The Ortofon 2m Black

Αρχηγέ εάν μπορώ να βοηθήσω την συζήτηση, εγώ διαθέτω επίσης ear με αλλαγμένους πυκνωτές από ήδη τον exclusive audio (εδώ θέλω την γνώση σου τι να βάλω πλέον καθόσον τους έχω μια πενταετία συν) και τελεφούνκεν ματσαρισμένες του 1956 (όνειρο) Λοιπόν στο παλαιότερο πικαπάκι μου Project rpm 9.1x με όλα τα παραφερνάλια, το τελευταίο τροφοδοτικό, βάση της project κοκ όταν άκουγα (rock ψυεδέλεια Προοδευτικό jazz λίγο μέταλ κοκ) με την grado των 1300ευρω καελαηδούσε. Όταν βαρέθηκα ιμάντες αγόρασα ένα τεκνίκς και του έχωσα βραχίονα της origin live περί τις 500 λιρούλες με την γκράντο νιετ. Τουναντίον με μία blue μάλιστα ;ortofon που την αγορασα μεταχειρισμένη 100 ευρουδάκια και καλλίτερα παίζει το σύστημα και ακούω δίσκους χωρίς να αρχιζω πλην μπουγάδες να μετρώ τα ευρώ από κάθε ακρόαση κοκ

Αρχηγέ εάν μπορώ να βοηθήσω την συζήτηση, εγώ διαθέτω επίσης ear με αλλαγμένους πυκνωτές από ήδη τον exclusive audio (εδώ θέλω την γνώση σου τι να βάλω πλέον καθόσον τους έχω μια πενταετία συν) και τελεφούνκεν ματσαρισμένες του 1956 (όνειρο) Λοιπόν στο παλαιότερο πικαπάκι μου Project rpm 9.1x με όλα τα παραφερνάλια, το τελευταίο τροφοδοτικό, βάση της project κοκ όταν άκουγα (rock ψυεδέλεια Προοδευτικό jazz λίγο μέταλ κοκ) με την grado των 1300ευρω καελαηδούσε. Όταν βαρέθηκα ιμάντες αγόρασα ένα τεκνίκς και του έχωσα βραχίονα της origin live περί τις 500 λιρούλες με την γκράντο νιετ. Τουναντίον με μία blue μάλιστα ;ortofon που την αγορασα μεταχειρισμένη 100 ευρουδάκια και καλλίτερα παίζει το σύστημα και ακούω δίσκους χωρίς να αρχιζω πλην μπουγάδες να μετρώ τα ευρώ από κάθε ακρόαση κοκ

Για τη μουσικη που ακους το νεο συστημα πλατω βραχιονα ειναι ιδανικότερο..
Και γω project ειχα και μπορεσα να ακουσω αυτη τη μουσικη μολις το δωσα και πηρα garrard 401 ..
Αυτη βεβαια ειναι η εμπειρία μου

Για τη μουσικη που ακους το νεο συστημα πλατω βραχιονα ειναι ιδανικότερο..
Και γω project ειχα και μπορεσα να ακουσω αυτη τη μουσικη μολις το δωσα και πηρα garrard 401 ..
Αυτη βεβαια ειναι η εμπειρία μου

Ποιο project είχες? για πες γιατί η προσέγγιση που κάνεις σχετικά με τα είδη μουσικής μ' ενδιαφέρει, επειδή έχω κι εγώ project πλατό-βραχίονα.

Ποιο project είχες? για πες γιατί η προσέγγιση που κάνεις σχετικά με τα είδη μουσικής μ' ενδιαφέρει, επειδή έχω κι εγώ project πλατό-βραχίονα.

Θυμαμαι απο παλιοτερη συζητηση οτι ειχαμε παρομοιας φιλοσοφιας μηχανηματα :εμενα project xperience kai ortofon kontrapunkt a.
Για να μην ειμαστε οφφτοπικ θα σου στειλω ενα πμ το βραδακι για να σου πω τις αλλαγες.

Φιλε δεν ξερω αν ειναι η κριση αλλα ακριβως ετσι το βλεπω κι εγω.
Ποτενσιομετρο αν σε περνει καταργησετο οπως λεει ο DrPan η βαλε Alps, τα πισω βυζματα χαλανε αρκετα τον ηχο.
Βελτιωσεις που μπορουμε να κανουμε και παρεα με καφε και ακροασεις.

Last edited:
Nα σας ευχαριστησω ολους πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας
Το σωμα Α&R P77 ειναι στο δρομο με 48 λιριτσες απο ebay καθως και η jico sas stilus1 με 109 δολαριακια απο το επισημο site
Συνολο 155 ευρω κατα πολυ μικροτερο απο καινουργια οrtofon black
Θα ενημερωσω οταν φτασουν για το πως παιζουν σε συγκριση με τη Zyx.

Για ναμαι ειλικρινης πιστευα οτι πρωτα θα εκανες μια συγκριση μεταξυ των δυο και μετα να πουλησεις αν αποφασιζες την ΖΥΧ

Για ναμαι ειλικρινης πιστευα οτι πρωτα θα εκανες μια συγκριση μεταξυ των δυο και μετα να πουλησεις αν αποφασιζες την ΖΥΧ

Η συγκριση ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ απλα αν αποφασισω να την δωσω να ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει ο ανθρωπος

Σημερα ηρθε το σωμα Α&R P77 ''γενητρια", απο αγγλια. Βλεπω μονο μια τρυπα μπροστα σε σχημα ρομβου. Ειναι ευκολη διαδικασία η τοποθετηση της βελόνας.(δεν το εχω ξανακανει)
Αν και ακομα δεν εχει καν ξεκινησει απο την Ιαπωνία το ταξιδι η βελονα εχω λιγο ανχος.

Ειναι εύκολο, και αν δεν ειναι σίγουρος ολο και κάποιος θα βοηθήσει :coool:

Σημερα ηρθε το σωμα Α&R P77 ''γενητρια", απο αγγλια. Βλεπω μονο μια τρυπα μπροστα σε σχημα ρομβου. Ειναι ευκολη διαδικασία η τοποθετηση της βελόνας.(δεν το εχω ξανακανει)
Αν και ακομα δεν εχει καν ξεκινησει απο την Ιαπωνία το ταξιδι η βελονα εχω λιγο ανχος.

Κοιτα, αν οταν ελθει η βελονα και εχεις ενα μακρυ πραγματακι και μια τρυπα και δεν τα καταφερεις, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ παραυτα :flipout:

Ειναι εύκολο, και αν δεν ειναι σίγουρος ολο και κάποιος θα βοηθήσει :coool:
Για χαρα Παναγιωτη το εχεις κανει? Απλα σπρωχνεις τη βελονα μεσα και κουμπωνει η εχει καποια αλλη διαδικασια?

Ναι, δεν ειναι κατι. Στις περισσότερες ΜΜ η κινηση ειναι ελαφρώς διαγώνια "συρταρωτα" και η δικια σου δεν εχει διαφορα. Θα πρεπει να μπει κάπως σφιχτα αλλα οχι δύσκολα.

Μολις πάρεις την βελόνα στα χερια σου θα το καταλαβεις απο μονος σου πως παει. Αν για κάποιο λογο δεν εισαι σίγουρος περνα απο εδω, τον δρομο τον ξερεις.

Για χαρα Παναγιωτη το εχεις κανει? Απλα σπρωχνεις τη βελονα μεσα και κουμπωνει η εχει καποια αλλη διαδικασια?

Ετσι απλα :a0210:
Μην αγχωνεσαι. Απλα οταν θα την ρυθμιζες στον βραχιονα προσπαθησε να γινει οσο γινεται καλυτερα διοτι η SAS ειναι απαιτητικη.Μετα δωσε της λιγες ωρες να στρωσει και ολα θα ειναι μια χαρα.

Υ.Γ
Τωρα ειδα οτι απευθυνοσουν στον "αλλο" Παναγιωτη , αλλα ουτως η αλλως συμφωνω :a0210:

Last edited:
Γνωστός του χωρου (Πανο Dr ξερεις ποιος Πανο εσυ οχι) με πετυχε σημερα και του ειπα για την κεφαλή και τη βελονα. Mου εβαλε τις φωνές. Αρχικά γελασε οταν του ειπα οτι συμφωνα με τις κουβεντες μας μπορει αυτο το συνολο να σταθει διπλα στη zyx και μετα μου ανοιξε το θέμα αναρτησης της κεφαλης.
Μετα απο αυτη τη συναντηση ξεκινησε το ανχος

Last edited: