The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Εγω που την παρατησα μετα το τελος του δευτερου κυκλου εξ'αιτιας της αχωνευτης, της κλαψας και των λιβαδιων, αξιζει να την συνεχισω. ?
Εστρωσε ο τριτος κυκλος. ?
Κατι διαβαζω περι ψυχολογικων του σεριφη, απο την αλλη κατι για φυλακές και αλλαγη τοπιου κλπ.

Μην μου ξανα πεταχτει για καμια 10ρια επεισοδια η κλαψιαρα με τα υστερικα της, γιατι θα σπασω την tv.
Nα το τολμησω. ?

Ω, ναι! Θα την καταευχαριστηθείς!

Απάντηση: The Walking Dead

Εγω που την παρατησα μετα το τελος του δευτερου κυκλου εξ'αιτιας της αχωνευτης, της κλαψας και των λιβαδιων, αξιζει να την συνεχισω. ?
Εστρωσε ο τριτος κυκλος. ?
Κατι διαβαζω περι ψυχολογικων του σεριφη, απο την αλλη κατι για φυλακές και αλλαγη τοπιου κλπ.

Μην μου ξανα πεταχτει για καμια 10ρια επεισοδια η κλαψιαρα με τα υστερικα της, γιατι θα σπασω την tv.
Nα το τολμησω. ?

Κλαψιαρα ακομα δεν εχει πολυ. Παντως για τοπια μην περιμενεις και πολλα, μια φυλακη κι ενα "χωριο" θα βλεπεις ολη την ωρα -bye-

Απάντηση: The Walking Dead

Κλαψιαρα ακομα δεν εχει πολυ. Παντως για τοπια μην περιμενεις και πολλα, μια φυλακη κι ενα "χωριο" θα βλεπεις ολη την ωρα -bye-

Mα δεν βρισκεται κατι να την πνιξει, να την δαγκωσει, να τη διαμελισει. ?
Οι γυναικες βλεπουν τη σειρα για να φοβηθουν απο τα ζομπι και οι αντρες για να φοβηθουν απο αυτη την αχωνευτη.
Εχει τρομαξει το ματι μου απο δαυτη.

Re: Απάντηση: The Walking Dead

Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Μάλλον στην αρχή, ε;

Όσο για τα τοπία, μετα τη 2η σαιζόν, η 3η μοιάζει...National Geographic!

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Τότε έχεις δει οτι η κλαψιάρα μας άφησε χρόνους και εμφανίζεται μόνο σαν φάντασμα, ευτυχώς μουγκό!

Επιτελους. Πιτα στον Αγιο φανουριο. Ξανα ξεκινω τη σειρα. :Banane0:

Είναι θέμα χρόνου το πότε θα ξεκινήσει να μιλάει. Και όταν το κάνει σκέψου πόσα θα έχει να πει μετά από τόσο καιρό στη σιωπή!:BXVZCBXZ6:

Τότε να στείλουμε την Andrea να της κάνει ένα curb stomp. Στο τελευταίο επεισόδιο μας έδειξε οτι την κατέχει την τέχνη. :violent-smiley-008:

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Είναι θέμα χρόνου το πότε θα ξεκινήσει να μιλάει. Και όταν το κάνει σκέψου πόσα θα έχει να πει μετά από τόσο καιρό στη σιωπή!:BXVZCBXZ6:

Φαε τη γλωσσα σου γκαντεμη. Ή ακομα καλυτερα, φαε τη δικη της να μαστε σιγουροι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Τότε έχεις δει οτι η κλαψιάρα μας άφησε χρόνους και εμφανίζεται μόνο σαν φάντασμα, ευτυχώς μουγκό!

Μα γιαυτο ειπα οτι κλαψιαρα δεν εχει ακομα πολυ ! Δεν ξερες τι θα γινει παρακατω.....

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Από που και ως που ? ή μάλλον ειμαι περίεργος να δω τι δικαιολογία θα πει και πως βρεθηκε τοσα χλμ ...

Το ερώτημα σου απαντήθηκε και δημιουργήθηκαν ένα σωρό άλλα:

Μετά απο τόσους μήνες στο δρόμο, είναι ακόμα τόσο κοντά στην πόλη του Ρικ;

Ακόμα και αν είναι 300 χλμ μακρυά, απο που παίρνουν βενζίνη για τόσο μακρινά ταξίδια; Σέρβις δεν θέλει του Hyundai;

Ο Governor πως δεν πήρε πρέφα την πόλη και το οπλοστάσιο του Morgan;

E;

Πολύ filler-ια το 12ο.
Ο μικρός πλέον κοντράρετε σε αντιπαθητικότητα με την μάνα του, πραγματικά θέλω να χτυπήσω την τηλεόραση όταν τον δείχνει κοντινά.
Δεν νομίζω να είναι και τόσο μακρυά απο την πόλη του Ρικ. Αναφέρει πουθενά χιλιομετρα?
Βενζίνη με τόσα σκόρπια αμάξια δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να βρουν.
Το service άστο γιατί θα σου κάτσει κάνα επεισόδιο που θα στο δείχνει και θα γκρινιάζουμε μετά :laugh:
Ούτε την φυλακή βρήκε ο Governor που είναι σαφέστατα πιο ευδιάκριτη άρα λογικό να μην βρήκε την καβάτζα του Morgan.

Πολύ filler-ια το 12ο.
Ο μικρός πλέον κοντράρετε σε αντιπαθητικότητα με την μάνα του, πραγματικά θέλω να χτυπήσω την τηλεόραση όταν τον δείχνει κοντινά.
Δεν νομίζω να είναι και τόσο μακρυά απο την πόλη του Ρικ. Αναφέρει πουθενά χιλιομετρα?
Βενζίνη με τόσα σκόρπια αμάξια δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να βρουν.
Το service άστο γιατί θα σου κάτσει κάνα επεισόδιο που θα στο δείχνει και θα γκρινιάζουμε μετά :laugh:
Ούτε την φυλακή βρήκε ο Governor που είναι σαφέστατα πιο ευδιάκριτη άρα λογικό να μην βρήκε την καβάτζα του Morgan.

To επεισόδιο μου άρεσε λόγω των 2 κύριων χαρακτήρων. O μικρός ήταν αναγκαίο κακό...

Χιλιόμετρα δεν αναφέρει αλλα για να μπορούν να πάνε και να γυρίσουν την ίδια μέρα, δεν πρέπει να είναι πολύ μακρυά. Το Woodbury απέχει γύρω στα 75χλμ ΝΔ απο την Atlanta και η φυλακή εκεί γύρω.
Στους χάρτες που βασίζονται στο κόμικ, η απόσταση φυλακής-πόλης είναι γύρω στα 500χλμ, σε ευθεία.

Και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι...
Όλο το χειμώνα ήταν στο δρόμο με αυτοκίνητα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν κύκλους γύρω απο την Atlanta; Μην ξεχνάμε οτι βρίσκονται στο νότο όπου ο χειμώνας είναι μαλακός.
Δεν έκαναν τον κόπο να φτάσουν στη θάλασσα για να βρουν καταφύγιο σε πλοίο ή νησί, λύση πολύ λογική.

Αν μπορούν να φτάσουν στην πόλη του Ρικ τόσο εύκολα, γιατί δεν πήγαιναν εκεί για εφόδια αλλα έψαχναν στα τυφλά σε άγνωστα χωρία; Πριν καν εμφανιστεί ο governor, έλεγαν οτι τελειώνουν τα πολεμοφόδια. Τώρα θυμήθηκε οτι το παλιό του τμήμα είναι γεμάτο όπλα;

Για να δούμε …
Ξεκίνησα να δώ και εγώ την πρώτη σεζόν
Βρήκα μάλιστα και ένα φιλαράκι ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι Φανατικός Οπαδός :p

tmjuju θα σου τη δώσει σε κάποια φάση στα νεύρα και έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αμερικανιάς σε υπερθετικό βαθμό αλλά τρώγεται.

Είδα και το season finale. Καλό ήτανε... Άφησε και πολλά ανοιχτά για το μέλλον.

Μπορείς άνετα να πας απο το τέλος της πρώτης στο 10 επεισόδιο της 2ης σαιζόν. Τα ενδιάμεσα μόνο πόνο θα σου προκαλέσουν. :flipout:

tmjuju θα σου τη δώσει σε κάποια φάση στα νεύρα και έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αμερικανιάς σε υπερθετικό βαθμό αλλά τρώγεται.

Είδα και το season finale. Καλό ήτανε... Άφησε και πολλά ανοιχτά για το μέλλον.

Τι άφησε ανοιχτό για το μέλλον; Εντελώς αδιάφορο το φινάλε, χωρίς cliffhanger όπως είχαν τα προηγούμενα. Προβλέπω 4η σαιζόν στο στυλ της 2ης, πολύ μπλα-μπλα και λίγη δράση.

υπαρχει τιποτα αλλο σ' αυτο το στυλ που να τρωγεται???