The Old Man [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 20.0%
  • Καλή

Votes: 7 35.0%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 5.0%

• Total voters
    20
Η πρώτη σεζόν μου άρεσε πολυ
Η δεύτερη για μενα είναι τραγικη
Την σταμάτησα στο 3-4 επεισοδιο
Εκτός αν φτιάχνει μετά

465859886_555875433863131_88843740900052600_n.jpg

Η πρώτη σεζόν μου άρεσε πολυ
Η δεύτερη για μενα είναι τραγικη
Την σταμάτησα στο 3-4 επεισοδιο
Εκτός αν φτιάχνει μετά
Αυτό.
Την αφήσαμε στο 2ο και βλέπουμε ό,τι άλλο έχουμε σε εκκρεμότητα (From S1-2-3 και Diplomat S2 προς το παρόν).

δεν αφηνεις τις εγκυρες αναλυσεις και να το δεις ?

Βγηκε σημερα στο Disney+ ;)
Δε χρειάζεται, το είδα εγώ. Αν έχει αϋπνίες ας το δει, μπορεί να βοηθήσει. Αλλιώς ας προτιμήσει κάτι άλλο. Π.χ. ένα απο τα βίντεο στο YouTube που πλένουν χαλιά.

Είμαι στο 3ο και δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Μια χαρά είναι και όσο καλή όσο η πρώτη σαιζόν. Και τα γερόντια στο Αφγανιστάν δεν το παίζουν Ράμπο. Δεν έχει κάτι τρελό ή παράλογο.

Είμαι στο 3ο και δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Μια χαρά είναι και όσο καλή όσο η πρώτη σαιζόν. Και τα γερόντια στο Αφγανιστάν δεν το παίζουν Ράμπο. Δεν έχει κάτι τρελό ή παράλογο.
Αν σου αρέσει ο Αγγελόπουλος.

Σοβαρά τώρα, μέχρι το 4ο-5ο επεισόδιο καλά είναι, μετά το χάος.

Στο τελος του πρωτου κυκλου φανηκε οτι η σειρα θα χασει στη συνεχεια το ενδιαφερον της.
Αναδειχθηκε δλδ μια φανερη σεναριακη αδυναμια και αμηχανια.

Το τελείωσα εχθές και δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τόσο αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον σκέτο αρνητικά. Η 2η σαιζόν αναπτύχτηκε τελείως διαφορετικά από την πρώτη, με καταπληκτικό σενάριο, ανατροπές, ίντριγκα και ανάπτυξη χαρακτήρων. Δεν έχει κλασσικές παπαριές, ο γέρος το παίζει κομάντο και τα σπάει όλα, ούτε μόνο σκηνές δράσεις. Εάν περιμένετε μπαμ και μπουμ, όχι δεν είναι για εσάς. Εάν θέλετε ένα πολιτικό θρίλερ, με σοβαρούς διαλόγους και σενάριο, είναι must. Ακόμα και οι σκηνές δράσεις, είναι απολαυστικές και όσο χρειάζεται.
Περιμένω την 3η σαιζόν, σαν τρελός. Πάμε για breaking bad χαρακτήρα, επικών διαστάσεων.

Το τελείωσα εχθές και δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τόσο αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον σκέτο αρνητικά.

Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου αρεσε να βλεπεις δυο ηλικιωμενους στο Αφγανισταν
σε ατερμονες συζητησεις αλλα δεν το κανω θεμα. Ως γνωστον δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα.

Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου αρεσε να βλεπεις δυο ηλικιωμενους στο Αφγανισταν
σε ατερμονες συζητησεις αλλα δεν το κανω θεμα. Ως γνωστον δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα.
Φυσικά και δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα. Όπως και αντίληψη του τι βλέπουν. Εσύ είδες ατέρμονες συζητήσεις, εγώ είδα ανάπτυξη ιστορίας και χαρακτήρα. Και μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, το ότι έχετε φαγωθεί με τους γέρους στο Αφγανιστάν, ενώ είναι στα 3 μόνο επεισόδια από τα 8.
Από εκεί και πέρα, ότι αρέσει στον καθένα, δεν υπάρχει πρόβλημα.