The Sandman [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 19.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 42.9%
  • Καλή

Votes: 7 33.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 4.8%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    21
Sandman-2.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

- Τα δώσανε όλα !!! (y)(y)

- Το επίπεδο ξεπέρασε πολλές ταινίες!

Αγγλικό :

Last edited:
Κατ' αρχάς να διαβάσουμε και την περιγραφή για να πάρουμε μία ιδέα για την ιστορία! :cool:

“Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε.
Ένα μέρος που το λένε “Dreaming”, όπου ο Sandman, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας.

Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και κρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων
όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα.

Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους,
για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς,
και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή.

Βασισμένο στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC του Neil Gaiman, το THE SANDMAN αποτελεί ένα πλούσιο,
βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου.”

Οι φανς που είδανε το Trailer είναι πολύ ενθουσιασμένοι !! (y)

Πιο τρελό από το Preacher σίγουρα δεν είναι !! :p
οπότε γουστάρω φουλ!

poster-de-the-sandman-2.jpg

Το όλο στυλ κάπου μου θύμισε και Matrix..
και μάλλον θα νιώσουμε όπως όταν είδαμε 1η φορά το Matrix! :cool:

Το όλο στυλ κάπου μου θύμισε και Matrix..
και μάλλον θα νιώσουμε όπως όταν είδαμε 1η φορά το Matrix! :cool:

αυτα δεν γινονται .......

Ενα ηταν το Matrix και τελος. Ασε που ηταν και scifi αυτο μοιαζει πιο πολυ με το the Cell

Ως προς το στυλ και την αισθητική εννοώ..

Το είχα δει και το The Cell..
ενδιαφέρουσα προσπάθεια όταν βγήκε!
Τότε ψάχναμε μία - μία για κάποιες τέτοιες προχωρημένες ταινίες! :cool:

Περισσότερο στο Matrix πιστεύω φέρνει αυτό εδώ, οπτικά..

Last edited:
Εμενα γιατι μου φαινεται οτι θα ειναι πατατα ; Μια απο αυτες τις ευκαιριακες αρπαχτες που εκμεταλευονται την αδυναμια του κοινου για ψευδο-παρανορμαλ βασιζομενα σε καποιους αχταρμαδες απο αρχαιες κουλτουρες βλεπε κυριως την Ελληνικη ( Υπνος και θανατος τα δυο προσωπεια το ενα απο ελεφαντοστουν το αλλο απο κοκκαλο, μορφεας, Αδης και βεβαι η Χριστιανικη προεκταση αυτων Εωσφορος και ετσι...

Δεν ξερω αν θα το δω εχω χασει τον χρονο μου με πολλες τετοιες αμερικανικες βλακειες... οταν λεω "αμερικανικες" εννοω αυτον τον τροππ παραγωγης που πανε να κανουν ενα γκλουμπιμπουλγκα ( ενα ανουσιο ανακατεμα ) απο διαφορες μυθολογιες για να δημιουργησουν ταχα μυστηριο... και που τελικα απεχει παρασεγγες απο το αληθινο μυστηριο και την ολη ουσια των πραγματων.

Οταν το δω ( ενα δυο επισοδεια θα αρκεσουν) θα σας πω αν επεσα μεσα στη προβλεψη μου μεσω ... feeling.

Κατ' αρχάς είναι σειρά που βασιζεται σε comic..

Η μία περίπτωση είναι να έχεις διαβάσει το comic για να δεις εάν σου αρέσει ή όχι..

Μακάρι να μην κάνουνε την ίδια πατάτα με το American Gods.
Θυμάμαι να διαβάζω το Sandman όταν πρωτοπήγα Αγγλία το 1992. Είχα πάθει πραγματικά σοκ από την ιστορία και τα σκίτσα. Με καυστικούς χαρακτήρες, που σε μερικούς τουλάχιστον, βλέπω να έχουν πάρει αξιόλογους ηθοποιούς.

Εγώ δεν το έχω διαβάσει αλλά γενικά μου αρέσουν πολύ αυτές οι μεταφορές σε σειρές..
Το American Gods που λέει και ο φίλος παραπάνω αν και είχε πολλά στοιχεία που μου άρεσαν το πως το παρουσίασαν τελικά δεν μου άρεσε..
Το Preacher αντίθετα μου άρεσε..

Εδώ από όσα έχω δει, αλλά και από το cast έχω πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις, και το ίδιο βλέπω και πολλοί φανς που το είδανε..
Από άποψη ιστορίας μπορώ να δεχτώ αρκετά τρελά, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.. :cool:

Στο Preacher π.χ εμφανίζεται μέχρι και ο Χίτλερ!! 😂

Μένει να το δούμε τι θα γίνει εδώ τώρα, αλλά γενικά οι χαρακτήρες που βλέπω έχουν σχέση μεταξύ τους,
και δείχνουν να ταιριάζουν!

Και βέβαια είναι και το θέμα της όλης παραγωγής!

Netflix's The Sandman: Exclusive "Lucifer" Clip (2022) Tom Sturridge, Gwendoline Christie

Εντάξει.. και μόνο για τα σκηνικά πρέπει να το δεις αυτό !! :cool:
Οι άνθρωποι είχαν τον χρόνο να ρίξουν πολύ δουλειά !!

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος όπως όταν είδα 1η φορά το Matrix !! :love:

Netflix's The Sandman - Exclusive "Death" Clip (2022) Tom Sturridge, Kirby Howell-Baptiste

Last edited:
Εξαιρετική και η σκηνή στο 2ο κλιπ! (y)
οι αντιδράσεις των φαν είναι πολύ καλές, και για την σκηνή και για το Casting!

Μου αρέσει και μένα αυτή η προσέγγιση εδώ!
O Neil Gaiman εξηγεί!

Θυμήθηκα και το

- Το βασικότερο βέβαια για μένα είναι ότι "δέθηκα" πολύ καλά με την παρουσία του Tom ως Dream! (y)
Μου αρέσει το στυλ του και το πως παίζει τον χαρακτήρα του!

Neil Gaiman and Tom Sturridge On What to Expect For 'The Sandman' | Entertainment Weekly

Last edited:
Εμενα γιατι μου φαινεται οτι θα ειναι πατατα ; Μια απο αυτες τις ευκαιριακες αρπαχτες που εκμεταλευονται την αδυναμια του κοινου για ψευδο-παρανορμαλ βασιζομενα σε καποιους αχταρμαδες απο αρχαιες κουλτουρες βλεπε κυριως την Ελληνικη ( Υπνος και θανατος τα δυο προσωπεια το ενα απο ελεφαντοστουν το αλλο απο κοκκαλο, μορφεας, Αδης και βεβαι η Χριστιανικη προεκταση αυτων Εωσφορος και ετσι...

Δεν ξερω αν θα το δω εχω χασει τον χρονο μου με πολλες τετοιες αμερικανικες βλακειες... οταν λεω "αμερικανικες" εννοω αυτον τον τροππ παραγωγης που πανε να κανουν ενα γκλουμπιμπουλγκα ( ενα ανουσιο ανακατεμα ) απο διαφορες μυθολογιες για να δημιουργησουν ταχα μυστηριο... και που τελικα απεχει παρασεγγες απο το αληθινο μυστηριο και την ολη ουσια των πραγματων.

Οταν το δω ( ενα δυο επισοδεια θα αρκεσουν) θα σας πω αν επεσα μεσα στη προβλεψη μου μεσω ... feeling.
Το κόμικ από το οποίο προέρχεται είναι επικό, ένα από τα καλύτερα έργα φαντασίας όλων των εποχών. Ελπίζω το σήριαλ να το φτάνει κατά 50%, τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Επίσης ελπίζω να μην το κάνουν σαν τα μούτρα τους όπως το American Gods.

Ένα άρθρο για την προσαρμογή που έκανε o Gaiman..

Και ένα για την Gwendoline Christie η οποία πήρε κατ' ευθείαν τον ρόλο της ως Lucifer..

Και..
Neil Gaiman Breaks Down Netflix's 'The Sandman' Official Trailer | Vanity Fair

- Οι φανς ζητάνε όλα τα επεισόδια με σχολιασμό από τον Neil !! :cool:

The Endless - Τα 7 αδέρφια..

(από το μεγαλύτερο προς το νεότερο..)

- Destiny (Δεν αναφέρεται στο IMDB για την σειρά)

- Death (Εμφανίζεται στην σειρά)

- Dream (Εμφανίζεται στην σειρά)

- Destruction (Δεν αναφέρεται στο IMDB για την σειρά)

- Desire (Εμφανίζεται στην σειρά)

- Despair (Εμφανίζεται στην σειρά)

- Delirium (Δεν αναφέρεται στο IMDB για την σειρά)

Episode 1 - Sleep of the Just - 9/10

Εισαγωγικό το επεισόδιο, αλλά προχωράει γρήγορα την ιστορία, για τους ανυπόμονους! :cool:
Εγώ θα έβλεπα άνετα και μεγαλύτερη ανάπτυξη..

Η παραγωγή όπως φαινόταν κορυφαία.. προσεγμένη και στην μικρότερη λεπτομέρεια!

Από τους χρόνους που είδα και στα επόμενα θα ήθελα μεγαλύτερα επεισόδια πάντως, στην μία ώρα..
σαν το The Witcher..
για να μην πω σα το Stranger Things.. 😂

9.4 στο Imdb για αρχή!

Άλλη μια που δεν έχουν όρια μπορεί να την κόψουν γιατί δεν κάνουν όπως την Κορέα 1:13 λεπτά δεκαέξι επεισόδια η 24 να μην αρχίσουμε σειρές που δεν τελειώνουν ποτέ .ελπίζω να έχει μεγάλη επιτυχία για να δούμε και το τέλος

Episode 2 - Imperfect Hosts - 9/10

Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο, αν και θα το ήθελα πιο μεγάλο!

Γνωρίσαμε τους Abel & Cain, τις 3 μοίρες και την Lucienne..
Ενδιαφέρουσα και η εξέλιξη της Ethel Cripps με τον γιό της..

Από την μία μου αρέσει που προχωράνε γρήγορα τα γεγονότα..
αλλά θα ήθελα να δω και άλλες σκηνές με όλους αυτούς τους χαρακτήρες! :cool: