The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

η τριτη σεζον εχει πολυ action και καπια ωραια zombie kills, απλα το τελος δεν ειναι τοσο συγλονιστικο, αλλα γενικα σαν σεζον ειναι ισαξια της πρωτης ΙΜΗΟ

Η πρώτη σαιζόν μου φάνηκε πολύ καλύτερη. Ήταν το σοκ της πρώτης επαφής των ηρώων με τα ζόμπι, ήταν η μοναξιά του Ρικ στα πρώτα επεισόδια.

Τώρα σκοτώνουν τα ζομπι σαν κατσαρίδες και πιο πολύ τους απασχολεί ποιος θα γίνει δήμαρχος...

Η πρώτη σαιζόν μου φάνηκε πολύ καλύτερη. Ήταν το σοκ της πρώτης επαφής των ηρώων με τα ζόμπι, ήταν η μοναξιά του Ρικ στα πρώτα επεισόδια.

Τώρα σκοτώνουν τα ζομπι σαν κατσαρίδες και πιο πολύ τους απασχολεί ποιος θα γίνει δήμαρχος...

Όπως έχουμε συνομοταξίες walkers / swimmers θα μπορούσε να υπάρχει ειδική συνομοταξία Ζόμπι που τρώνε μόνο αρχηγούς –
Αρχηγοφάγιους Ζομπίδιους

Μια χαρά θα το διασκεδάζαμε :D

Αλλά βλέπεις τα ζόμπι δεν διαχωρίζουν – ισότητα :D

Εντωμεταξύ, σειρά με ζόμπι αλλά χωρίς μπανιστήρι !!!
Πως το σκεφτήκαν ? Πως το κατάφεραν ?
Δε δείχνουν τιποτες …
Μοναδική περίπτωση, σχεδόν ακατανόητη

Εντωμεταξύ, σειρά με ζόμπι αλλά χωρίς μπανιστήρι !!!
Πως το σκεφτήκαν ? Πως το κατάφεραν ?
Δε δείχνουν τιποτες …
Μοναδική περίπτωση, σχεδόν ακατανόητη

Κάτι πήγε να γίνει στην 3η σαιζόν αλλα μην περιμένεις πολλά πράγματα.

Να σου πω την αλήθεια, δεν μου έλειψε και πολύ. Ουτε καν πρόσεξα οτι λείπει αυτό το χαρακτηριστικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Από πλευράς δράσης το λέω :D
Όχι ιδεολογίας… Ζόμπι βλέπουμε… και στη δεύτερη σεζόν κάποιες φορές έψαχνες τα ζόμπι και ζόμπι πουθενά.
Η Τρίτη σεζόν φαίνεται να έχει περισσότερο splatter και περισσότερα kills :D
Πρέπει να είχε και μεγαλύτερο budget.

Kοιτα, εν γενει συμφωνω με αυτο.
Ομως εκτος απο το σημαινον υπαρχει και το σημαινομενο...
Προφανως δεν ειναι και σηριαλ που αξιζει να το μελετησεις απο σημειολογικη αποψη.
Αλλα καποιες φορες δεν μπορεις να το αγνοησεις. Ειδικα οταν σου το πετανε στα μουτρα.
Ξαναλεω, δες το τελος και της 3ης σαιζον και θα καταλαβεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Kοιτα, εν γενει συμφωνω με αυτο.
Ομως εκτος απο το σημαινον υπαρχει και το σημαινομενο...
Προφανως δεν ειναι και σηριαλ που αξιζει να το μελετησεις απο σημειολογικη αποψη.
Αλλα καποιες φορες δεν μπορεις να το αγνοησεις. Ειδικα οταν σου το πετανε στα μουτρα.
Ξαναλεω, δες το τελος και της 3ης σαιζον και θα καταλαβεις.

Θα φτάσω και ως εκεί.
Ακόμα δεν έχω ρίξει και την ψήφο μου στο Poll, θα περιμένω να κλείσω και τον τρίτο κύκλο.

Και ναι έχεις δίκιο έχει η σκηνή This is not a democracy ήταν φόλα... και τελικά ακόμα και σε μια ταινία με ζόμπι όλα μετράνε.

Περίεργο επίσης που δεν ενσωμάτωσαν και περισσότερα κωμικά στοιχεία.
Δε ξέρω εάν θα είχε ξενίσει όσους βλέπουν τη σειρά.
Να μου πεις αν είχε και μπανιστήρι και κωμικούς θα ήταν τελείως διαφορετική η σειρά.

Η σειρά δηλαδή δεν είναι ακριβώς αυτό που εγώ περίμενα. Την περίμενα πιο ανάλαφρη και πιο καφρίλα. Έχουν κάνει καλή δουλεία ως ένα σημείο, ανεξάρτητα από το τι περίμενα και τι όχι.

Ε όχι και κωμικά στοιχεία σε σειρά τρόμου!

Είναι το χειρότερο μου όταν σε ταινίες αυτού του είδους βρίσκει ο άλλος το κέφι να κάνει αστειάκια όταν τον κυνηγάνε διαβόλοι και τριβόλοι.
Είπαμε, ρεαλιστικό δεν είναι, αλλα να μην το κάνουμε σουρεαλιστικό.

κωμοδιες με ζομπι παντως υπαρχουν πολλες και καλες, shaun of the dead, tokyo zombie, huan of the dead , fido

Απάντηση: Re: The Walking Dead

κωμοδιες με ζομπι παντως υπαρχουν πολλες και καλες, shaun of the dead, tokyo zombie, huan of the dead , fido

και το zombieland!
Oσο για το juan de los muertos...απλα δειτε το!!! Σπουδαια διασκεδαση, απο τα καλυτερα διωρα που εχω
περασει τελευταια. To συνιστω ανεπιφυλακτα. Ακουστε με .
Μετα δεν ειναι αναγκη να με ευχαριστησετε. Αλλα αν νιωσετε την αναγκη μη διστασετε.:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: The Walking Dead

Όλα αυτά που λέτε είναι κωμωδίες με στοιχεία τρόμου, δεν είναι τρόμου με...comic relief!

Mα το ειπε ξεκαθαρα ο ανθρωπος..."κωμωδιες με ζομπι"

Η σειρά Walking Dead έχει 8,8 στα 10 στο ΙΜΒD http://www.imdb.com/title/tt1520211/ από 250000 χρήστες.

Aυτό σημαίνει πολλά πράγματα, κατα αρχήν ότι αρέσει σε ένα μεγάλο εύρος ανθρώπων.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και από τεχνικής πλευράς και από αισθητικής. Έχουν βρει τον τρόπο να προκαλούν αγωνία και φόβο..., έχει κάποια χαζά αμερικάνικα κλισέ που και που, αλλά είναι καθηλωτική.

Οι Αμερικάνοι έχουν πάντα τα χρήματα και την τεχνογνωσία να φτιάχνουν απίστευτα πράγματα και στο χώρο του θεάματος. Στα συν της σειράς είναι ότι εκτός από τα σπλατερ (αίμα και τρομακτικές μεταμφιέσεις) δεν χρησιμοποιούν ασταμάτητα εφέ καταστροφών αλλά προκαλούν τον φόβο και την αγωνία με την φωτογραφία, την ατμόσφαιρα, και τη σκηνοθεσία, (γωνίες λήψης, γκρο πλαν....)

Mα το ειπε ξεκαθαρα ο ανθρωπος..."κωμωδιες με ζομπι"
Δεν έχουν καμία σχέση τότε με τη σειρά που συζητάμε εδώ!
Στις ταινίες\σειρές τρόμου είμαι...ρατσιστής. Δεν μου αρέσουν οι προσμίξεις με άλλες φυλές, ειδικά όταν είναι τόσο διαφορετικές :p

Η σειρά Walking Dead έχει 8,8 στα 10 στο ΙΜΒD http://www.imdb.com/title/tt1520211/ από 250000 χρήστες.

Aυτό σημαίνει πολλά πράγματα, κατα αρχήν ότι αρέσει σε ένα μεγάλο εύρος ανθρώπων.
Μπορεί βέβαια να σημαίνει οτι ψηφίζουν 15χρονα που είδαν πρώτη φορά τόσο gore στην τηλεόραση και χάρηκαν ;)

Στα ratings του IMDb δεν πολυδίνω σημασία. Μια ματιά στο forum του site δείχνει τι επιπέδου είναι όσοι αυτοί που ψηφίζουν.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και από τεχνικής πλευράς και από αισθητικής. Έχουν βρει τον τρόπο να προκαλούν αγωνία και φόβο..., έχει κάποια χαζά αμερικάνικα κλισέ που και που, αλλά είναι καθηλωτική.

Οι Αμερικάνοι έχουν πάντα τα χρήματα και την τεχνογνωσία να φτιάχνουν απίστευτα πράγματα και στο χώρο του θεάματος. Στα συν της σειράς είναι ότι εκτός από τα σπλατερ (αίμα και τρομακτικές μεταμφιέσεις) δεν χρησιμοποιούν ασταμάτητα εφέ καταστροφών αλλά προκαλούν τον φόβο και την αγωνία με την φωτογραφία, την ατμόσφαιρα, και τη σκηνοθεσία, (γωνίες λήψης, γκρο πλαν....)

Εκτός απο τα οπτικά, μεγάλο ρόλο παίζει και ο ήχος στη σειρά. Υπάρχει ένας συνεχής βόμβος που προκαλεί ασυναίσθητα μια ανησυχία στον θεατή.

Re: Απάντηση: The Walking Dead

Μη γελάς με το pop-corn στο στόμα, θα πνιγείς!
blum_mini.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Μη γελάς με το pop-corn στο στόμα, θα πνιγείς!
blum_mini.gif

Πρωτα γελασα και μετα επιασα το ποπ κορν.
Σ'ευχαριστω ομως που με σκεφτεσαι.
Δεν μας ειπες τελικα. Το καινουριο scary movie το ειδες?