Νέο Trailer Από Το "The Sandman" - Cinemode.gr
Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Sandman", την τηλεοπτική μεταφορά του comic που έγραψε ο του Neil Gaiman.
www.cinemode.gr
Μακάρι να μην κάνουνε την ίδια πατάτα με το American Gods.
Θυμάμαι να διαβάζω το Sandman όταν πρωτοπήγα Αγγλία το 1992. Είχα πάθει πραγματικά σοκ από την ιστορία και τα σκίτσα. Με καυστικούς χαρακτήρες, που σε μερικούς τουλάχιστον, βλέπω να έχουν πάρει αξιόλογους ηθοποιούς.
Το κόμικ από το οποίο προέρχεται είναι επικό, ένα από τα καλύτερα έργα φαντασίας όλων των εποχών. Ελπίζω το σήριαλ να το φτάνει κατά 50%, τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Επίσης ελπίζω να μην το κάνουν σαν τα μούτρα τους όπως το American Gods.Εμενα γιατι μου φαινεται οτι θα ειναι πατατα ; Μια απο αυτες τις ευκαιριακες αρπαχτες που εκμεταλευονται την αδυναμια του κοινου για ψευδο-παρανορμαλ βασιζομενα σε καποιους αχταρμαδες απο αρχαιες κουλτουρες βλεπε κυριως την Ελληνικη ( Υπνος και θανατος τα δυο προσωπεια το ενα απο ελεφαντοστουν το αλλο απο κοκκαλο, μορφεας, Αδης και βεβαι η Χριστιανικη προεκταση αυτων Εωσφορος και ετσι...
Δεν ξερω αν θα το δω εχω χασει τον χρονο μου με πολλες τετοιες αμερικανικες βλακειες... οταν λεω "αμερικανικες" εννοω αυτον τον τροππ παραγωγης που πανε να κανουν ενα γκλουμπιμπουλγκα ( ενα ανουσιο ανακατεμα ) απο διαφορες μυθολογιες για να δημιουργησουν ταχα μυστηριο... και που τελικα απεχει παρασεγγες απο το αληθινο μυστηριο και την ολη ουσια των πραγματων.
Οταν το δω ( ενα δυο επισοδεια θα αρκεσουν) θα σας πω αν επεσα μεσα στη προβλεψη μου μεσω ... feeling.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.