The Old Man [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 20.0%
  • Καλή

Votes: 7 35.0%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 5.0%

• Total voters
    20
Το τελείωσα εχθές και δεν καταλαβαίνω καθόλου τα τόσο αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον σκέτο αρνητικά. Η 2η σαιζόν αναπτύχτηκε τελείως διαφορετικά από την πρώτη, με καταπληκτικό σενάριο, ανατροπές, ίντριγκα και ανάπτυξη χαρακτήρων. Δεν έχει κλασσικές παπαριές, ο γέρος το παίζει κομάντο και τα σπάει όλα, ούτε μόνο σκηνές δράσεις. Εάν περιμένετε μπαμ και μπουμ, όχι δεν είναι για εσάς. Εάν θέλετε ένα πολιτικό θρίλερ, με σοβαρούς διαλόγους και σενάριο, είναι must. Ακόμα και οι σκηνές δράσεις, είναι απολαυστικές και όσο χρειάζεται.
Περιμένω την 3η σαιζόν, σαν τρελός. Πάμε για breaking bad χαρακτήρα, επικών διαστάσεων.
Εγώ βαρέθηκα να ακούω τα υπαρξιακά και ηθικά διλήμματα χαρακτήρων που πέρασαν δεκαετίες δουλεύοντας για μυστικές υπηρεσίες, στρατό κλπ, και στα εβδομήνταφεύγα τους πλέον αναρωτιούνται "μα γιατί τα έκανα αυτά που έκανα, έπρεπε, δεν έπρεπε;" κάποια στιγμή περίμενα να δω τον Τσαγανέα από το "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" να βγαίνει και να λέει "Άνθρωποι, άνθρωποι! Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι!" Αλλά αν εσένα σου άρεσε, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Απλά δε θα πολυαναμένω να δω την 3η σεζόν.

• Love
Reactions: skysound
Εγώ βαρέθηκα να ακούω τα υπαρξιακά και ηθικά διλήμματα χαρακτήρων που πέρασαν δεκαετίες δουλεύοντας για μυστικές υπηρεσίες, στρατό κλπ, και στα εβδομήνταφεύγα τους πλέον αναρωτιούνται "μα γιατί τα έκανα αυτά που έκανα, έπρεπε, δεν έπρεπε;" κάποια στιγμή περίμενα να δω τον Τσαγανέα από το "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" να βγαίνει και να λέει "Άνθρωποι, άνθρωποι! Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι!" Αλλά αν εσένα σου άρεσε, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Απλά δε θα πολυαναμένω να δω την 3η σεζόν.
Κώστα, αυτό που λες δε παίζει πάντως. Κανένα ηθικό δίλημμα ή υπαρξιακό. Τους νοιάζει η κόρη τους (γιατί έτσι την θεωρούν και οι δύο) και κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Από την στιγμή που μιλάμε για την ηλικία που φτάσανε, και τις θυσίες που κάνανε, τι πιο λογικό?
Από εκεί και πέρα, 2 διαφορετικοί χαρακτήρες, μαλώνουν για το πως θα έπρεπε να έχουν γίνει τα πράγματα. Ακριβώς όπως κάνουμε και εμείς.
Μια ερώτηση μόνο. Την είδες μέχρι τέλους?

Κώστα, αυτό που λες δε παίζει πάντως. Κανένα ηθικό δίλημμα ή υπαρξιακό. Τους νοιάζει η κόρη τους (γιατί έτσι την θεωρούν και οι δύο) και κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Από την στιγμή που μιλάμε για την ηλικία που φτάσανε, και τις θυσίες που κάνανε, τι πιο λογικό?
Από εκεί και πέρα, 2 διαφορετικοί χαρακτήρες, μαλώνουν για το πως θα έπρεπε να έχουν γίνει τα πράγματα. Ακριβώς όπως κάνουμε και εμείς.
Μια ερώτηση μόνο. Την είδες μέχρι τέλους?
Ναι, την είδα. Για κάποιο λόγο στο τέλος ένιωσα ανακούφιση που τελείωσε.

Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου αρεσε να βλεπεις δυο ηλικιωμενους στο Αφγανισταν
σε ατερμονες συζητησεις αλλα δεν το κανω θεμα. Ως γνωστον δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα.
Δεν πηγαν για ...τουρισμο, αλλα με αποστολη απελευθερωσης της "κορης" (για τα εισαγωγικα θα καταλαβεις ΑΝ το δεις ολοκληρο), αλλα και για κατι... αλλο. Ο 3ος κυκλος ειναι εξαιρετικά ενδιαφερων!

Το τελειωσα μολις σημερα.

Την πρωτη φορα εβαλα να δω ενα επεισοδιο και ειδα 5 μαζεμενα τοσο πολυ.......μου αρεσε.

Μιλαμε για ρεσιταλ ερμηνειας απο τους δυο γηραιους παιχτες της υποθεσης .

Σαν καλοστημενο θεατρικο ηταν η πλοκη ετσι οπως την αφηγηθηκαν.

Το τελειωσα μολις σημερα.

Την πρωτη φορα εβαλα να δω ενα επεισοδιο και ειδα 5 μαζεμενα τοσο πολυ.......μου αρεσε.

Μιλαμε για ρεσιταλ ερμηνειας απο τους δυο γηραιους παιχτες της υποθεσης .

Σαν καλοστημενο θεατρικο ηταν η πλοκη ετσι οπως την αφηγηθηκαν.
Σαν το Sleuth με τον Michael Caine, που το έκανε μάλιστα και remake με τον Jude Law.

Ω, στενάχωρο μπορώ να πω. Μου είχε αρέσει αρκετά η ιστορία και είναι και εκνευρστικό, τουλάχιστον για εμένα, να μένει με τόσο αόριστο τέλος. Όλα λέω να τις αφήνω να τελειώνουν και μετά να τις ξεκινάω άλλα.......

Είναι πολύ εκνευριστικο ν αφήνουν μισοτελειωμενες σειρές.
Ένας λόγος που έχω ακυρώσει όλες τις συνδρομές...κανονικά είναι απάτη αυτό που κάνουν.
Εφόσον θέλουν να έχουν συνδρομητική τηλεόραση , δεν έπρεπε να γίνεται αυτό...αλλιώς τι νόημα έχουν οι συνδρομές;