Lucas Stephanides - Anakrousis
AVClub Addicted Member
- 16 March 2007
- 2,118
Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.
Πιστική για το ένα ή το άλλο έσο είναι μόνο η σύγκριση όπως την έχω χιλιοειπεί.
Όλα τα μέσα φτιαγμένα από την ίδια πηγή από τον ίδιο άνθρωπο ταυτόχρονα. Σε αυτό πρόσθεσε εσύ και το ίδιο υλικό σε hd download. Τότε θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Λ.Σ.
Δεν μας λες ανα έκανες ´σύγκριση με βινύλιο το ίδιο υλικό που λέχει παραχθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και για τα δύο, τρί, τέσσερα μέσα. Απλά μας λες για hd downloads και για ψηφιοποίηση δίσκων βινύλίου όπου το αντίγραφό σου υπερτερούσε του βινυλίου. Μπορεί και να είναι έτσι και τί έγινε;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;![]()
![]()
Αυτό ήταν το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει!!!
Εχω γράψει πάρα πολλά DVD-Audio 96/24 άλλα με original υλικό HD 96/24 που έχω κατεβάσει και άλλα που έχω ψηφιοποιήσει από βινύλια πάλι σε 96/24
Η διαφορά είναι τρομακτική εις βάρος του βινυλίου! Ακόμα και ο πλέον άσχετος με το Hi-Fi παρατηρεί αυτή την διαφορά. Ψόφιος ο ήχος του βινυλίου μπροστά στον original ψηφιακό HD 96/24 ήχο!
Οσες φορές κι αν έβαλα DVD Audio 96/24 πού έχει προέρθει από βινύλια πήρα σχόλια του τύπου: "Δεν έχει και τόσο καλή εγγραφή όπως το προηγούμενο ε;"
Και για τις ψηφιοποιήσεις έχω χρησιμοποιήσει διάφορα πικάπ σπίτι μου και σε σπίτια φίλων, διάφορα phono stages και διάφορα ADC. Πάντα, μα ΠΑΝΤΑ το αποτέλεσμα ήταν υποδεέστερο των πραγματικών ψηφιακών εγγραφών 96/24.
Πιστική για το ένα ή το άλλο έσο είναι μόνο η σύγκριση όπως την έχω χιλιοειπεί.
Όλα τα μέσα φτιαγμένα από την ίδια πηγή από τον ίδιο άνθρωπο ταυτόχρονα. Σε αυτό πρόσθεσε εσύ και το ίδιο υλικό σε hd download. Τότε θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Λ.Σ.