The Old Man [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 20.0%
  • Καλή

Votes: 7 35.0%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 5.0%

• Total voters
    20
το τελειωσα χθες βλεπεται μονορουφι με τοσο σφιχτο σεναριο.

Ο Μπριτζες εχει παραμεγαλωσει (διαολε 72 ετων ειναι και με πολυ ταλαιπωρια λογω υγειας προσφατα) αλλα ειναι αξιοπρεπης.

Εξαιρετικος ο John Lithgow στον ρολο του Χαρπερ και ακομα καλυτερη η Alia Shawkat στον ρολο που παιζει.

Περιεργο που εμεινε εκει η σειρα ελπιζω να ειναι συντομα ετοιμη η δευτερη σαιζον

• Like
Reactions: avpap
Πάρα πολύ καλή σειρά.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαιρετική σειρά, εξαιρετικός Τζέφ Μπρίτζες (τι άλλο) αλλά πιο απότομο κόψιμο σε σειρά δεν έχω δει. Σε σημείο να ψάχνω μήπως έχασα κάποιο επεισόδιο. Θέλω να πιστεύω θα υπάρξει 2η σεζόν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι, αλλα δεν θυμόμαστε τις λεπτομέρειες του πρώτου ... αντε να κάνεις ριφρές χωρίς χρόνο στις ζωές μας ... Τζεφ θεός, ενώ πάντα μου άρεσε ο Λίγκοου, ιδιαίτερα μετά εκείνη την καταπληκτική 3η (ή μήπως 4η) σεζόν στον Ντέξτερ, που έκανε τον κακό ...

• Like
Reactions: superfly
ναι, αλλα δεν θυμόμαστε τις λεπτομέρειες του πρώτου ... αντε να κάνεις ριφρές χωρίς χρόνο στις ζωές μας ... Τζεφ θεός, ενώ πάντα μου άρεσε ο Λίγκοου, ιδιαίτερα μετά εκείνη την καταπληκτική 3η (ή μήπως 4η) σεζόν στον Ντέξτερ, που έκανε τον κακό ...
Συμφωνώ σε όλα! (y) (Ο τριάδας, στην 4η νομίζω)

Καλοκαιράκι είναι λίγα επεισόδια γενικώς ώρα να δούμε ξανά και την πρώτη σαιζόν . Με τέτοιο ηθοποιό δεν παραπονιέμαι με μια μικρή ρεπετισιον

o παππους ειναι εγγυηση,, αλλα ας μου πει καποιος.... στο πρωτο επεισοδιο , ειχε καποιο νοημα να
σφυριξει να ερθουν τα σκυλια να τον σωσουνε αφου τον εδεσε ο αλλος και οχι πριν ?
γιατι αν δεν εξυπηρετει καεναν σκοπο στην εξελιξη του σεναριου το σταματαω εδω και του βαζω ενα ωραιοτατο 1/10 οσο καλο και να γινεται πιο κατω.....

ενταξυ... κανενα σκοπο δεν εξυπηρετει περα απο το να γεμισει την ωρα του επεισοδιου με αχρειαστες σκηνες παλης. τετοιες σκηνοθετικο-σεναριακες χαζομαρες που εφαρμοζουν για να γεμισουν το χρονο των επεισοδιων προσωικα με χαλανε αφανταστα. .... γιαυτο απο μενα Delete απο το πρωτο επεισοδιο.... Sory

Αν την δεις ξανά, κάνε μας μια μικρή επισκοπήση ... ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Old Man - Season 1 | RECAP​

Σε ενα καφε το εχεις ολο.

Σωραίος !!!!!

καλά, θυμόμουν μόνον τα βασικά ...

ωραίο ρικάπ ! έτοιμοι για την δεύτερη σεζόν ...

Αυτο δεν το δειχνει η cosmote; Θα το δειξουν απο την αρχη ενω τωρα τελειωνει ο πολυ καλος β' κυκλος;

που τελειώνει ;

το βλέπεις κάπου ; η πλατφόρμα της disney δεν το έχει ακόμη ...

edit : άκυρο το παραπάνω, κατάλαβα ... νόμιζα ότι δεν έχει βγει ούτε και Αμερική .. βγήκε, και υπάρχουν τα ντιτζιταλ ...

• Like
Reactions: lakiss51