
Περιμένω την 3η σαιζόν, σαν τρελός. Πάμε για breaking bad χαρακτήρα, επικών διαστάσεων.
Το τελείωσα εχθές και δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τόσο αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον σκέτο αρνητικά.
Φυσικά και δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα. Όπως και αντίληψη του τι βλέπουν. Εσύ είδες ατέρμονες συζητήσεις, εγώ είδα ανάπτυξη ιστορίας και χαρακτήρα. Και μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, το ότι έχετε φαγωθεί με τους γέρους στο Αφγανιστάν, ενώ είναι στα 3 μόνο επεισόδια από τα 8.Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου αρεσε να βλεπεις δυο ηλικιωμενους στο Αφγανισταν
σε ατερμονες συζητησεις αλλα δεν το κανω θεμα. Ως γνωστον δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.