The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Όχι ακόμα, θα τα δω πριν το S02E01.

Βγήκε και κάτι ονόματι The Talking Dead που μάλλον ειναι συζήτηση για τη σειρά, και θα προβάλλεται μετα απο κάθε επεισόδιο

Θυμόσαστε ένα μισοφαγωμένο ζομπι που προσπάθησε να επιτεθεί στον πρωταγωνιστή στο πρώτο επεισόδιο; Τα webisodes είναι η ιστορία του.

Λίγο αργό το νέο επεισόδιο αλλα με φινάλε που σε κρατάει.

Τώρα βλέπω το Talking Dead.Έχουν φέρει τον σεναριογράφο του Dawn of the Dead και ένα κωμικό για να σχολιάσουν όσα είδαν. Μην το δείτε πριν το κανονικό επεισόδιο!

Απάντηση: The Walking Dead

Τα ζομπια τα κατάφεραν, η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς The Walking Dead απέσπασε 7.3 εκατομμύρια τηλεθεατές, σπάζοντας τα ρεκόρ σε 2 ομάδες ηλικιών, 4.8 εκατομμύρια για ενήλικες από 18-49 και 4.2 εκατομμύρια για ενήλικες απο 25-54.

Σύμφωνα με το AMC τα νούμερα ειναι κατά 30% περισσότερα από τη πρεμιέρα της πρώτης σεζόν.

“Το Walking Dead ειναι μια απο αυτές τις πολύ λίγες σειρές που παρακολουθούν τηλεθεατές που τους αρέσει πολύ το είδος αλλά επίσης και γενικότερο κοινό που θέλει μια ιστορία βασισμένοι στους χαρακτήρες” είπε ο πρόεδρος του AMC Charlie Collier.

Πηγή blogs.subs

Μισώ τα cliff hangers...
Άντε να ρθει και το 2ο επισόδειο...

Μισώ τα cliff hangers...

Κι εγώ, αλλά τόσο δυνατή πρεμιέρα είχαμε καιρό να δούμε!

Εκτός από το σοκ του τέλους, και η σκηνή με το πέρασμα του "κοπαδιού" ήταν πολύ δυνατή!

χμ...
Σας ζηλευω που ειδατε το πρωτο επεισοδιο του 2ου κυκλου.
Ειδα με την συζυγο τα webepisodes και μετα απο λιγο μου ειπε "δες την σειρα μονο σου..." και πρεπει να βρω χρονο να δω το επεισοδιο.....μονος μου...χιχιχιχιχι

:flipout::flipout::flipout::flipout:
χμ...
Σας ζηλευω που ειδατε το πρωτο επεισοδιο του 2ου κυκλου.
Ειδα με την συζυγο τα webepisodes και μετα απο λιγο μου ειπε "δες την σειρα μονο σου..." και πρεπει να βρω χρονο να δω το επεισοδιο.....μονος μου...χιχιχιχιχι

Είμαι σίγουρος ότι σε εχει φάει η στεναχώρια...... χαχαχαχα -bye-

Ας ειμαι εγω ο πρωτος γκρινιαρης.

Δεν ειδα την αποκοσμη ατμοσφαιρα που ειχαμε στον πρωτο κυκλο.
Το πραγμα παραεγινε σπλατερια.
Η καλη σκηνοθεσια πηγε περιπατο.

Tα webepisodes ηταν καλυτερα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Ηθελα να ξερα τι κανανε τα ζόμπι στην εκκλησία ? Προσεύχονταν για φαί ή να ξαναγίνουν άνθρωποι :drummer:

Δεν εννοούσα αυτά...

τα ζομπι εκεί, και ιδιαίτερα η νύφη-ζομπι, ήταν πολύ καλά. Μάλλον εκει πέθαναν και ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ. Η δεκάλεπτη προσευχή των πρωταγωνιστών με κούρασε

Είδα και γω το εισαγωγικό επεισόδιο της 2 σεζόν και μπορώ να πω πως μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα.

Η αγωνία ήταν παρούσα αλλά υπήρξε μια μικρή "χασμωδία" προς το τέλος όπως ανέφεραν και οι προλαλίσαντες, η οποία ελπίζω να έγινε επειδή οι σεναριογράφοι εστίασαν στην συναισθηματική κατάσταση των πρωταγωνιστών και όχι στο να γεμίσουν κάποιο χρονικό κενό στο σενάριο.

Η αποχώρηση σύσσωμης της αρχικής ομάδας που έγραψε τα σενάρια των επεισοδίων της πρώτης σεζόν είναι εμφανής. Υπάρχουν πολλά σημεία στο επεισόδιο που με άφησαν να αναρωτιέμαι
Ας πούμε η πιθανότητα το "κοπάδι" να εμφανιστεί από το πουθενά ανά πάσα στιγμή δεν απασχολεί συνεχώς τους ηθοποιούς, ενώ θα έπρεπε, μιας και θα γέμιζε την ατμόσφαιρα με μια απειλή που υπήρχε πολύ πιο έντονη στα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Η περιπλάνηση προς ανεύρεση του κοριτσιού από όλους στο τέλος μοιάζει άσκοπη, αδικαιολόγητα ριψοκίνδυνη κλπ
Τελικά μοιάζει να πατά πάνω στα βήματα της πρώτης σεζόν αλλά νοιώθω πως το "βασανίζει" λίγο παραπάνω με τους χαρακτήρες! Η ατμόσφαιρα κακώς περνά σε δεύτερη μοίρα!

Διατηρώ τις ελπίδες μου για τα επόμενα επεισόδια.

Ας πούμε η πιθανότητα το "κοπάδι" να εμφανιστεί από το πουθενά ανά πάσα στιγμή δεν απασχολεί συνεχώς τους ηθοποιούς, ενώ θα έπρεπε, μιας και θα γέμιζε την ατμόσφαιρα με μια απειλή που υπήρχε πολύ πιο έντονη στα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Η περιπλάνηση προς ανεύρεση του κοριτσιού από όλους στο τέλος μοιάζει άσκοπη, αδικαιολόγητα ριψοκίνδυνη κλπ

Διατηρώ τις ελπίδες μου για τα επόμενα επεισόδια.

Υποθέτω οτι μετά απο τόσο καιρό με τα ζομπι έχει ατονήσει κάπως η επαγρύπνηση της ομάδας. Μια διαδρομή 200χλμ σε κλειστά αυτοκίνητα δεν φαίνεται τόσο επικίνδυνη, τον βλάχο-easy rider δεν τον σχολιάζω :p
Στην αναζήτηση, όσο περισσότεροι ψάχνουν, τόσο πιο γρήγορα θα τη βρουν. Αυτό ισχύει βέβαια αν διασκορπιζόταν σε ομάδες...

Θεωρώ πως καλή είναι η ανάπτυξη χαρακτήρων αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξίσου σηματνική αν όχι σημαντικότερη για το είδος της σειρά που παρακολουθούμε!

Από την άλλη το υπερβολικό gore δε δημιουργεί ατμόσφαιρα, και τα "περιεχόμενα" του "εσωτερικού κόσμου" των ζόμπι δεν προσθέτουν στην αγωνία κατά την άποψή μου.
Προφανώς εδώ εννοώ την αηδιαστική σκηνή που ανοίγουν την κοιλιά του ζόμπι για να διαπιστώσουν αν έφαγε το κορίτσι ή όχι. Η σκηνή ήταν πολύ κακή ακόμη και για τα πρότυπα του gore!

Προφανώς εδώ εννοώ την αηδιαστική σκηνή που ανοίγουν την κοιλιά του ζόμπι για να διαπιστώσουν αν έφαγε το κορίτσι ή όχι. Η σκηνή ήταν πολύ κακή ακόμη και για τα πρότυπα του gore!

Που να δεις και το making-of της συγκεκριμένης σκηνής, πολύ γέλιο :smile:
Θα το βρεις στο Talking Dead

εγω ειμαι παντως υπερ του γορ, αυτο εκει με τις προσευχες με χαλασε και εμενα λιγο, αλλα στην τελικη serial ειναι, δεν περιμενω και πολλα

Συμφωνώ για τη σκηνή
με την κοιλιά του ζόμπι... πολύ κακογυρισμένη και κάκιστη σκηνοθεσία/ερμηνεία... μου θύμισε λίγο Shawn of the Dead... σχεδόν ήθελα να γελάσω...

Απάντηση: Re: The Walking Dead

εγω ειμαι παντως υπερ του γορ, αυτο εκει με τις προσευχες με χαλασε και εμενα λιγο, αλλα στην τελικη serial ειναι, δεν περιμενω και πολλα

Ζόμπι χωρίς gore δεν γίνεται. Gore όμως από gore μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά! Τα όρια του κακού από το καλό gore είναι πολύ κοντά και θέλη τέχνη για να μη καταντήσει κωμικό. Στην περίπτωσή μας άγγιξε τα όρια του κωμικού.