The Prestige

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    91
18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
8qNI1E7jprDtCVoWKhXFagrP6ox.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Πρωταγωνιστούν: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson, Michael Caine και ο David Bowie.

Διάρκεια: 125' λεπτά

Imdb

Μια καλοστημένη στιλάτη ταινία από τον σκηνοθέτη του Memento που εμένα προσωπικά μ ενθουσίασε.

"Υπάρχει κάποιο μυστικό για το οποίο θα σκοτώνατε; Σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ ο Χιου Τζάκμαν και ο Κρίστιαν Μπέιλ υποδύονται δύο
μάγους που προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο. Η προσπάθειά τους αυτή όμως τους οδηγεί σε σκοτεινά κι επικίνδυνα τεχνάσματα...
Η Σκάρλετ Γιόχανσον πρωταγωνιστεί ως η βοηθός τους επί σκηνής, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην έχθρα των δύο μάγων. "

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Re: THE PRESTIGE

Απιστευτη ταινια. Μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι καλυτερη ταινια δεν εχω δει. 10/10 απο μενα:music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: THE PRESTIGE

για μενα ειναι μια απο 2-3 καλυτερες ταινιες του '06. ισως η καλυτερη:aktion033:

*** Προσοχή: Ενδεχόμενα spoilers! ***

Το περίμενα πως και πως αυτό το DVD. Από τότε που το είδα στο σινεμά προσπαθώ να "αποδείξω" ότι η ταινία δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, παρά ένα τρικ που ο μας παίζει ο σκηνοθέτης, ακριβώς σύμφωνα με τη μεθοδολογία που εξηγεί! Ανυπομονώ να το ξεκοκκαλίσω!

Ταινιάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Σίγουρα μία από τις καλύτερες του 2006.
:grinning-smiley-043

Πραγματικα ταινιαρα! Σιγουρα στις 2-3 καλυτερες της χρονιας!

Το ειδα στον σινεμα & μου αρεσε αρκετα.
Καλες ερμηνειες απο ολο το καστ,καλη σκηνοθεσια & σεναριο.
Εκπληξη για μενα ο μεγαλος D.Bowie (φυσιογνωμια) & ομορφη
οπως παντα η Σκαρλετ.
Παρολα αυτα δεν το εχω στις 2-3 καλυτερες για τα γουστα μου
που ειδα εφετος, ισως η μεγαλη διαρκεια της καπου να με κουρασε.
Ειναι ομως & αυτη μια απο τις καλες ταινιες που βγηκαν
μεσα στην χρονια & βεβαια συστηνεται.

Βασικα στην ταινια με ενθουσιασε το σεναριο, η ατμοσφαιρα και η μουσικη...

Λοιπον,βλεποντας την μου αρεσε και εμενα η ταινια.
Οι λογοι?
Γιατι το σεναριο ηταν μακρυα απο τις κοινοτυπιες ,γιατι ειχε πολλα γνωστα ονοματα στο cast ,
ηταν πλουσια παραγωγη,ωραια σκηνοθεσια και πεφτοντας τα credits
ενιωσα ωραια γιατι ειχα διασκεδασει.
Απο τις ταινιες που μπορει να μην προαγουν την τεχνη του κινηματογραφου ,
υπεθυμιζουν ομως οτι ο κινηματογραφος ειναι δεν παυει να ειναι διασκεδαση ,
χωρις να υποτιμα τον θεατη και χωρις να στηριζεται ΜΟΝΟ στο marketing.
(κατι που συμβαινει τα τελευταια χρονια ).

Εγώ θα έλεγα, αρκετά καλή ταινία αλλά περίμενα περισσότερα. Σε καμία περίπτωση δέν ήταν το αριστούργημα. Πάντα βέβαια κατα τη γνώμη μου. ψήφισα καλή.

Υπέροχη ταινία.

Αιφνιδιάστικα !
Σίγουρα μέσα στις τρείς που μου έκαναν τόση εντύπωση και με καθήλωσαν απ την αρχή ως το τέλος .

Και οταν την ξαναβλέπεις ,παρατηρείς τις "λεπτομέρειες" που κάνουν την έκπληξη στο τέλος.

Ιδιοφυές και υπέροχο το σενάριο, εξαιρετική η απόδοση της ανθρώπινης εμμονής,μισαλλοδοξίας και ματαιοδοξίας,καταπληκτική η αφηγηματική και έντονη σκηνοθεσία του Νόλαν.Ο Μπέιλ και ο Τζάκμαν αποδίδουν άριστα τους "μανιασμένους" χαρακτήρες τους ενώ ατυχής και "λίγη" η Γιόχανσον ενώ επιβλητικός φαντάζει ο Bowie σε μια άριστη εμφάνιση .Σασπένς και τρόμος ενίοτε (αλλά καλυμμένος) δημιουργούν μια ταινία έκπληξη.

Ναι ,απ τις λίγες που με ενθουσίασαν της φετινής σαιζόν.!

Last edited:

Για να ακούσω σχόλια και για την εικόνα,please...

Εγώ και η παρέα μου διαπιστώσαμε ένα edge enhancement πολύ έντονο και στιγμές στιγμές ενοχλητικό,αλλά όχι πάντα..

Εσείς τι γνώμη έχετε για την εικόνα?

Ο ήχος επίσης ήταν σε χαμηλή σχετικά στάθμη (διάλογοι) σε σχέση με άλλες ταινίες..

Περιμένω τα σχόλιά σας διότι και αυτά μετράμε σε ένα dvd..-bye-

Once you go HD you never go back...

I know,I know but there are not yet for rental and my english also not that perfect.Plus they speak in terms which is not easy for everyone to understand..

Anyhow,I'm with you !:operator: -bye- :flipout: :flipout:

P.S. By the way,where did you find it on Blu-ray ? So far I know it is not yet released in Europe ..:grandpa: :argue:

Last edited: