The Predator [2018]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    20
Απάντηση: Re: The Predator

Θα υπαρξει τελικα και αλλο εργο και αν ναι ποτε βγαινει?
Ισως ο Blue μας διαφωτίσει εδώ (πέρα από αυτό δεν βρίσκω κατι https://www.imdb.com/title/tt6980596/?ref_=nm_flmg_dr_3)

Mην γαιδουροδενετε για 2019 .... -bye-

Re: The Predator

Ολοι ξερουμε οτι μεχρι τον Δεκεμβριο θα εχει πεσει το πρωτο trailer και max μεχρι τελη Ιουνιου θα παίζεται στο σινεμά.....κλασσικά πράγματα.

Βάζω και στοίχημα αν θες.

Ολοι ξερουμε οτι μεχρι τον Δεκεμβριο θα εχει πεσει το πρωτο trailer και max μεχρι τελη Ιουνιου θα παίζεται στο σινεμά.....κλασσικά πράγματα.

Βάζω και στοίχημα αν θες.
Του 2022 φανταζομαι εννοεις...
Εκανε 6 χρονια να βγαλει το covenant μετα τον προμηθέα. Βεβαια ετρεχαν και αλλα project ( blade runner) αλλα γερασε, που να τα προλαβει ολα. Φοβαμαι μην τον χασουμε πριν βγαλει την επομενη ταινια...

Απάντηση: The Predator

Ναι .....

VENTURA.jpg

Ο καιρος περναει (απο τα 50 και μετα, σχεδον καλπαζει, πεταει υπερηχητικα :nounder:)
Εχρισε και κυβερνητης της Μινεσσοτα, για καποιο διαστημα. Η καριερα του ως πολιτικος
πηγε λιγο καλυτερα (απο την καριερα του ως ηθοποιος).

Το 2015, μεχρι και για Vice President πηγαινε (λεμε τωρα ....)

90

O Mr Painless .... o Sexual Turannosaurus ! :laugh: .... ωχ παναζια μ, απο τι γλιτωσαμε :flipout:

Last edited:

....και το Predator εχω να το δω καιρό.

Για ξαναδείτε το Covenant μια ακόμη φορά με φρέσκα ματιά. Είναι πολύ κάλο. (πλην της cheesy σκηνής με την φλογέρα) Θυμάμαι και όταν το χα δει πρώτη φορά είχα γράψει κάτι θετικό στο νήμα αλλά δεν το βρίσκω....κλασσικά).

Galen μη με μαλώσεις....βασικά πρέπει να φέρουμε τον auteur σε αυτό το νήμα να βγάλει σπυριά.....σαν Vegan μέσα σε BBQ joint :flipout:

Θα υπαρξει τελικα και αλλο εργο και αν ναι ποτε βγαινει? Ισως ο Blue μας διαφωτίσει εδώ (πέρα από αυτό δεν βρίσκω κατι https://www.imdb.com/title/tt6980596/?ref_=nm_flmg_dr_3)

Σωπα βρε που θα σε μαλωσω κιολας.:ernaehrung004:
Ισα-ισα που συμπασχω μαζι σου.
Αυτο που εκανες, να καθισεις να ξαναδεις το κοβεναντ σε κανει να φανταζεις τουλαχιστον ηρωας στα ματια μου.:grinning-smiley-043
Εγω παλι, αν ηθελα να πετυχω το ιδιο αποτελεσμα, θα χρησιμοποιουσα αλλες μεθοδους
λιγοτερο επιπονες

Re: Απάντηση: Re: The Predator

Του 2022 φανταζομαι εννοεις...
Εκανε 6 χρονια να βγαλει το covenant μετα τον προμηθέα. Βεβαια ετρεχαν και αλλα project ( blade runner) αλλα γερασε, που να τα προλαβει ολα. Φοβαμαι μην τον χασουμε πριν βγαλει την επομενη ταινια...

Φαε τη γλωσσα σου...

Re: Απάντηση: The Predator

Καποιοι εδω μεσα :flute: ....
μαλλον εχουν βγαλει σπυρια που το Ex Machina δεν σηκουελιαζεται :laugh:

Ειλικρινα τους ευχομαστε .... σπονσορα. -bye- Πολυ ωραιο εργακι !

:flipout: :flipout: :flipout: :a0210:

Re: Απάντηση: Re: The Predator

Σωπα βρε που θα σε μαλωσω κιολας.:ernaehrung004:
Ισα-ισα που συμπασχω μαζι σου.
Αυτο που εκανες, να καθισεις να ξαναδεις το κοβεναντ σε κανει να φανταζεις τουλαχιστον ηρωας στα ματια μου.:grinning-smiley-043
Εγω παλι, αν ηθελα να πετυχω το ιδιο αποτελεσμα, θα χρησιμοποιουσα αλλες μεθοδους
λιγοτερο επιπονες

Κλαιω!

Re: The Predator

Παντως επειδη ακριβως γερασε ο Σκοτ.....για αυτο πιστευω οτι θα βγει στα κοντα. Μην μας παθει τιποτα και μας καταστρέψει το saga κανενας αλλος....γκου....γκουχ ξερετε ποιπν φοβάμαι.

Απάντηση: The Predator

O JJ Abrams ? ... :blink:

Να σου καει ο Intenso :angry: ... γκαντεμοσαυρε :furious3:

Bλεπεις τι βασταω στο χερι .... σου ρχομαι :angry: .... κρυψου !

a92cca4b198d745bafe552b31a8513ca.gif

Last edited:

Παντως επειδη ακριβως γερασε ο Σκοτ.....για αυτο πιστευω οτι θα βγει στα κοντα. Μην μας παθει τιποτα και μας καταστρέψει το saga κανενας αλλος....γκου....γκουχ ξερετε ποιπν φοβάμαι.

Τον Λουκας?
:flipout: